Doğuma Hazırlık bebişime isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yigit,kayra,yagiz,eyup,taha,alp,egem begendigim isimler.fikir olur umarim size.bu arada Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.

Efe : Yiğit,cesur anlamında.
Oğlum olursa koyacağım ınsallah, bir erkek ismi olarak çok asil geliyor bana.
Talha, Yusuf, Kerim, Deniz diğer beğendiğim isimlerden...

isim koyulacagı zaman manasınında güzel olması lazım
gölge dıyen arkadas cok tuhaf geldı ama herkesın kendı tercıhı
eymen,efe,ömer,yusuf,batur,

benimde oğlum olucak Allah ın izniyle. eymen ismini koymayı çok istiyorum ama bakalım eşimle çatışma halindeyiz bu konuda. ayrıca çınar çağan yağız arın isimleride hoşuma gidiyor

merha ba. batın ın anlamı nedir?

Allah’ın en güzel isimlerindendir . “Gözle algılanamayan, za.man ve mekâna nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegâne olan”, “bütün gizlilikleri bilen”, “ya.ratıklara her türlü nimeti lütfeden” gibi manaları vardır.

Allahin isimleri tek basina konulmaz arkadasim uygun degil. Basina Abd (kul) kelimesni eklemen gerekir.Abdülkadir,Abdüssamed,Abdülbatin gibi......

Arkadaşlar ben bebeğime çift isim istiyorum.. Çok baktım ama birbirine uyan çok görmedim bi erkek olarak Doğu Can Kız olarak Ecem Su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…