Doğuma Hazırlık bebişime isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar nas,p olursa bir oğlumuz olacak...sizden bir kaç tavsiye bekliyorum ...cvp yazan herkese şimdiden tşkler....

duhan, mirali, daghan, emir, eray, göktug, ertürk şimdilik beğendiğim ve aklıma gelenler. Hayırlı olsun canım, sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

aynı durumdan bende muzdaribim.. benimde oğlum olacak ve isim bulamadık..

ilk Yusuf Kerim diye düşünmüştük..eşim Yusuf ismini istiyor.. Kerim ismini ben düşünmüştüm.etrafımdan Kerim isminin kötü esprilerde kullanıldığı ismin kirletilmesine izin vermemem gerektiği konusunda birok kişiden uyarı aldım..şimdi Yusuf isminin yanına yakışacak,anlamlı ve güzel bir isim arıyoruz..
Yusuf Çağan,Yusuf Arda isimlerini beğeniyorum ama eşim olmaz diyor.. Kızım tek isim olarak Mete,Mert yada Rüzgar istiyor onada yine eşim razı değil..bakalım hayırlısı..

İsimleriyle dünyaya gelirlermiş.. kızımın ismini doğuma yakın biranda kabul ettik.. ismi için teşekkür edenler çok oldu "ben dedimde koydunuz" diye halbuki hiç söylediklerini dahi hatırlamıyoruz şimdi daha dikkatliyim biri şu olsun dediğinde direkt eliyorum... farkında olmadan bazılarında mutluluk bazınlarında kırgınlıklar oluyor.

Son düzenleme:

Bende yusuf kenan ismini begeniyorum

emir, batu, teoman, Kubilay, murat..
özellikle murat ismine bayılıyorum..

Allah nasip ederde oğlum olursa ismini Ömer koymak istiyorum.
öyle batu v.s isimler hiç hoş gelmiyor

1 oğlum olursa "rüzgar" koyacağım ben (favori ismimiz, meğer eşim de bu ismi istiyormuş ben ona söylemeden o bana söyledi)
2 tane olursa da "gölge" koyacağım.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Demir ve Rüzgar'ın enerjisini çok seviyorum ilerde Allah nasip ederse ilk bu isimler gelecek aklıma

Çınar, Emir, Kenan, Engin, Erim...

Ben açıkcası bazı isimleri garip buluyorum. Mesela bu yaz denizde sapsarı güzeller güzeli bi'bebek vardı adını sorduk Hamza koymuşlar:26: Keza Kerim vs gibi isimlerde malesef denildiği gibi dalgaya alınan isimler oyüzden biraz daha döneme uygun isimler koymakta fayda var ki büyüdüğünde adını sevsin.

öyle güzel erkek isimleri var ki
mesela ilk aklıma gelen YUSUF..YUSUF SAİD...AHMET...ÖMER...AHMET EYMEN...

yada BİLGE KAĞAN.. ayyyyyyyy o kadar güzel isimler ki bana göre

başka bi çocuğunuz var mı eğer varsa onun ismine uygun bir isim bulabiliriz ya da siz ve eşinizin ismine uygun güzel bir isim de bulunabilir :)

Şuan oğlum olsa koyacağım ilk isim; '' Emir ''olurdu.cok beğeniyorum bu ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…