Eşini tanıyacak hatta kendini bile tanıyacak yaşta olmadığın için telaşlanman normal, annenin başkasıyla evlenmek istemesini kendine evlilik için geçerli ve zorunlu sebep olarak görüyorsan ciddi sıkıntın var. Küçük küçük ergen çocuklar ilk kendileriyle ilgilenen insanlara koca gözüyle bakıyor, aşağılamıyorum zamanında flört ettiğim bir çocuk için senin yaşlarında ileride evleniriz belki diye hayal kuruyordum da gerçekleştirecek ya da hemen evlenecek kadar cahil değildim çok şükür. Bir de çocuk neyineyse, küçücük çocuklar cinselliği bilmeden cinsellik yaşamak için evliliği evcilik ve seks sanıp evleniyorlar. Neyse, Allah utandırmasın artık yapacak bir şey yok. Bu arada bir yıla öğretmen falan olamazsın canım, lise tahsiliyle de seni anaokulu öğretmeni olarak alacak bir kurum bulmak için çok şanslı olman gerekir öyle kolay değil bu işler, üniversite mezunu bile zor iş buluyor bu ülkede...
Soruna cevap vereyim formata aykırı olmasın, mayasında aldatmak olana fırsat gerekmez isterse fırsatını yaratır yine aldatır, hiçbir şekilde engel olamazsın.