Bebisimiz gelsin artik cok uzun zaman olmadi mi :(

biz 6 yıldır evliyiz 3 yıldır da istiyoruz. 6 yılın evli olunca ve bebek olmayınca konuşmaya başlayan çok kişi oldu. o süreçte iki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişim, adet olamayip parca düşündüğüm de doktor söylemişti.

kardeşim bile diyordu hadi gelsin. sanki istemiyorum. yumurta mı olsun diye üstüne kuluçkaya yatayım.

sonra Tüp bebele olacağını öğrendik. çevreye pek söylemedim. bir sürü ilaç, memlekettede merkez yok 4,5 saatlik yol. git gel eziyet. transferden 3 gun sonra dayanılmaz karın ağrısı şişen Karnım nefes darlığı derken apar topar transfer olduğum ile. Akciğerim dahil tüm vücut sivi topladı. kısa sürede 10 kilo aldım. Akciğerden sıvı çekildi. ne korktum o gün. eşime bu bebek olmazsa sana transfer ettircem bile dedim . 10 gün sonra çıktım ama sıvı 1,5 ay sonra bitti. o süreçte şükür ki bebeğim benimle. çektiğim sıkıntılara iğnelere acılara narkoza değdi çok şükür.

Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin.

ben ve diğer hamile bayanlar da sağlıklıca kucağına alsın bebislerini

gözümüz yolda kaldı. valla yas oldu 30. kart annesi olsun ıstemıyorsa cabuk gelsın gerci ben cıtırım ama bu surec yıpratıcak galıba. birden çökücem
Evet ya ben de 30 yasima girdim kart bir anne olmayı istemiyorum

oyyy cok yipranmissiniz ama sonu mutlu olmus sevindim adiniza:)

Bizde 9 yıllık evliyiz, neredeyse 6 yıldır bekliyoruz. Aylardır tüp bebek evrakları için uğraşıyorum, herşey hazır. İlaçlarımıda aldım bu ay tam başlayacakken kist çıktı başıma. Bu ayda onu baskılıyoruz. Bakalım gelecek ay tüp bebek serüvenimiz başlayacak kısmetse, Daha fazla beklemeyelim artık

oyyy cok yipranmissiniz ama sonu mutlu olmus sevindim adiniza:)

evet ama çok şükür. çok fazla yattım halen de yatıyorum. halsizlik ve korkudan. Psikoloji felan dağıldı. yakınlarım bile ayıplıyorlar neden böylesin diye. millet çalışarak ne işler yaparak doğruyormus. ben yatıyormusum. napıyım ama.

Amin canim insallah tüm beklemelerimize,tüm emeklerimize değer kavusuruz

Bizde 1 yildir istiyoryz ama yok allahim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda insllah

Bızımde bır bucuk yıldır ıstyruz ama olmdı hayırlısı hakkımızda cok uzulme Allah tan gelene bynumuz kıldan ınce canım bu ay asılama tedavısı olyrum bakalım hakkımızda hayrlısı

Daha dun rahim filmi cektirdim doktor tuplerin acik gorunuyor dedi kesin sonucu 15 gun sonra alicam doktor neyim oldugunu soylicek insallah esimdede bi problem yok. Olmayinca olmuyor demekki insallah doktor kotu birsey soylemez

2 sene olmayanlar varmış Allah sabır versin ben daha 4.aydan başladım olmıcak mı neden olmuyo acaba hamilemiyim diye şuan bile belki öyleyimdir diyorum adetime daha çook var

2 yıldır biçimde olmayı tüp bebek yaptıracağız inşallaAllah tutatr. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar vesin tüm isteyenlere Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…