- Konu Sahibi mavisimm11
-
Aynen canmm bende cokk özeniyorum bi oglum var simi ins kizim olur diyorum.. ama sanki olmiycakmis gibi geliyor yani dr dese bile inanamiycakmisim gibi nedense..Belirtilerin kıza benziyor Allah gönlüne göre versin inşaallah sağlıklı olması öncelik tabi canım ama insan oğlu olunca birde kız giydirmek istiyor tabi
Aynen bende aslinda öyle düsünüyorum oglumdada bulantim vardi yine var.. canim ne tatli tuzlu bisey istemiyor..Bir oğlum var şimdiki kız her ikisinde de belirtilerim aynısıydı. Hatta ilk erkek diye düşündüm hep. Dr kız deyince şaşırdım. Hiç alakası yok yani. Belirtilerin farklı olması tamamen hormonla alakalı, cinsiyetle değilmiş.
Canım.bana da sana dediklerini söylediler hep ben de doktora sordum kız dedi ama hala erkek diyen var bana gore de kız cunki kız bebekleri her zaman sağ tarafta olur annem hep öyle derdiBende kız annesi olacağım inşallah 28 haftalık hamileyim kimse inanmıyor kız olduğuna herkes karnın sivri hiç kalçan yok çirkinleşmedin senin kesin erkek diyor. Çin takvimi bile erkek diyor ama bizde gördük kızımızı çok bariz. Bir kişi bile kız demiyor moralim bozuluyor artık. Özellikle yaşlılar biz hiç yanılmadık erkek diyorlar. Düğünde orda burda görenler bile oğlun mu olcak benimde karnım böyleydi 2 oğlum var 3 oğlum var falan diyorlar. Kafam çok karışık alışverişede başladım.
Sag tarafda olur derken benimki solda simdi erkekmi olacak yani :))Canım.bana da sana dediklerini söylediler hep ben de doktora sordum kız dedi ama hala erkek diyen var bana gore de kız cunki kız bebekleri her zaman sağ tarafta olur annem hep öyle derdi
Bak onu bilmiyorum ama benim.kiz kardeşim de annem sağ tarafta duruyor kızım olacak demişti bana daha kizim 6 haftalıkken annem senin kızın olacak demisti ve kız çıktıSag tarafda olur derken benimki solda simdi erkekmi olacak yani :))
Ultrasonda sagda ama sol kasigimda yani
Tamm anladm cnm bende ultrasonda sag taraf kiz sol erkel diye biliyorum..Bak onu bilmiyorum ama benim.kiz kardeşim de annem sağ tarafta duruyor kızım olacak demişti bana daha kizim 6 haftalıkken annem senin kızın olacak demisti ve kız çıktı
Benimde sağ tarafta canım :)Canım.bana da sana dediklerini söylediler hep ben de doktora sordum kız dedi ama hala erkek diyen var bana gore de kız cunki kız bebekleri her zaman sağ tarafta olur annem hep öyle derdi
Benim solda o zaman erkek eger asli varsa tabi..Benimde sağ tarafta canım :)
Büyüüynce zaten sag sol her yerde oluyo ama ilk haftalar kesenin icindeki haline göre sag yada sol tarafa bakliyo diye biliyorum ben kafam karisti ichSağda benim.normal de böyle kasıldı mi karnim yamuk oluyor bir taraf domaliyor bur taraf normal oluyor
Masallah canm benim Allah bagislasin..Bana doktor 12. haftada erkege benziyor demisti 13. hafta erkek diyemiyorum kiz gibi duruyor dedi 17 haftalikken de kiz dedi yani kizdir heraldr degismez :) ilk 3 ay herkes erkek dedi. karnim zaten yoktu mide bulantim vardi ama folik asitten dolayi yani icmedigimde rahattim. hic asermedim. bunlar cevremdeki tecrubeli annelere gore hep erkek belirtileri. ama 3. ay bittikten sonra birden karnim buyudu ve hizla kilo almaya basladim. simdiden 10 kilo almisim. 3 haftadir da masallah hareketlerini cok net hissediyorum. tuylerimde de azalma ve seyrelme oldu. iste benim kizimin belirtileri bunlar :)
Oglumda vardi canm hemde baya baya belirgindi :)Erkek anne adayları göbeğinizin altında kahverengi çizgi var mı?
En son bayramdan sonra aldirmistim ve bu hafta daha yeni gidicem aldirmaya. koltukaltimda yine cikti ama bacagimda ve boynumda yok denecek kadar az. normalde 3 haftada bir aldirirdim o kadar coktu :)Masallah canm benim Allah bagislasin..
Peki tüylerde azalma ne zaman oldu ben 10 haftaligim ne azaldi ne cogaldi ayni gibi bence..
Gögüslerim büüydü baya.. bulanti var am öyle kusma yok asiri degil.. sivilcilenme var oglumda hic yoktu..
Ve bebisin sagdami soldami??
Bunuda cok duymaya basladim ama kimi sag oglan sol kiz diyo.. kimide sol erkek sag kiz diyo.. benmki bariz sagda yani ultrason resminde :)
Aynen oyle. Doktorlar bile soyluyor bunyeye gore degisir belirtiler diyor consiyete gore degilya belirtiler her çocukta farklı oluyor zatn cinsiyete göre değil aslında biz cinsiyete taktığımız için herşeyi bişeylere yoruyoruz hayırlıısı olsun inş
Yani bayramdan sonra aldirdiysan bebis 13 haftalikke aldirmissin demekki ondan sonra azalma olmus tüylenmede.. bende fark yok ama ben adayla aldirmiyorum jiletle oldugu icin normal sik sik cikmasi uzamsi malesef aslinda memnun degilim jilet iyi degil baslamis bulundum ama birakcam en kisa zamnda..En son bayramdan sonra aldirmistim ve bu hafta daha yeni gidicem aldirmaya. koltukaltimda yine cikti ama bacagimda ve boynumda yok denecek kadar az. normalde 3 haftada bir aldirirdim o kadar coktu :)
Bebek de sagda mi solda mi bilmiyorum cunku heryerde bence :) genel olarak hareketlerini de tam ortada hissediyorum :) simdi burayi okuyunca kafama takildi ultrason resimlerine baktim da birinde sagda birinde soldabenimki daha nerede duracagini bilmiyor anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?