Evet ya ben de 30 yasima girdim kart bir anne olmayı istemiyorumgözümüz yolda kaldı. valla yas oldu 30. kart annesi olsun ıstemıyorsa cabuk gelsıngerci ben cıtırım ama bu surec yıpratıcak galıba. birden çökücem
nasıp canım. kuzenım 20 yasında evlendı 30 yasında ılk cocugu oldu. sımdı 2 tane var.Evet ya ben de 30 yasima girdim kart bir anne olmayı istemiyorum
biz 6 yıldır evliyiz 3 yıldır da istiyoruz. 6 yılın evli olunca ve bebek olmayınca konuşmaya başlayan çok kişi oldu. o süreçte iki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişim, adet olamayip parca düşündüğüm de doktor söylemişti.
kardeşim bile diyordu hadi gelsin. sanki istemiyorum. yumurta mı olsun diye üstüne kuluçkaya yatayım.
sonra Tüp bebele olacağını öğrendik. çevreye pek söylemedim. bir sürü ilaç, memlekettede merkez yok 4,5 saatlik yol. git gel eziyet. transferden 3 gun sonra dayanılmaz karın ağrısı şişen Karnım nefes darlığı derken apar topar transfer olduğum ile. Akciğerim dahil tüm vücut sivi topladı. kısa sürede 10 kilo aldım. Akciğerden sıvı çekildi. ne korktum o gün. eşime bu bebek olmazsa sana transfer ettircem bile dedim. 10 gün sonra çıktım ama sıvı 1,5 ay sonra bitti. o süreçte şükür ki bebeğim benimle. çektiğim sıkıntılara iğnelere acılara narkoza değdi çok şükür .
Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin.
ben ve diğer hamilebayanlar da sağlıklıca kucağına alsın bebislerini
Emin insallahnasıp canım. kuzenım 20 yasında evlendı 30 yasında ılk cocugu oldu. sımdı 2 tane var.
Allah aratmasın bıze de
Amin insallah ben de 21 yasinda evlendimnasıp canım. kuzenım 20 yasında evlendı 30 yasında ılk cocugu oldu. sımdı 2 tane var.
Allah aratmasın bıze de
amin canım inşallah suna 7+5 iz. cumartesi kontrole gidecğizne kadarlık hamilesin allah tamamına erdirsin inşallah
sorununuz mu var ? istemedin mi. ne kadar zamandır korunmuyorsunEmin insallah
Amin insallah ben de 21 yasinda evlendim
oyyy cok yipranmissiniz ama sonu mutlu olmus sevindim adiniza:)
Biz ilk 2 yıl istemedik simdi de olmuyor eşimin spermlerinin morfolojiso düşük o nedenle olmuyorsorununuz mu var ? istemedin mi. ne kadar zamandır korunmuyorsun
ben 28 de evlendım 1 senedir korunmuyorum.
Evet ya ben de 30 yasima girdim kart bir anne olmayı istemiyorum
Bizde 9 yıllık evliyiz, neredeyse 6 yıldır bekliyoruz. Aylardır tüp bebek evrakları için uğraşıyorum, herşey hazır. İlaçlarımıda aldım bu ay tam başlayacakken kist çıktı başıma. Bu ayda onu baskılıyoruz. Bakalım gelecek ay tüp bebek serüvenimiz başlayacak kısmetse, Daha fazla beklemeyelim artık
Amin canim insallah tüm beklemelerimize,tüm emeklerimize değer kavusuruzBizde 9 yıllık evliyiz, neredeyse 6 yıldır bekliyoruz. Aylardır tüp bebek evrakları için uğraşıyorum, herşey hazır. İlaçlarımıda aldım bu ay tam başlayacakken kist çıktı başıma. Bu ayda onu baskılıyoruz. Bakalım gelecek ay tüp bebek serüvenimiz başlayacak kısmetse, Daha fazla beklemeyelim artık
Biz ilk 2 yıl istemedik simdi de olmuyor eşimin spermlerinin morfolojiso düşük o nedenle olmuyor
Aman olsun da ev versin savaş alanı olsunbende 32 yaşıma giriyorum bu ay. kart olmak birşey degil de. bebiş ergenlikteyken ben menopozda olcam. ev savaş alanı olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?