Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

benim eşim biraz anlıyo diyebilirim..yani ufak tefek şeyleri yapıyo..patates kızartmasını çok güzel yapar..tarhana açorbası makarna falan yapar işte..ha bu arada çok güzel cam da siler:))alıştır valla eşini yapsın..erkek eline yakışmıyo deyip onlar bi kenera çekilmeyi çok iyi bilirler..canım istanbulun nersinde oturuyorsun?

beşiktaşda oturuyorum cnm.....ALLAHIM İLK DEFA CAM SİLDİM ÖMRÜMDE...sözde eşim silcekti bide temizlikçi bayn aldırmadı bana :) şimdi bianada 3 kardeşin 3 geliniyiz diğerlerini kışkırtmim die...ayın 15inde üst daireme taşınıyorum kayınvalidem taşınıyo ordan orasıda sıfır yapıldı...ozaman hiç bişeye ellemicem valla ohhhh gün doğdu bana bayanda alcam...alışsın...

ailece takılıyosunuz ha ne güzel valla..ara sıra ben de bayan alıyorum eve gene dip bucak temizlik yaptırıyosun iyi oluyor..
canım sen nezaman doktora gidecektin

hayırlı haberlerle dönersin inşallah..ya başımda biraz ağrı var daha önce dedin galba.canım bu arada çizelgen de pek harika olmuş..nasıl yaptın becerikli hatun..

:) valla önce tahmin....bide yazıdım çizdim şeçtim beğenmeyince geri geldim yanlış yapınca düzelttim oldu :)

ya dün bi yağmur yağdı bugünde ALLAHIM....o biraz beni üşüttü beklemiyodum hiç oyüzden başım ağrıdı biraz...gözlerim küçüldü çok korktum allahtan geçti...

ah anneler iyiki varlar..onlar olmasa napardık bilmem..benim kız da onlarda duruyo..onlar bakıyor..zaten okul zamanı onlarda sadece hafta sonları bizde kalıyo..zaten benim ki dede için ölüyo..burası onun için 2. ev konumunda..senin ilk bebeğin olacak değil mi canım..

evet ilk....benim için çok önemli iki aile için ilk torun... :) eşim erkek dio ama benim için önemli değil.... ben hatta kız istiyorum..

geçmiş olsun..burası da aynı yağmurlu geçiyo..demin bahçeye çıktık ay hava öle soğukki duramadık girdik..kış geldi sanki..bizim bahçeye de bi yavru kedi dadnmıştı..benim kız çok oynuyordu onunla..baktım kedi biraz hastalıklı gibi oynama diye kızdım..allahtan da kız babamlara gitti..kedi de ayrılmıyor burdan..eşime at bunu çocuk hasta olacak diye kızıyordum..o kedi demin eşim görmüş ölmüş bahçede onu gödü üzülmüş baya da..bak işte kedi gitti kızmazsın artık dedi..ya ben de üzüldüm..kedileri çok seviyorum ama o bi hastalıklıydı..çocuğumu düşündüm..akşam akşam üzüldük canımız sıkıldı ya..

bence herşeyde bi hayır vardır..benim ilk bebişim toxpalazmadan düştü buda ya çiğ etten yada kedi dışkısından geçen mikropmuş...vucudum bağışıkık kazandı gerçi.....sen o bölegeye yaklaşma sakın allah korusun üzülmede...toprak oluyo onlar acı hissetmiyorlar

canım benim..hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın..aileler nasıl sabırsız nasıl heyecanlıdır ilk torun gelecek diye..ben ve eşim ilkini kız olsun çok istemiş..kız oldu..şimdi valla hiç farketmez kız ya da erkek..eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da..ama kız olacak gibi geliyo sanki..bi de canım hep ekşi şeyler çekiyor..kız da da ekşi yiyecekler isterdim hep..ekşi olunca kız tatlı çekince erkek derler ama bilmem artık..ama ölen bebeğim erkek olarak hissetmiştim hep

ne kadarlıkken öldü? yani öldümü benim düşüğüde ereke demiştim çünkü kordonunu kendim kopardım lavabodayken mandaline büyüklüğünde bi ip ile sakıyodu çok kötü idi o günler atlattım çok şükür..

