bebişimin uykusuzluğu

alberfuper

brf
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
70
14
13
38
4 aylık bir bebeğim var. Akşam yatırma saatlerinde herhangi bir sorun yaşamıyorum ama gece boyu iki saatte bir hatta bazen saat başı kalkıp emmek istiyor hala...doktorumuz kilosunun iyi olduğunu açlıktan kalkmadığını söyledi ve milupanın gece çayını önerdi..o da uyutmazsa bi iki çay kaşığı papatya çayı ver dedi. Milupanın çayını denedim ama tadını beğenmedi içmiyor maalesef papatya çayını da bugün deniycem bakalım. Sorum şu ki bebeklerinizin gece öğününü nasıl kestiniz. Ya da kendiliğinden mi düzene girdi. Bu uyku sorunu ne zaman düzelir sizce....

ben mama veriyorum gece çünkü iyi doymazsa çok sık kalkıyor ama doyarsa dört saate kadar uyuyor maşallah

Benim oğlumda 4 aylıkken falan bir başladı 1,5 yaşına kadar sürekli uyanırdı. Saat başı, bazen yarım saatte bir, bazen 5 dk sonra uyandığı olurdu. Bazen emzirirdim, bazen mama verirdim, bazen ayağımda sallardım... Hem ayağımda sallar hem de yere uzanıp uyurdum kimi zaman
Şimdi 25 aylık, memeden keseli 1 ay oldu ama hala geceleri 3-4 defa uyanır. Aslında artık gece beslenmiyor ama yine de uyanıyor. Yani hala deliksiz bir uykum yok Gerçi eskiye göre çok çok iyi buna şükrediyorum.
Allah yardımcınız olsun, gerçekten zor bir durum...

Sizin de Allah yardımcınız olsun... Valla siz böyle anlatınca gözüm korktu... 25 ay uzun bir süre inşallah kısa zamanda halledebilirim bu sorunu

Sizin de Allah yardımcınız olsun... Valla siz böyle anlatınca gözüm korktu... 25 ay uzun bir süre inşallah kısa zamanda halledebilirim bu sorunu
Her çocuk bir olmuyor işte canım. Bende böyle 4 saat 5 saat aralıksız uyuyor diyenleri duyunca şaşırıyorum.

Her çocuk bir olmuyor işte canım. Bende böyle 4 saat 5 saat aralıksız uyuyor diyenleri duyunca şaşırıyorum.
Bir gün kalkıcaz bebişlerimiz sabaha kadar kesintisiz uyumuş olacak :) ama hangi gün bilemiyorum tabii... Seninki yakındır da benim daha çok yolum var gibi

Reactions: zbt
Bir gün kalkıcaz bebişlerimiz sabaha kadar kesintisiz uyumuş olacak :) ama hangi gün bilemiyorum tabii... Seninki yakındır da benim daha çok yolum var gibi
İnşallah o günleri de görürüz :) Hiç belli olmaz belki senin bebeğinin uykuları da düzelir en kısa zamanda.

Offf sormayin yaaa bizde 8 ayligiz saatbasi kalkiyor bazen ninni soyleyip karnini sirtini oksuyorum geri daliyor.
Ne zaman kesintisi uyuruz bilmiyorum 1 kereye bile raziyim .uykuyla kavga ediyoo dogdugu gece bile uyumadi sipa .simdide 11 de uyuyor gece devamli kalkiyo sabah engec 7 de ayaktayiz bayilcam yaaaa gunduzde ikikez 1 saatlik uykusu var tabi bazen oda olmuyo
Allah hepmize kolalik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…