Bebisim olsun istiyorummmm

Zaman kaybetme derim canım orası yada başka bi yer mutlaka git ne test yapılacaksa hepsini yaptır sonrada eşin gider kafan rahatlar. Bu sene herkes gebe kalmada zorluk yaşadığı için 1 sene sonra gel demiyorlarmış arkadaşım dedi o da gttide bu ay o söyledi bana. onunda 3 aydır olmuyor

Ben doktora gittim canım gebe kalman zorlayabilir zaman isteyebilir ama imkansız değil dediler eşimin bi problemi yok oda test yaptı ben dee kist iltihap felan yok sadece Prolaktin sınırın biraz üstü bide yumurta rezervim az onun içinde yumurta kuvvetlendirici bitkisel bişey yazdı doktor onu kullanıyorum

banada NEOFORTİL diye yumurtalıklarıma iyi gelecek olan bi vitamin yazdı. O zaman senin herşeyin süper canım maşallah stres falan yapmaki prolaktin yükselmesin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınn

banada NEOFORTİL diye yumurtalıklarıma iyi gelecek olan bi vitamin yazdı. O zaman senin herşeyin süper canım maşallah stres falan yapmaki prolaktin yükselmesin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınn
Amin hepimizin inşallah. Süperde 6 aydır olmuyo işte bide sigara kullanıyorum bırakamıyorum da bi türlü böyle diken üstündeyim resmen yumurtladim mi yok bugün yapmak gerekir mi ya hamileysem sigara kullanıyorum bişey olur mu çok garip ya ben hiç bi şeyi bu kadar kafaya takmamistim yani.

Ama eşimde de varikosel varmışta sperm sayısını felan yüksek olduğu için ilk çocuğu yapın sonra ameliyat olursun dediler ama çocuk olsa bile ben eşimin hiç ameliyat olmasını istemiyorum

sperm sayısı yüksek olduğu için ilk çocuğu yapın demiş ya doktor çünkü benim bildiğim kadarıyla sperm sayısının da azalmasına neden oluyor ondan öyle demiştir. Ameliyatla düzelebilecek sıkıntıysa çok şükür diyelim yinede canım. Ama senin sigaraya gelince benim altimin ablası erken doğum yaptı sigara yüzünden o günde 1 paket bitiriyordu bırakamadı fena tiryakiydi bebek ufacık dogdu 7 aylıkken. Hiç kullnamadığım için nasıl bırakılır bilmiyorum ama bebek için bırakırsın yaparsın inşallahh

Aynen doğru soyluyosun canım. Doktorda bana acilen bırakman lazım dedi yumurta rezervinin muhtemelen bu yüzden az dedi ama ben bırakınca deli gibi oluyorum denedim çok sinirleniyorum boş yere ağlıyorum felan sonra evimin huzuru kaçıyo bu yüzden yanaşmıyorum ama bebek olursa ki inş Olur bu ay sigarayı bırakmam için elimden gelenin fazlasını yaparım

Doktoların ilk sorduğu soru sigara alkol kullanıyormusun?? İnşallah rabbim sana güç kuvvet sabır verir bırakabilirsin. Derler ya sakız çiğne diye ne kadar etkili bilmem. :) Canım varya bizim olacak hepimizin olacak yeterki kafadan silelim silince olacak. Senide dinledim benide sen dinledin diğer arladaşlarınkinide denedik imkansız olan kimse yok Herşey Allahın takdiri. Bol bol duaa ♥

aslında içen insanlar hemen bırakamıyor benim çevremde 1 paket içen arkadaşlarım hamileliklerini öğrendiğinde 5 düşürdüler ama kesemediler ,inşallah gayret gösterip bırakanlardan ve sağlıklısından olursun cnm

Amin canım amin. Çok doğru soyluyosun gerçekten herşey allahın taktiri

İnşallah canım benimde halam çok içiyodu ama hamile kaldığında o kadar tiksindi ki birinin elinde sigara görünce bile midesi bulanıyor inşallah bende sigara dan tiksinirim ama yengemle hamileligin de sigarayı daha çok attırdı daha çok canım istiyo diyodu ve çocuğunu emzirmedi bile sigara sütünü etkiledi kişiden kişiye farklılık gosteriyo

Kızlar hasta oldum (( Prolaktin düşürmek için dostinex kullandım adetimin erken bile olmasi gerekirken 1 hafta gecikti neden gecikti onu anlamadım. Bende geç döllenmedir diye çok dua etmiştim pembe lekeli geliyor bari yerleşme kanaması olsa keşke ya (

Üzme kendini nasip herşey belki hakkında böylesidır hayırlı olanı. Bu ay olmamasının mutlaka bi nedeni vardır öyle düşün canım. İnşallah yerleşme kanamasi dır da kendini öyle sartlandirma canım adetin kesilir az gelir psikolojik olarak

Doğru söylüyorsun canım Salı gününe randevu aldım bakalım neymiş sebebi geç olmamın prolaktin düşmüşmü vs. Rabbim hayırlı sonuçlar versin ama sanki hamileyim öyle hissediyorum ya çok tuhaf bişey anlatamıyorum

Canim kiyamam sana benimde prolaktinim yuksek ciktigi icin dostinex kullniyorum ama 1 haftadir kasiklarimda cok sancim var gecen ay 25 inde hasta olmustum bu ayda 25 olmam gerekiyor dua ediyorum insallah dusmustur ve hamileyimdir diye

Ims
Canim kiyamam sana benimde prolaktinim yuksek ciktigi icin dostinex kullniyorum ama 1 haftadir kasiklarimda cok sancim var gecen ay 25 inde hasta olmustum bu ayda 25 olmam gerekiyor dua ediyorum insallah dusmustur ve hamileyimdir diye
Insalllah düşmüştür canım benim ınsalllah hamilesindir. Ama seninle benim değerler cook cook fazla değildi bence düşmüştür kendiminkininde düştüğüne inanıyorum da neden geç adet oldum onu anlayamadim

İnşallah hissettiğin gibidir canım git git acabalardan kurtulursun en azindan

Ya bilmiyorum 8 liydi 6 tanesi bitti 2 tane kaldi ctesi doktora gidicem ama bilmiyorum kalmismiyimdir ki kalirsam inanamam yani 37 di bakalm.testte kac cikicak

Bence düşmüştür canım zaten prolaktin düşürmede en etkili parlodel ile dostinex bana parlodel yazmadi bu sene geçen sene yarı ölü gibiydim mahvetmisti beni 1 ay kullanmistim hergun yarim yarim yavas yavas düsürmüstü. Dostinex hızlı düşürüyor diye yarım yarım haftada 1 gün içiyorum. Senin bu ay prolaktin düşerse önümüzdeki aya kafan rahat olur. Şimdi ikiside kafanı yoruyor ama inşallah bu ay hem düşer hem hamile kalırsın. Bu ay hamilelik olmayıp prolaktin düşerse önümüzdeki ay tek bişeye odaklanirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…