• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişle asker beklemek :(

C
Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
Canım o şimdi uzakda sürekli sizi düşünür tabi senide ozlicek ama gerçekten seviyorsa yapmaz. Bende asker yolu bekledim sürekli arardi, mesaj atardi. Bunalirdi bunaltirdi. Ama özlem hasretlik ağır basardi

Hanımlar konu sahibi muhtemelen resmi nikahını yeni yapmış. 15 yaşında sadece dini nikahla evlenmiş. 16 doluncada resmi nikah kıyılmış. Benim anladığım bu.
Size gelince konu sahibi cahilliğinizin bedelini daha çook çekeceksiniz. Çocuk yaşta evlilik üstüne annelik. Derdiniz askerdeki kocanızın sizi aldatma ihtimali. Allah akıl fikir versin :işsiz:

ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma

16 yaşındaki çocuğa verdiğin aklı seveyim..
bu yaşında öğrenmeli tabi kocaya hizmeti koca için yaşamayı..

Tabi canım lafi bile var..bir kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecen...
O kadın birde guleryuzlu ve süper yemekler yapıyorsa degmegin adamın keyfine..Asla ve katı suretle aldatmaz.
Var ya bu zihniyetler yüzünden aldatiyor erkekler..bir bitmediler..

Valla biz salağız ya otumuza geliyoruz bin kere çocuk için düşünüyoruz. Maddi manevi ne yaparız nasıl yaparız diye.
16 yaşında bir çocuk iddaya göre evli ve hamile.
Beynim yanıyor.
Sizi doğuran bitki yetiştirdiğini sanan aileye de lanet olsun.
Burada saçma sapan fikir veren zihniyetlere de lanet olsun.

Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.

Yok hizmet sektöründe değilim olayın oyunu basit karşındaki isteğine git bir muddet senin istediğine gelsin ayrica bu konu benim düşüncem değil psikologların öyle canim o zaman bütün psikolog geysa üzgünüm.

Git boşanmak demem mi doğru olan olmuş artık benim yargılamaya hakkım yok arkadaşım ben 16 yaşındayken şunu mu yapiyordum diyim ne gerek var istediği soru cvbi verdim benim orda yazdığim olay bir muddet huyuna gitti ki oda sana yanassın seni özlesin ne istediğini anlasın eşimin ne istediğimi onemsemem ne 16 yaşında nede 50 yaşında huzur bulamam canim o yüzden ortaya gelinmeli somurtkan kadınlardan erkekler hoşlanmaz bende hergün sevmediğim yemek istemem ve karşımdaki de bir iş yaptığımda taktir edilmek ister eşim bende evliyken eşini gözlemle onun için yemek yap her gün gülümse arada trip at ama fazla uzatma bir psikolog bana dedi ki kadınlar erkeklerin ipi elinde olur ama erkeklere farketmez.

Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
Yapmak isteyen her şekilde yapar. Korkunuz bu olmamalı bence. Şuan zaten bunlar düşüneceğiniz son şeyler.

Eşinizi en iyu tanıyan sizsiniz. Güvenmiyor musunuz eşinize ki böylw birsey yapacağını düşünüyorsunuz.

Tüm bunları boş verip doğacak bebeğinizi ve en zor zamanlarınızda eşim yanımda olmayacak diye düsünün. Allah yardımcınız olsun. Saģlıkla bebrğinizi kucaģınıza almanızı dilerim.

ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma

Çok güzel akıl neden daha önce aklıma gelmedi ki ? Zaten evlilikler hep bunun sayesinde ayakta duruyor
Çünkü denedim hepsini evli misiniz bilmiyorum erkeklerin zaafı 1 yemek 2. Cinsellik ama en çok taktir edilme olayıdır.

He bunları yap mutluluk ve sadakat garanti diyorsun yani oylemi ? Bu kadar kolay yani bı mantı açmaya bakar

16 yaşında evlenmek için mahkeme iznini nasıl aldın? Mahkeme genelde küçük evlilikten önce gebe kalmışsa veya seksüel nevrastani hastasıysa veriyor :D umarım faketir

Eşini tanıyacak hatta kendini bile tanıyacak yaşta olmadığın için telaşlanman normal, annenin başkasıyla evlenmek istemesini kendine evlilik için geçerli ve zorunlu sebep olarak görüyorsan ciddi sıkıntın var. Küçük küçük ergen çocuklar ilk kendileriyle ilgilenen insanlara koca gözüyle bakıyor, aşağılamıyorum zamanında flört ettiğim bir çocuk için senin yaşlarında ileride evleniriz belki diye hayal kuruyordum da gerçekleştirecek ya da hemen evlenecek kadar cahil değildim çok şükür. Bir de çocuk neyineyse, küçücük çocuklar cinselliği bilmeden cinsellik yaşamak için evliliği evcilik ve seks sanıp evleniyorlar. Neyse, Allah utandırmasın artık yapacak bir şey yok. Bu arada bir yıla öğretmen falan olamazsın canım, lise tahsiliyle de seni anaokulu öğretmeni olarak alacak bir kurum bulmak için çok şanslı olman gerekir öyle kolay değil bu işler, üniversite mezunu bile zor iş buluyor bu ülkede...

Soruna cevap vereyim formata aykırı olmasın, mayasında aldatmak olana fırsat gerekmez isterse fırsatını yaratır yine aldatır, hiçbir şekilde engel olamazsın.

Back
X