Bebisim09(bahar) kızı nehire kavuşmuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi kraker kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kraker kız

Ziyaretçi
Kızlar az önce mesaj geldi bebisim09 (bahar) kızı nehiri sağlıkla kucağına almış bu sabah 09:45 te spinal sezeryan olmuş tam 4 kiloymuş bebişi şuan ikiside gayet iyiymiş kızı güzel güzel uyuyormuş size haber vermemi istedi

ay en sonunda
baharcım artık fena halde sıkıntı yapmaya başlamıştı :)

allah bağışlasın
burcucum müjdeli haberine teşekkür ederiz

Bahar geçmiş olsun gözünaydın canım
Nehir bebişimize allah sağlıklı, mutlu, sevdikleriyle birlikte geçireceği uzun bir ömür versin

allah analı babalı büyütsün sonunda oldu ha çok sevindimm darısı bzilerin başına

baharcım en sonunda kavuştun kzına gözün aydın allah analı babalı büyütsün tebrikler

baharcimmmm cnm sonundaa kavustun sende bebegine
Allah anali babali büyütmek nasip etsin uzun ömürlü olsun bebisin .. darisi bizim basimiza
nasil oldu anidenmi alindin sezeryana hic haberimiz olmadi sezeryan olcagin tarihten ...

burcucum cnm saol bize haber verdigin icin :-)
kocaman öpüyoruz oglusumla sizi ve kizlarinizi

canım gözün aydın,allah analı babalı,sağlıklı büyütmek nasip etsin.darısı bekleyenlerin başına:))

geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün saglıklı sıhatli inş...darısı başımıza artık tek tek haberler gelmeye başlıyor subat anneleri saglıklı sıhatli atlatalım inş dualarım hepimiz için....a.s.

oh oh şubat anneleri çatır çatır doğuruyor maşallah diyelim Allah analı babalı büyütsün

Çok sevindim zorlu bekleyiş mutlu sonla bitti nihayet, Allah analı babalı büyütsün

bebişim09

canım diye diye dogurdun bak sonunda..sana ve nehirine ömür boyu saglık dılerım..bak ben hala doguramadım..pazartesı gıdıp sezeryan olmayı düşünüyorum..tabı hafta sonu dogurmazsam..bende yagmuruma kavusurum inşallah..

Canım sonunda kavuştun kuzuna gözün aydın sütünüz bol gazınız hiç olmasın tatlım öpüyorum..
Sabredin kızlar sıra sizede gelcek yakında

canım cok geçmiş olsun gözünüz aydın...allah analı babalı büyütsün insallah..

Canım gözün aydın allah analaı babalı büyütmek nasip etsin .Ne güzel bir ismi varmış adıyla yaşasın allah uzun ,sağlıklı mutlu ömürler versin eşine sana ve Nehir bebeğe

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..darısı bekleyenlerin başına..
Hayatımda bundan daha büyük bi aşk yaşamamışım meğerse..
Müthiş bi duygu onu seyretmekten kendimi alamıyorum..
Allah herkeze nasip etsin bu özel duyguyu..

gözleri aydın olsun :) allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Back
X