Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

kimse yokmmuuu hamişlerrrrr... yarın doktora gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım inş yarın kalp atışlarını duymayı nasip eder Allahım. bir de daha önce demiştim benim TSH hormon 6,5 çıktı die kafayı çok takmıştım doktor önemlideğil demişti ama benim içim yinde rahat değildi bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili troid hormonuna falan baktırdım alaha şükür ilaç falan kullanmadan TSH düşmüş kendiğinden 3,3 olmuş çok şükür rahatladım yarın doktora göstercem bakalım.
Yarın inş güzel haberle gelirim inş sizden de güzel hayırlı haberlerinizi bekliorum kendine ve bebişlerinize çokkk ii bakınnnn.

cnm....bu aralar burası çok sakın..o yüzden bende girmiyorum...BEN DAHA DOKTORA GİTMEDİĞİM İÇİN BİLMİYORUM TSH HORMONU NE OLUYO...

tsh hormunu troid hormonu bu değeri yüksek olmaması gerekiyo benim yüksek çıkmıştı int bakınca o kadar kötü oldum ki oturdum ağladım neler yazıyor eğer yüksekse önlem alınmazsa bebkte allah korusun zeka geriliği düşük vb oluyomuş ilaçla falan düşürülüyomuş gerçi doktor benimkine ii dedi yüksek değil dedi.bugün kan verdim allaha şükür düşmüş değer pazartesi gidicektin demi ama sende gitmeden kan tahlillerini yaptır ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora gittim kesin mi die ozamn hamile old çıknca benden istediler bu tahlilleri. doktorlar senden de isterler tahlilleri ben her ay sağlık ocağıda doktora gitmeden tahlilleri yaptırcam öle gitcem doktora

kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın diyecem ama ortada muhabbet te yok..:)) baş ağrım gündüz vardı akşam geçti ama karın ağrılarım var..bulantılarım var..canım hiçbişey yemek istemiyor..okuldan gelip devamlı yatıyorum..kızlar sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum..dua edin de düzeleyim şurda güzel güzel muhabbetler yapalım ya kızlar..ben yine yatmaya gidiyorum görüşürüz canlarım..

kimse girmiyo valla sen yoksun muhappette yok...bende bulantı yok neden ki? sorun olmuyo dimi ozaman..bide tsh ne oluyo :) bilmiyorum kara cahil hihiih

esracım valla burda olup senle yazışmayı çok istiyorum ama oturamıyorum..yatmak istirahat etmek istiyor vücudum..bulantı uyku halsizlik hat safhada..çok kötü değilim Allahıma şükür.. ama çok ta iyi değilim..bulantı olmaması ne güzel dert etme sakın..her insanda mutlaka bulantı olcak diye bişey yok..inşallah hamileliğin böyle hep güzel gider..tsh ne valla ben de bilmiyorum:))

polyanna cnm burdamısın....bu akşam kocacım aldı beni eve geldim...notbook var bende yattığım yerden iii oluyo.......dinlen cnm...artık ben hep burda olurum senin geliş gidişimi takip eder sana göre konuşuruz cnm.....

kızlar dün doktora gittik haber veremedim bebişimi gördükkkk kalp atışlarını dinledik çokkkkkk güzel bi şey yaa Allahım herkese pıt pıtları duymayı nasip etsin. ultrasondan baktı hiç bir şey göremedi altan baktı gördükk bebişimiizi :))) ama işin kötü yanı geçen gittiğimde de düşük tehliken var kanaman olablilir demişti şimdi de öle kesenin etrafı beyaz olması gerekiomuş benim öle ama üst kısmında koyuluk var doktor ya bu kendi kendine yok olup gidecek ya da kanama şeklnde akıp gidecek dedi. biraz ona canımız sıkılıo ama bebek gayet iyi dedi bebk ile ilgisi yok bunun dedi. ama kanam olursa çok az ihtimalle bebkte gider belki dedi çok az ihtimal ama neden öle oluo bilmiorum progestan adlı ilaç verdi kullanıcam bakalım artık hayırlısı yaa allahım bilir herşeyi okula da gitmedim geçen hafta 3 gün izin aldım doktor yine gitme diyor evde dinlen diyor rapor yazallım bayram sonrası diyor ama ben gitmeyi düşünüyorum bişey olmaz inş olur sada allahtan dicez artık. öle işte kızlar şu kanama durumu canımı sıkıo.
Bu arada esra canım benimde midemde tık yok ne bulantı ne halsizlik hiç bieşey yok bende endişeleniyordum dün doktora sordum ne güzel işte dedi kiminin hiç belirtisi olmuyor dedi daha ii dedi.
Aman olmasın ya zor olur. Buarada TSH sormuşsun geçen yazmıştım TSH troid hormonu oluyor. onun değerleri var değerin üstüne çıkmamamsı lazım mesele benim 4,5 olması gerekirken 6,5 tu. doktor ilaç veriyor değerin inmesi için. ama allhıma şükür bana gerek kalmadı 3,3 olmuş kendiliğinden düşmüş. doktora gidince doktor seninkine de bakıcak o zamn anlatır sana . değerin yüksek olması Allah korusun çocukta zeka geriği veya düşük neden oluyomuş Allahım herkese sağlıklı bebiş nasip etsin inşş.
benim durum böle kızlar. bebişim allaha şükür çok i ama kanam riskim var. ayın 13 ünde tekrar çağırdı gidicez bakalım inş ozman kadar geçer.

canım notbook kullanıyorsun sanrıım iniş kablosuz değildir biliyosun kablosuz çok zararlı. bende istiodum notebook fakat zarralı old duyunca vazgeçtim. almıcam alsam işe yaramıcak. onu söyleyim dedim.

