Bebişimin dişleri

Ponciqim

Güzel kadın
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
12
11
3
29
Slm herkese.

Oğlum bugun 4aylık oldu. Ve. Sürekli eli ağzında sürekli salyası akıyor bazen ateşi oluyor. Ve üst taraftaki iki tane #Dişleri pancar gibi kıpkırmızı olmuş. Jel kıllanmıyorum. Ayına göre. Küçük başka napabilirim tavsıyeleriniz neler

Slm herkese.

Oğlum bugun 4aylık oldu. Ve. Sürekli eli ağzında sürekli salyası akıyor bazen ateşi oluyor. Ve üst taraftaki iki tane #Dişleri pancar gibi kıpkırmızı olmuş. Jel kıllanmıyorum. Ayına göre. Küçük başka napabilirim tavsıyeleriniz neler
Canim bence jel sur yazik kasinip aciyodur ben dentinox jel kullaniyorum bide zeytinyaginda karanfil bekletiliyomus duymustum ama denemedim hic

benim ki de 5 aylık eli hep ağzında salyalar da akıyor hep ama bi kızarıklık yok bilemedim dişten mii yoksa alışkanlık mı etti.

Benim bi tane. Kızım 2 yaşında onda böyle şeyler görmedim 4atlık oğlumda şimdiden diş çıkarma. Konuşma yürümeye calışma masallah dıyelım de nazar. Değmesin. Benim gibi genç anne ve anne adaylarına. Sesleniyorum.# bebişimin iki aylık olunca onunla büyük insan gibi oturun konuşun bebekler alışkanlık yapıyor anne be derse bebişler eee diye bağıracaklar

Benim bildiğim bebekler dişlerini alttan çıkarmaya başlar. Benim bebeğim de 2 aylıktan beridir salya akıtıyor ve ellerini ağzından çıkarmıyor... Sürekli bir ısırma peşinde. 6 aylık olacak hala eller ağızda... Doktora götürmeden herhangi birşey kullanma... Damaklar oturma yapar önce sonra diş çıkmaya başlar. Belki başka derdi var

kız çocukla erkek çocuk. Çok farklı dıyorlar. Ama kızımda hiç bunları görmedim. Oğlumda bunları görüyorum bakalım. Kontrole. GotüreceZ

Benim kızim 2. Ayında salya akıtmaya başladı devamlı elleri agzindaydı 7.5 aylıkken alttan dişi cıktı belirtiler erken başlıyor ama diş hemen patlamıyor hiçbir sey kullanmadım dişlik vardi onu eline veriyordum damaklarına onunla masaj yapıyordum

Oğlum 5 aylık olduğu gün ilk dişini çıkardı.
Hayata erken atılası var zaten, her şeyi en az 2-3 ay erken yapmasa rahat edemiyor.
Dolayısıyla 2 aylıktan beri gaz bitmeden diş işkencesi çektik.
Biz o dönemde ancak soğuk uygulama ile hafifletebildik bu durumu.
Piyasada bulunan 5 tl den 100 tlye birçok diş kaşıyıcı aldım ama hiçbirini kullanmadı.
Silikon uçlu bebek kaşığı almıştım, onunla kaşıyordu bir güzel.
Dolapta 3-5 dk soğutup veriyordum.
Ya da ellerimi soğuk suyla iyice yıkayıp, kendim damaklarını kaşıyordum.
Jel falan kullanmak istemediğim için, soğuk uygulamayla yetindim.

Kizarip kabariyor ama hemen patlamiyor dis. Gece uykuda inlediginde ertesi gun baktigimda inluyordu. Ondan once kacgun belki hafta salyalar akiyor kabariyor. Ben dentinox o aylarda kullandim. Gece surdum sadece ama. Her akssm surmedim . Gece hyzursuz oldugunda surdum. Dis sıkıntısı hep olacak o yuzden her aksam kullanmadim. Soguk diş kasiyicilari var. Buz dolabina koyulup sinra veriliyor. Uzerinde yaziyor. Onu kullanabilirsin. Soguk uyusturuyor agriyi .

Benim bi tane. Kızım 2 yaşında onda böyle şeyler görmedim 4atlık oğlumda şimdiden diş çıkarma. Konuşma yürümeye calışma masallah dıyelım de nazar. Değmesin. Benim gibi genç anne ve anne adaylarına. Sesleniyorum.# bebişimin iki aylık olunca onunla büyük insan gibi oturun konuşun bebekler alışkanlık yapıyor anne be derse bebişler eee diye bağıracaklar
aynı benim oğlan da konuşma peşinde dede demeye başladı baba demeye çabalıyor. bugün denedim ayakta tutup yürütmeye çabalayınca adım attı .. maşallahh sübhanallah hepsinee de nazar değmesin bebişlerimize..

Back
X