- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi mavisimm11
-
aynen canım öle de biz paranoyaklaştık meraktanAynen oyle. Doktorlar bile soyluyor bunyeye gore degisir belirtiler diyor consiyete gore degil
Aynen canm öyle zatenya belirtiler her çocukta farklı oluyor zatn cinsiyete göre değil aslında biz cinsiyete taktığımız için herşeyi bişeylere yoruyoruz hayırlıısı olsun inş
eşim bazn diyoo iyice sıyırdın bu çocuk sana iyi gelmedi hiç diyo ne bu böle rahat bırak çocuğu neyse ney diyor yaaAynen canm öyle zaten
Kesinlikle katiliyorum benimki 22 haftayi bitirdi, son 3 kontrolumde doktorum kiz diyor %90 kiz diyor hem de. bugun bir arkadas kiz gosterip de erkek cikabilir dedi bir de burada hamilelerin belirtilerini okuyunca benim bile kafam karisti yani :)aynen canım öle de biz paranoyaklaştık meraktan
valla çok var öle son anda değişen ben çok fazla bişey bile almıycam bi doğsun daKesinlikle katiliyorum benimki 22 haftayi bitirdi, son 3 kontrolumde doktorum kiz diyor %90 kiz diyor hem de. bugun bir arkadas kiz gosterip de erkek cikabilir dedi bir de burada hamilelerin belirtilerini okuyunca benim bile kafam karisti yani :)
Sorma canm benimkiside cokkkk kizmaya basladi.. tamam artik ama yeter sIkti bu konu dedi gecenlerde..eşim bazn diyoo iyice sıyırdın bu çocuk sana iyi gelmedi hiç diyo ne bu böle rahat bırak çocuğu neyse ney diyor yaa
Evet en mantiklisi cok almazsin eger erkek dogarsada hediyelik olur :) herseye cagre hazirBen bikac parca aldim ama degisirse cevremde dogum yapacak insan cok :) kizi olacaklara hediye ederim artik :)
hakkaten bunaldı adamlar yaa anladık heyecan da bu kdr olmaz dio yaniSorma canm benimkiside cokkkk kizmaya basladi.. tamam artik ama yeter sIkti bu konu dedi gecenlerde..
Tamam diyorum yokk merak etmiycem artik ama yine geliyo aklima :)
yani zatn çabucak büyüyorlar alınır yine doğunca daBen bikac parca aldim ama degisirse cevremde dogum yapacak insan cok :) kizi olacaklara hediye ederim artik :)
En iyisi susmak :)hakkaten bunaldı adamlar yaa anladık heyecan da bu kdr olmaz dio yani
aynen ben artık ona belli etmemeye çalışıyrm azarı yiyrum çünkü erk ler bize göre daha sakinler burda döküyorum içimi bendeEn iyisi susmak :)
Öyle keske bizde öyle olabilsek ama biz anneyiz sonucda :) ve kadinlar oldum olasi meraklidirlar :)))aynen ben artık ona belli etmemeye çalışıyrm azarı yiyrum çünkü erk ler bize göre daha sakinler burda döküyorum içimi bende
aynen valla canım kadınız işte yapcak bişey yok değişemeyiz biz buyuzÖyle keske bizde öyle olabilsek ama biz anneyiz sonucda :) ve kadinlar oldum olasi meraklidirlar :)))
Bizde burda yazisirz napalim canim benim :)
Mrb canim. Ikiz kizlarimi bekliyorum. Ilk 2 yada 3 ay asiri tuylendim simdi de cok azaldi ayda bile uzamiyor. Ama oglumda da ayniydi o yuzden hurafe oldugunu dusunuyorum.Selam hanimlaaar :) kizi olacaklara sorum.. kizi olanlarin tüylenmede azalma olurmus asli varmi yoksa aksi olanda varmi??? Veya hic bi fark olmayanda ola bilir??
Bu konuyu merak ediyorum cevaplarsaniz sevinirimmm
Cevapladigin icin sagol canim :)Mrb canim. Ikiz kizlarimi bekliyorum. Ilk 2 yada 3 ay asiri tuylendim simdi de cok azaldi ayda bile uzamiyor. Ama oglumda da ayniydi o yuzden hurafe oldugunu dusunuyorum.
Bufeeee ben mavisim111 ama telim bozuldu yeni hesp acmak zorunda kaldim oglunmu oluyo :)))aynen ben artık ona belli etmemeye çalışıyrm azarı yiyrum çünkü erk ler bize göre daha sakinler burda döküyorum içimi bende
Prensim geliyor yazmissin :))aynen valla canım kadınız işte yapcak bişey yok değişemeyiz biz buyuz
birbirimizden başka derdmizi çekecek yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?