Bebisi kiz olacak Anneler

aynen canım öle de biz paranoyaklaştık meraktan
Kesinlikle katiliyorum benimki 22 haftayi bitirdi, son 3 kontrolumde doktorum kiz diyor %90 kiz diyor hem de. bugun bir arkadas kiz gosterip de erkek cikabilir dedi bir de burada hamilelerin belirtilerini okuyunca benim bile kafam karisti yani :)

Kesinlikle katiliyorum benimki 22 haftayi bitirdi, son 3 kontrolumde doktorum kiz diyor %90 kiz diyor hem de. bugun bir arkadas kiz gosterip de erkek cikabilir dedi bir de burada hamilelerin belirtilerini okuyunca benim bile kafam karisti yani :)
valla çok var öle son anda değişen ben çok fazla bişey bile almıycam bi doğsun da

Ben bikac parca aldim ama degisirse cevremde dogum yapacak insan cok :) kizi olacaklara hediye ederim artik :)

eşim bazn diyoo iyice sıyırdın bu çocuk sana iyi gelmedi hiç diyo ne bu böle rahat bırak çocuğu neyse ney diyor yaa
Sorma canm benimkiside cokkkk kizmaya basladi.. tamam artik ama yeter sIkti bu konu dedi gecenlerde..
Tamam diyorum yokk merak etmiycem artik ama yine geliyo aklima :)

Sorma canm benimkiside cokkkk kizmaya basladi.. tamam artik ama yeter sIkti bu konu dedi gecenlerde..
Tamam diyorum yokk merak etmiycem artik ama yine geliyo aklima :)
hakkaten bunaldı adamlar yaa anladık heyecan da bu kdr olmaz dio yani

aynen ben artık ona belli etmemeye çalışıyrm azarı yiyrum çünkü erk ler bize göre daha sakinler burda döküyorum içimi bende
Öyle keske bizde öyle olabilsek ama biz anneyiz sonucda :) ve kadinlar oldum olasi meraklidirlar :)))
Bizde burda yazisirz napalim canim benim :)

Öyle keske bizde öyle olabilsek ama biz anneyiz sonucda :) ve kadinlar oldum olasi meraklidirlar :)))
Bizde burda yazisirz napalim canim benim :)
aynen valla canım kadınız işte yapcak bişey yok değişemeyiz biz buyuz
birbirimizden başka derdmizi çekecek yok valla

Bugün rüyamda incir ve incir agaci gördüm.. incir görmek nimet demektir diye biliyorum ama cok etkilendim rüyamdan hayir olur ins.. ne anlam geldigini baska bilen varmi?

Selam hanimlaaar :) kizi olacaklara sorum.. kizi olanlarin tüylenmede azalma olurmus asli varmi yoksa aksi olanda varmi??? Veya hic bi fark olmayanda ola bilir??
Bu konuyu merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirimmm

Selam hanimlaaar :) kizi olacaklara sorum.. kizi olanlarin tüylenmede azalma olurmus asli varmi yoksa aksi olanda varmi??? Veya hic bi fark olmayanda ola bilir??
Bu konuyu merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirimmm
Mrb canim. Ikiz kizlarimi bekliyorum. Ilk 2 yada 3 ay asiri tuylendim simdi de cok azaldi ayda bile uzamiyor. Ama oglumda da ayniydi o yuzden hurafe oldugunu dusunuyorum.

Mrb canim. Ikiz kizlarimi bekliyorum. Ilk 2 yada 3 ay asiri tuylendim simdi de cok azaldi ayda bile uzamiyor. Ama oglumda da ayniydi o yuzden hurafe oldugunu dusunuyorum.
Cevapladigin icin sagol canim :)
Bende iki bucuk aylik hamileyim ve suan icin tüylenme ayni sayilir yani her zamanki gibi..
Kizi olacak annelerin cogundan azalma oldugunu duydugum icin merak ettm ama oglumdada ayniydi diyosun demekki gercekten yine bi hurafe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…