Ya esmacım öncelikle bi sorunun olmamasına sevindim....bulantımız yok çok şükür onada sevindim ama notbook kablosuz ona üzüldüm napmalıyım...eşimden ozaman bilg istim o zaten bilg uzmanı :) geçiçi bir tane ayarlar....bende duyarım inş pıt pıtları nedense heycanım arttı.........

kaydirigubbakcemile5

canım kablosuz kullanma bak her yerde yazıoyr çok zararlı die benim arkadaşta da note book vardı kablosuz onlar da hemen hamile old duyar duymaz kabloluyabağlandılar. int araştır bak istersen bebişe çok zararı var bnde istiodum ama duyunca vazgeçtim hemen. hatta 1,5- 2 yaşa kadar tüm çocuklarda zararlıymış kabloluya bağlanırsan sorun olmaz. canım. inşallah sende pıt pıtlarını duyarsın okdar güzel bir duygu ki anlatamam nasıl atıyor güm güm ayy nasıl duygulu Rabbim herkese kalp seslerini duymayı nasip etsin inş amin..

esmacım pıt pıtları duymana çok sevindim..rabbim bize de nasip etsin..allahın izniyle inşallah bebişine hiçbişey olmaz..bu akşam kadir gecesi.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..bebişlerimizin iyi olması sağlıklı olması ve birbirimiz için bu akşam bol bol dua edelim..Allah hepimizin duasını ibadetlerini bu akşam kabul etsin..

kızlar bu arada ben de kablosuz modem ve mause kullanıyorum..valla şimdi benim de aklıma takıldı..inşallah bebişlerimize bişey olmaz..sen jkoru yarabbim onları:Saruboceq:

saol canım allahım herkese naip etsin. çok güzel bir duygu. kablosuz kullanmayın int bakın isterseniz. burda çoğu arkadaş hep kabloluya geçti. bu arada kızlar yaa benim aklıma bir şey takıldı. hani demiştim doktor geçen hafta kahverengi leken gelirse progestan adlı ilacı kullan demişti dei. 2 gün önce gittiğimde kanama olabilir sen bu progeatanı kullan dedi. ama benim hiç lekem yok durudk yere kullanım mı die aklıma takıldı ablamala konuştum o kullanma dedi. leken olursa kullan dedi napcam şaşırdım yaaaaa bana bir fikir verinn yarın doktoru arayıp sorsammı acaba leken gelirse kullnım die. zaten düşceği varsa düşer allah korusun ama ben engellemek istemem düşük olunca vücud istemiyormuş düşük olmazsa ya engelli allah korusun yada sağlıksız oluyormuş bende o yüzden korkuyorum napcam bilmiyorum lekem gelirse kullanım diyorum sizce napaımmmm

cnm haklısınız kablosuz zararlı kesinlikle ama...bu tarz manyetik alanlara heryerde giriyoruz hamişliğimiz sürece..alışveriş merkezlerinden...marketlerdeki güvenlik duvarlarına kadar....eşim diyo ki bu binadan taşınmalıyız ozaman çünkü yan komşunun wirelesı bile etkilermiş...bak korktum şimdi bi doktora sorucam yoksa int kaldırırım bi süre teldefonda kulanmam :)

slm kızlar bugün doktora gittik...bebişim gelişim olarak 6+2 günlük 3 gün geriden takip ediyo ama çok şükür pıt pıtları duyduk...rahimin dışında birazcık koyuluk gördü doktor bi sıvı büyük ihtimaller kan..ama çok önemli değilmiş..önceki düşüklerim var die..progestan verdi...bide dinlencem..ee vukaatlıyım nede olsa :)..dua edin arkadaşlarım inş...ama nedence boyunu söylemedi bebişimin..ama çember 2 cm miş...

Arkadaşlar bende Cuma günü çok fenalaştım...Mide bulantım ve boynumda ağrım çok arttı..Geçer diye bekledim ama uzun süre geçmedi...Hastaneye gittik,doktor yatış verdi..İki gün hastenedeydim...Serum verdiler...Çok kötü bir şey ama su bile içsem bile kusuyordum..Dün hastaneden çıktım...Kimsem olmadığı için birde ev temizliği yaptım...Şükür bugün daha iyiyim...Bulantılarım azaldı...Kızlar Allah hepimize sağlık versin...Hamileliklerimiz kolay geçer inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…