- Konu Sahibi esrayagmur
-
adaşım vede dıger hamıle arkadaslar rabbım hayırlısıylan bebegınızı kucagınıza almyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanızı eksık etmeyınnnnnn
CNM GÖREVİMİ İHYA ETTİM...RABBİM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞ...
polyanna cnm burdamısın....bu akşam kocacım aldı beni eve geldim...notbook var bende yattığım yerden iii oluyo.......dinlen cnm...artık ben hep burda olurum senin geliş gidişimi takip eder sana göre konuşuruz cnm.....
Ya esmacım öncelikle bi sorunun olmamasına sevindim....bulantımız yok çok şükür onada sevindim ama notbook kablosuz ona üzüldüm napmalıyım...eşimden ozaman bilg istim o zaten bilg uzmanı :) geçiçi bir tane ayarlar....bende duyarım inş pıt pıtları nedense heycanım arttı.........
esmacım pıt pıtları duymana çok sevindim..rabbim bize de nasip etsin..allahın izniyle inşallah bebişine hiçbişey olmaz..bu akşam kadir gecesi.. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..bebişlerimizin iyi olması sağlıklı olması ve birbirimiz için bu akşam bol bol dua edelim..Allah hepimizin duasını ibadetlerini bu akşam kabul etsin..
kızlar bu arada ben de kablosuz modem ve mause kullanıyorum..valla şimdi benim de aklıma takıldı..inşallah bebişlerimize bişey olmaz..sen jkoru yarabbim onları:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?