- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 36
- Konu Sahibi Bonbon1601
Mrhb hamisler bebisinizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz ve cinsiyeti nedir Rabbim herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ve isteuen herkese hayirlisiyla versin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken soylemis canim.rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.hayirli ugurlu olsun oglusunuz13. Haftada ogrendik canm ogumuz olucak
Saglikli olsunlarda canim insallahbenim de öyle tahmin bile etmedi. hiç bakamam şimdi dedi, 30 ocakta gidicem kontrole meraktan çatlıyorum. tabiki sağlıklı olsun ama insan duramıyor gene de merak ediyor :)
Amin canim insallahCanım doktorum bebişim üç aylıkken erkeğe benziyor demişti dört aylıkkende erkek dedi cinsiyeti yani 16. Haftada öğrendim ben amin cümlemizinkini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Saglikli olsunlarda canim insallahBen on ikinci haftada gittim söylemedi tahmin de bile bulunmadı daha çok erkenmiş
Amin canim saglikli olsunlardaTatlim.erkekse 13.haftada da belli ola biliyor kizsa 15.haftaya kadar bazen drlar bekliyor.sağlikli olsun da cinsiyeti Allah ne nasip ederse :)
Ya öyle zaten de insan merak ediyorSa
Saglikli olsunlarda canim insallah
Hayirli olsun canim.rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsinBen 11 haftalıkken öğrendim oğlum açmış bacaklarını pipisini sallıyodu resmen :) erkek bebek erken belli ediyormuş ama bazı doktorlar bilerek söylemiyo emin olmak için
Amiinn seninde inşallah :)Hayirli olsun canim.rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsin
ben hala ogrenemedim malesef