- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Bence düşmüştür canım zaten prolaktin düşürmede en etkili parlodel ile dostinex bana parlodel yazmadi bu sene geçen sene yarı ölü gibiydim mahvetmisti beni 1 ay kullanmistim hergun yarim yarim yavas yavas düsürmüstü. Dostinex hızlı düşürüyor diye yarım yarım haftada 1 gün içiyorum. Senin bu ay prolaktin düşerse önümüzdeki aya kafan rahat olur. Şimdi ikiside kafanı yoruyor ama inşallah bu ay hem düşer hem hamile kalırsın. Bu ay hamilelik olmayıp prolaktin düşerse önümüzdeki ay tek bişeye odaklanirsin canım
Valla canım benim esimde azda olsa hareket yavaşlıgi vardı 1 aydir o da ilaç kullanıyor Prolaktin değilse o yüzden de olabilir yada en güzeli suan hayırlısı olmadığı için olmuyor diyelim umudunu kaybetme
Doğru söylüyorsun canım Salı gününe randevu aldım bakalım neymiş sebebi geç olmamın prolaktin düşmüşmü vs. Rabbim hayırlı sonuçlar versin ama sanki hamileyim öyle hissediyorum ya çok tuhaf bişey anlatamıyorum
Canim doktora gttn miAhh canım inşallahh
prolaktinim 0.7 düşmüş inşallah bu ay gebe kalırım :)Ahh canım inşallahh
Oo baya düşmüş senin için çok sevindimprolaktinim 0.7 düşmüş inşallah bu ay gebe kalırım :)
Ya bnmde cok siddetli bi sekilde surekli sancim var kasiklarimda yumurtaliklarim direniyo heralde catlamayaOo baya düşmüş senin için çok sevindimayrıca kızlar agdetime 7 gün var ama sabahları karnım çok ağrıyo ağrıyla kalkıyorum ne bilim kafayi yicem acaba hamile miyim ama agdet olmadan önce göğüslerim ağrır ağrımaya başladı bi agdet olucam diyorum bi de hamileyim diyorum kalakaldım dua edin
O zaman bu günleri kaçırma derim canımYa bnmde cok siddetli bi sekilde surekli sancim var kasiklarimda yumurtaliklarim direniyo heralde catlamaya
Adetim cok aksiyodu prolaktinden dolayi gecen ay 24unde olmustum prolaktin dusunce bgn 24 oldm cok mutluyum bu ay bnm ayim.insallah dua edin kisçelerO zaman bu günleri kaçırma derim canım
Çok iyi o zaman yumurtlama gününü de hesaplayabilirsin içimden öyle geçiyor ki sen bu ay gebe kalacaksın inşallahAdetim cok aksiyodu prolaktinden dolayi gecen ay 24unde olmustum prolaktin dusunce bgn 24 oldm cok mutluyum bu ay bnm ayim.insallah dua edin kisçeler
Agzindan ball damliyoo cnm insallah cok cok istiyorum minnak bedenimde atan minnak bi kalpÇok iyi o zaman yumurtlama gününü de hesaplayabilirsin içimden öyle geçiyor ki sen bu ay gebe kalacaksın inşallah
İnşallah canımAgzindan ball damliyoo cnm insallah cok cok istiyorum minnak bedenimde atan minnak bi kalp
ayy inşallah bu ay yüzümüz gülerr inşallahh :))İnşallah canım
Ben zaten bu ay ümitli değildim pek sadece geç olunca aşırı başladı ümitlenme. Sende bu ay zannetmiyorum de canım sonra üzülüyor insan. Ama inşallah hamilesindirOo baya düşmüş senin için çok sevindimayrıca kızlar agdetime 7 gün var ama sabahları karnım çok ağrıyo ağrıyla kalkıyorum ne bilim kafayi yicem acaba hamile miyim ama agdet olmadan önce göğüslerim ağrır ağrımaya başladı bi agdet olucam diyorum bi de hamileyim diyorum kalakaldım dua edin
30 günde bir olman çok iyi canım 28-30 ideal. Düzene girdiğine çok sevindim. Günlere dikkat et :*Adetim cok aksiyodu prolaktinden dolayi gecen ay 24unde olmustum prolaktin dusunce bgn 24 oldm cok mutluyum bu ay bnm ayim.insallah dua edin kisçeler
Suan ayni durumdayiz canim insallah bu ay gonlumuzce olur herseykızlar merhaba, hastalığımın 2.günü ağrıdan ölüyorum zannettim he sol tarafım Allahım o neydi neyse o günü bi şekilde atlattım 3. günü prolaktinime baktırdım 17e düşmüş 53den. Doktora gttim tam istediğim gibi düşmüş dedi yumurtalıklarıma baktı çok iyi dedi geç olduğun için ağrımış olabilir dedi. Salı günü gel artık takiplere başlıcaz dedi doktor kontrolunde ilişki günlerini ayarlıcaz herşey güzel olucak eşinde ilaçlarını düzenli kullanıyor diyorsun o zaman bi sorun kalmadı olacak biraz sabır dedi. :) çok mutluu oldum
hastalığın hangi gün bitti canımSuan ayni durumdayiz canim insallah bu ay gonlumuzce olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?