Doğuma Hazırlık Bebişler için mobilya beşik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eylulungulu

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
3.627
910
448
slm arkadaşlar bebişleriniz için mobilya beşik alanlarımız oldu mu? nerelerden hangi beşikleri aldınız?

canım ben bebek karyolası aldım senin için üşenmedim resmini de çektim.ikisi büyük beş tane çekmecesi var bebişin herşeyini aldı içine.sallanabiliyor ve ilerde açılıp tek kişilik bir yatak olabiliyor.son derece kullanışlı yani yatağı,yorganı,yastığı falan içinde toplam 350 liraya aldım istikbalden gayet uygun bence böyle çok amaçlı bir şeye,tavsiye ederim.

Eklentiler

• $SUC51645.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 346
  • $SUC51647.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 293
ben çilek ten baby safari takımını aldım mather care dende yanıma küçük ahşap beşini aldım yatak odasına yanıma koymak için

canım cok tesekkur ederım usenmeyıp resmını bıle eklemıssın.

ya arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim daha henüz bişiy almadık ama yatak olarak mobilya deilde park yatak almayı düşünüyorum mobilya alma dediler 3 yaşından sonra alırsın dediler kullanamıyor dediler diğeri taşınabilir olduğundan daha kullanışlıymış ama karar veremedimki bir türlü ne diyosunuz sizce ne yapayım park yatak mı mobilyamı alsam ?

ben de onu çok düşündum ama ben parkt yatakları sevmıyorum.. bır de dolabını falan aldım sadece besıgı kaldı o yuzden beyaz bır besık alıp takım kurmak ıstıyorum.. ayrıca mobılya besıklerın buyuyenlerı de var hem sımdı kullanırsın hem de buyudugunde

ben mobilya beşik kullanıyorum..bi şikayetim yok ama bi akıllık yapıp asansörlü almadım..sezeryan oldum we mahwoldu her yatırışımda acıdan.şimdi dikişlerim acımıyo ama ağırlaştı artık belim çok ağrıyo koyup alırken..siz siz olun asansörlü alın

ben çoğu kişiden park yatağın daha kullanışlı olduğunu duydum.. park yatak aldım ... mobilya alanların çoğu sonradan park yatakda alıyor....

Merhaba Kızlar,
Aklım büyüyebilen beşiklere takıldı. Bana daha mantıklı geldi, uzun süre kullanım açısından. Bu tür beşik kullanan varsa memnun mudur? Ayrıca İzmir'li olanlar bana nereden alabiliceğim konusunda tvsiye verebilirmi? Teşkkür derim.

kızlar ben de büyüyen beşik alayım diyordum ilerde de kullanırım diye ama çok arastırdım bazı dezavantajlarını gördüm. Mesela
1.mobilya oldugu için sert ve çocuk dönmeye baslayınca ayagını kolunu çarpıyormuş.
2. Ayağa kalkınca korkuluk dizine geldiği için düşme tehlikesi var.
3. Büyüyünce eni en fazla 80 cm oluyor 80 cm ile bir çocuk nasıl rahat uyur ki. 4 yasından sonra ayrı oda alalım diyoruz çocuk odasının yataklarının enleri 100 cm.
4. ıstenilen yere taşınamıyor
5. Yatak olmasından baska hiç bir fonksiyonu yok.
Evde bebege yetecek bi dolabım var zaten. Bunlardan dolayı park yatak alacagız 4 yasından sonra da Allah izin verirse paşalar gibi donatacagım odasını.

ben park yatak kullanıyorum..1,5 yaşında oğlum..çok deli yatıyor..tüm gece sürekli sürtünüyor..

her yere götürdüm tailkllerde çünkü yatağında uyuyr sadece..

geçen arkadaşın evinde uykusu geldi mobilya yatağa koydum ..resmen tırmanıyor..ve sürekli çarpıp ağladı...
sanırım çocuklada ilgili..

ama gezen tatile çıkan insanlarsanız park derim..1-2 sene sonra istediğinize geçersiniz..

merhaba kızlar büyüyebılen besıklerı ben de cok dusundum ama bana cok mantıklı gelmedı normal besık 300 lıra ıken buyuyebılenler en az 700 lıra cıvarında burada.. o yuzden en mantıklıısı ılk olarak buyumeyen asansorlu bı r besık daha sonrasında cocuk buyudugunde ıse normal bır yatak almak.. çünkü arada 400 lıra var bu fıyata ıstedıgım gıbı bır baza alırım hıc degılse sonunda besık elımde kalmıs olur ıkıncı cocuk ıcın kullanabılırsınız diğer türlü ıkıncı bır cocugunuz oldugunda tekrar besık alacaksınız

bu durum daha cok cocugun alısmasıyla alakalı bır sey nasıl sallanan cocuk sallanmadan uyumuyorsa park yatagın genıslıgıne alısan bır cocuk da mobılyada yatamıyor cunku park yatakalrın enı ortalma 80 cm.. normal besıklerın enı ıse ortalama 60 cm.. ben 80*140 asansorlu mobılya bır besık buldum onu almayı dusunuyorum

Son düzenleme:

bence de en mantıklısı asansörlü almak sonucta nerden baksannız beşiğin derinliği en az 50 cm boyle olunca egılıp dogrulmak bebegı koyup almak cok zor olur belıımızı bıle agrıtırız walla

merhaba benbüyüyen kayrola asansörlü sabit 90 a 190cm modokodan aldım gayet memnunum tavsiye ederim çok kulanışlı gayet rahat benbile girip içine yatıyorum uzunvadede çok rahat ama sallanandan almayın çabuk bozuluyorlar park yatak hoşuma gitmedi

bende ne alsam diye dusunuyordum bu baslik çok iyi, tavsiyeler için tesekkur ederim kizlar. Benim almam için daha çok erken tabi. 4 aylik hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…