Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

hay allahımdelikafadulden:roflol:allah iyiliğini versin..haklısın ya..koskoca 9 ay bu fabrika çalışacak..

Evdeyim cnm ya..yarın bi anneme gidicem..bizim akraba balık partisi veriyo yazlıkta gidemiyorumda..nasıl kızıyolar bana gitmeyince..ama hamiş olduğumu dedim anlarlar artık....aman bi ayın 17 si gelse bebişim az büyüse boyunu demediler bi desede doktor bide ordaki kan gitse benim bayramım valla.....ama çok şükür...sen neler yaptın

canım merhaba..ben de bayramı evde geçiriyorum..dün bayramın 1. günü anneme gittik orda baya durduk..bugün gene bulantım vardı hep yattım..yarın da annemler abimler bize geliyor bahçede biz de balık partisi yapıcaz..inşallah bulantılarım olmaz da yerim o balıkları..:))

cnm benim...bizimkiler bana geldi bugün...annem bende hep kalırda babam sanırım 2 yada 3 kalışı bununla....ben yatakdayım riske atmim dedim...kanı bile almaya gelirlerse iyi olur die düşnüyoruz...çok şükür çok iyiyim...deli gibi iyiyorum..annem bişeyler yapmış kayın validem balık getirmiş bana oooo :) ya bişi sorcam...bebişin kalp atışı 140 ın altındaysa erkek diyolar sence bide tuzlu acı yersende erkek miş bende hepsi var :) sence..seninki kaç atıyodu

valla kaç attığını bilmiyorum..ilkinde de bilmiyorum..bunun kalp atışlarını duymadım ama doktor atıyor dedi..ekşi acılı şeyler yemek kıza tatlı şeyleri yemek te erkeğe yorulur ama tabi kısmet..

ugs kağıdında dakikada kaç attığı yazıyo ama...aman hayırlısı sağlıkla inş.....eee daha neler var yok....

evet cnm....bmp denilen bi yer var orda yazıyo....ya çok şükür kalp atışları varya cnm içim nasıl rahat...forumda okuyorum....ok feci.kürtaj olanlar çok üzülüyorum...rabbim bize göstermesin...

valla canım her seferinde doktorum veriyor ben sadece resme bakıp çantaya atıyorum..burda olsa bakardım..ama arabanın torpido gözünde kaldı..yarın unutmazsam bakarım..kürtaj olmak allah korusun..ben geçen sene oldum ağlaya ağlaya yatım o masaya ağlaya ağlaya kalktım..canımdan canımı aldılar.kürtaj olanlara rabbim sabır versin..

kız valla bulamadım ben seni esra kılıç çıkıyor güneş gözlüklü bir kız gördüm o musun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…