- Konu Sahibi esrayagmur
-
Merhaba arkadaşlar..Burası iyi olmuş,orası çok kalabalık,yazıları bile takip edemiyorum...Nasılsınız anneler?Biz dün bebişimizin kalp atışlarını gördük..Kendini de gördük..Doktorum şu an her şey çok iyi dedi..Ama midem çok fena...Zaten midemde sorun vardı,şimdi ilaç kullanamıyorum ,birde tiroit ilacı aç karnına içiyorum buda beni mahfediyor...Meditasyona başladım valla :))))
İki hafta sonra tekrar gideceğim...Büyük bir miyon ameliyatı geçirmiştim..O yüzden riskli bir hamilelik yaşıyorum..Oğlumuda götüreceğim inşallah,kardeşinin kalp sesini duysun..
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaız dileğiyle....
Ay cnm inş duyarsınız..bende pazartesi gidicem beklim dedim biraz ama....sabırsızlanıyorum
adaşım vede dıger hamıle arkadaslar rabbım hayırlısıylan bebegınızı kucagınıza almyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanızı eksık etmeyınnnnnn
Merhaba arkadaşlar..Burası iyi olmuş,orası çok kalabalık,yazıları bile takip edemiyorum...Nasılsınız anneler?Biz dün bebişimizin kalp atışlarını gördük..Kendini de gördük..Doktorum şu an her şey çok iyi dedi..Ama midem çok fena...Zaten midemde sorun vardı,şimdi ilaç kullanamıyorum ,birde tiroit ilacı aç karnına içiyorum buda beni mahfediyor...Meditasyona başladım valla :))))
İki hafta sonra tekrar gideceğim...Büyük bir miyon ameliyatı geçirmiştim..O yüzden riskli bir hamilelik yaşıyorum..Oğlumuda götüreceğim inşallah,kardeşinin kalp sesini duysun..
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaız dileğiyle....
msj için tşk polyanna cnm
esma ve gülfuren bu sayfada sizi görmek çok hoş..orda tam yazışamıyorduk birbirimizi takip etmek zordu..artık burdayız..esracım sen nasılsın?arkadaşlar benim 2 gündür başım çatlıyo..mahfoluyorum..dün dayanamadım doktorun verdiği parol isimli ağrı kesici içtim..bugün okulda sabah bi başladı hala gece 1 oldu hala müthiş ağrıyo..ilaç ta içmek istemiyorum..bu aralar topiğe fazla giremezsem kusura bakmayın..ama inşallah yarına bişeyim kalmaz..birde bulantılar var..nasıl başaedicem bilmiyorum..
canlarım kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın..görüşürüz..
esma ve gülfuren bu sayfada sizi görmek çok hoş..orda tam yazışamıyorduk birbirimizi takip etmek zordu..artık burdayız..esracım sen nasılsın?arkadaşlar benim 2 gündür başım çatlıyo..mahfoluyorum..dün dayanamadım doktorun verdiği parol isimli ağrı kesici içtim..bugün okulda sabah bi başladı hala gece 1 oldu hala müthiş ağrıyo..ilaç ta içmek istemiyorum..bu aralar topiğe fazla giremezsem kusura bakmayın..ama inşallah yarına bişeyim kalmaz..birde bulantılar var..nasıl başaedicem bilmiyorum..
Canlarım kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın..görüşürüz..
Polyanna sağol canım...Burayı gerçekten iyi düşünmüşsünüz..Orada birbirimizi bulamıyorduk...Birde arkadaşlar bende de mide bulantısı çok ,tavsiyem armut ve ayran iyi geliyor....Özellikle yatarken midenize dokunmazsa ayran yada süt içip yatın, sabah bulantılarını çok azaltıyor....Gün içinde de bunu yapabilirsiniz...Bende birde kokuya çok hassasiyet başladı..Bir haftadır var sanırım...Sanki her yer kokuyor...Bende her gece yatarken baloncuğun içine bütün kötü kokuları koyup uzaya gönderiyorum...Her yerin güzel koktuğunu düşünüyorum.:))):teytey:.İki gündür biraz daha azaldı şükür...esma ve gülfuren bu sayfada sizi görmek çok hoş..orda tam yazışamıyorduk birbirimizi takip etmek zordu..artık burdayız..esracım sen nasılsın?arkadaşlar benim 2 gündür başım çatlıyo..mahfoluyorum..dün dayanamadım doktorun verdiği parol isimli ağrı kesici içtim..bugün okulda sabah bi başladı hala gece 1 oldu hala müthiş ağrıyo..ilaç ta içmek istemiyorum..bu aralar topiğe fazla giremezsem kusura bakmayın..ama inşallah yarına bişeyim kalmaz..birde bulantılar var..nasıl başaedicem bilmiyorum..
canlarım kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?