Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

haklısın ben de senin gibi düşündüm..oda hazırlamadım hiç..zaten çocuk doğru dürüst beşikte yatmıyor..8-9 aylıkken senin yanına gelmek istiyor..en fazla 1 yaşına kadar kullanabilyosun..bir de tavsiyem portatif,her yere taşınabilen katlanıp her yere giren beşik al..hafif ve katlandığı için güzel kullanırsın..diğer ahşap büyük beşikler leş gibi ağır oluyo..hiç bi yere taşınmıyo..hem de diğerine göre pahalı..

inşallah cnm o günleri bi görsem....ymini bozarmıyım diyorum ama :) zannetmem ben bebişim için iktisat yapıcam hihih.....evet portatif mantıklı çünkü anneme falan geldiğimde yara kalkar...kayınvalideme falan gittiğimde iyi olur....ya cnm neyden korkuyorum biliyomusun eşie bi sorcam ama :) şimdi 3 4 gün kalmama izin veriyo annemlerde acaba bebiş oluncada izin verirmi.....eşim arada geç geliyo bende sıkılıyorum die izin veriyo bide hft 2 gün maç var 12.30 dan önce gelmez..

verir canım niye vermesin..yabancı yere mi gidiyosun sonuçta annen..eğer kafana takılıyosa sen yine eşinin bi ağzını yokla istersen:))

canım eşim çorbayı pişirmiş çağırıyor:))bakalım nasıl yapmış çorbayı..biraz da başım ağrıyor çorba içip yatıcam..sabah ta malum okul var erken kalkıcam..kusura bakma..muhabbet çok güzel hiç ayrılasım yok ama artık yarın görüşürüz tatlım..kendine ve bebişine çok iyi bak..görüşürüz öptüm canım..Şeniz

adaşım vede dıger hamıle arkadaslar rabbım hayırlısıylan bebegınızı kucagınıza almyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanızı eksık etmeyınnnnnn

Evet...arkadaşlar hiç ümidinizi yitirmeyin esracım..herşey güzel olacak.. Inş..hoş geldiniz bu arada..diğer topicde hiç bişi takip edemiyoduk..arada kaynıyoduk hihi burası ii olur inş..

Merhaba arkadaşlar..Burası iyi olmuş,orası çok kalabalık,yazıları bile takip edemiyorum...Nasılsınız anneler?Biz dün bebişimizin kalp atışlarını gördük..Kendini de gördük..Doktorum şu an her şey çok iyi dedi..Ama midem çok fena...Zaten midemde sorun vardı,şimdi ilaç kullanamıyorum ,birde tiroit ilacı aç karnına içiyorum buda beni mahfediyor...Meditasyona başladım valla :))))
İki hafta sonra tekrar gideceğim...Büyük bir miyon ameliyatı geçirmiştim..O yüzden riskli bir hamilelik yaşıyorum..Oğlumuda götüreceğim inşallah,kardeşinin kalp sesini duysun..
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaız dileğiyle....

Cnm benim hayırlı olsun...pıt pıtları duymak banada nasip olsun inş...bende pazartesi gidicem bekledim biraz...burda bol bol konuşuruz dediğin gibi orası kalabalık valla....evet bi ara bende yapmıştım meditasyon...enerji falan iyi geliyo :)

hayırlı olsun canm ne güzel kalp atışlarını duymuşun darısı bize inş bende c.tesi randevu aldım bende gidicem bakalım inş hayırlısıyla bende duyarım pıt pıtları çoook heyecanlıyım yaaaaaa c.tesi bi gelse Pıt pıtları duymayı Allahım herkese nasip etsin inş

canım hayırlı olsun..darısı bizim de başımıza..bu arada geçmiş olsun inşallah düzelirsin..

msj için tşk polyanna cnm

esma ve gülfuren bu sayfada sizi görmek çok hoş..orda tam yazışamıyorduk birbirimizi takip etmek zordu..artık burdayız..esracım sen nasılsın?arkadaşlar benim 2 gündür başım çatlıyo..mahfoluyorum..dün dayanamadım doktorun verdiği parol isimli ağrı kesici içtim..bugün okulda sabah bi başladı hala gece 1 oldu hala müthiş ağrıyo..ilaç ta içmek istemiyorum..bu aralar topiğe fazla giremezsem kusura bakmayın..ama inşallah yarına bişeyim kalmaz..birde bulantılar var..nasıl başaedicem bilmiyorum..
canlarım kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın..görüşürüz..

tşk canm walla bende sizleri gördüğüme çok sevindim orası çok kalabalık burası çok i olmuş bizbizeyiz. geçmiş olsun canm ya inş hemen geçer bol bol yat dinlen kendini yorma. Allah yardımcın olsun bende hala bişey yokk sadece uykum çok geliyo uykudan kalkarken okadar zorlanıyorum ki bıraksam kendimi akşama kadar uyucam başkada bişey yok inş olmaz ya bakalım. sende kendine çok ii bak tekrar geçmiş olsun sende bebişine ii bak.grz.

cnm arakadaşım geçmiş olsun bende merak ediyordum seni....allah yardımcın olsun.ben evde öğlene kadar yatarken sene erkenden işinle meşgul oluyrsun....

Polyanna sağol canım...Burayı gerçekten iyi düşünmüşsünüz..Orada birbirimizi bulamıyorduk...Birde arkadaşlar bende de mide bulantısı çok ,tavsiyem armut ve ayran iyi geliyor....Özellikle yatarken midenize dokunmazsa ayran yada süt içip yatın, sabah bulantılarını çok azaltıyor....Gün içinde de bunu yapabilirsiniz...Bende birde kokuya çok hassasiyet başladı..Bir haftadır var sanırım...Sanki her yer kokuyor...Bende her gece yatarken baloncuğun içine bütün kötü kokuları koyup uzaya gönderiyorum...Her yerin güzel koktuğunu düşünüyorum.:))):teytey:.İki gündür biraz daha azaldı şükür...

Cnm benim daha mide bulantım yok...bi sorun olmaz dimi...idrara fazla çıkıyorum...bide sen pıt pıtları duydunmu cnm gülfurencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…