9 haftalıkken karnımda kalbi durdu..ben hiç anlamadım kanamam falan olmadı..ultrasonda doktor kalp atışlarını alamadı..ertesi gün de ağlaya ağlaya kürtaj oldum..3 ay korunun dedi..sonra çalışmalara başladık tık yok..çok moralim bozuldu..ağustos ayında aşılama yapılacaktı..öncesinde rahim f,ilmi çekildi..sonra hamiş olduğumu öğrendim aallaha şükür aşılamaya gerek kalmadı..rahim filmi çekilirken rahme verilen ilaç ufak tefek yapışıklıkları da açiyormuş..benim kürtajdan sonra ufak tefek yapışıklıklar kalmış onlar açıldı ve ben hamile kaldım demekki:))senin ne kadarlıktı..

benim 8 hft lıktı cnm valla doğmaması için çok sebeb vardı....mutluluktan cahillikten çok temizlik yaptımg gezdim tozdum..kimse ilgilenmedi.. ağladım ağladım ve kanamam oldu düştü...ilk evlilik zamanları alışamamıştım daha eşimle çatışma halindeydik vs...şimdi ise maşallah çok motiveyim ve bebişim sağlam bi karakterle büyücek annesi çok mutlu çünkü asla sitresli ortamlara girmiyorum...ve haber bile izlemiyorum....bakalım..

benimkinde kromozom bozukluğu varmış..yaşasaydı bile sakat olma ihtimali yüksekmiş..herşeyde bi hayır vardır derler ya..ilk gebeliğimde benim de başıma neler geldi çok yıprattım kendimi kayınvalidemler aynen o zamanlar eşimle sürekli tartışmalar..evlilik tam rayına oturmamış..ama allahtan bebeğime hiçbişey olmadı sağlıklı şekilde doğdu..ama gene rahat vermedilerki..bebeğim 3 aylıkken sütüm azaldı okadar stres üzüntü nolacak..sonuç bu..doktor inat etti mamaya başlatmadı..bi ay daha emsin bakalım diye derken zaten 6 aylık oldu ek gıdalara başladı..ilk 3 ay bebeğimin kilosu çok iyiydi ama sonra hiç kilo alamadı biraz zayıfladı bile..neyseki ek gıdada kendine geldi çocuk..bu hamileliğimde ve sonrasında düşmanlarımı yaklaştırmıycam ama..
canım ikimize de geçmiş olsun..o günleri tekrar mevlam yaşatmasın..inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız..ilerde inşallah bebeişlerimizde söz ederiz..

ya şu kaynanalardan çekilenler ne....ben çok şükür memnunum gerçi kalkanlarımı giymiştim evlenirken :) ama ihtiyaç olmadı...sen bebeğine oda takımımı aldın? kızına yani cnm

almadım canım..ben doğumdan sonra 9 ay annemlerde kaldım..bizim ev soğuk oluyordu çocuk ta ekimde doğmuştu o yüzden..annem beşik almıştı ona yatırmıştık..kızımın şu anda hala odası yok..oturma odasında yatıyor..2.bebek olsunda ona göre oda alırız diye düşünmüştük..ben de ranza mı olsa ayrı yatak mı olsa tam karar veremedim..yalnız oda fazla büyük değil..bizim kız pembe hastası..erkeke olursa ikisine de giden renk olsun istiyoruz..mesela beyaz benim hoşuma gidiyor..sen napmayı düşünüyosun?

cnm çocuğa bi oda bağlamak hatta çocuk değil bebeğe bana göre paranı çöpe atmanın diğer adı..benim fikrim bu tabi niyetim beşik alıp en fazla 1 yaşına kadar yada 6 aylıkken odasını ayırmak..önce yatak odamda yatırmayı sonrada ona göre bi dolap ve yatak alıp onda yatırmayı düşünüyorum ve bunlar olablidiği kadar sade olcak dediğin gibi beyaz olabilir...ama öle 2bin 3. bin verip odayı süsleyip daha doğmadan...sonrada yatak odasında yatıran annelerden olmucam...etrafımda çok örneği varda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…