Doğuma Hazırlık bebislere ne isim düşünüyorsonuz(kizve erkek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız olursa Minel, Eclay, Mira olabilir. erkek olursa da Rüzgar, Kaan, Can açıkçası erkek isimlerini düşünmedim zaten düşünmek için erken

Erkek: Ertuğrul, Ömer, Mustafa, Ali, Eren, Yağız, Çağan, Yiğit, Toprak, Tuğra, Onur, Kerem...
Kız: Hira, Zehra, Azra, Beren, Melis, Nisa, Zeynep, Eslem, Ece, Elif, Rahmet, Hamide, Sare...

Bu kadar benzerlik olur
Ben de aynı isimleri düşünüyordum. .lakin erkek dedi doktorumuz iki kontrolde de
Hayirlisi olsun senin için de
:)) şaşırdım bende ,ikimiz içinde hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına alırsın insallah cnm oğlusunu

Zeynep hem isim olarak severdim hem de aile buyugumuz olarak koymak istemiştim. Ata ise soyadı ile uyduğunu icin
Hayirlisi canim önce sağlık sonra gönlünde geçen cinsiyet ne ise onu versin Rabbim.

Benim cinsiyeti tam kesinleşmedi ama bi oğlum olduğu için bu sefer kız olmasını istiyorum açıkçası ama Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin sonuçta sağlıklı olsunda neyse kız olursa buse düşünüyorum erkek olursa henüz düşünmedim açıkçası

Cinsiyet henüz belli değil ve benim içime sinen bir isim yok çok kararsızım

Benim 2 yaşındaki ikiz paşalarımin ismi KAAN ve MİRAN bi paşam daha olacak insallah onun ismide ASRIN olcak rabbim nasip ederse

Hz. Zekeriyanin hanımınin ismi ELİSA benim kız olsaydı bende ELiSa koymayı düşünüyordum. Etrafa bakma canım gönlünden geçeni koy bence gayet guzel
Teşekkürler Can'ım desteğin için . Anlamı da çok hoş geldi cennet kapısında bekleyen melek . Şimdi herkes Zeynep Ayşe Fatma ya alışmış başka birşey söyleyince değişik geliyor kulaklarına herhalde.Ama böyle destek görünce koyarım ya nolcak diyorum gaza geliyorum bi :)

Kızım olursa zeynep zehra koyacağım..
Oğlum olursa Ömer yada Ali koyarım. .

Senin bebeğin senin söz hakkın canım benimde ikizlerimden MİRAN ismine çook laf etti bazıları sonra aaa aslında çok güzel yakıştı fln dediler şimdide ASRIN isminde yaşıyorum aynı şeyi çokta takmıyorum ve asla değiştirmeyi düşünmedim babası beğendi anası beğendi çocukta bize ait kime ne isminden amaaan

Aynen öyle canım 9 ay taşıyan sensin bir ömür bakcak olan sen. Gayet güzel isimler düşünmüşsün. İnşallah sağ salim kucağına almakta nasip olur :)

erkek için fırat mert kaan erdem olabilir kız için sara mira inci nisan yada sadece naz olabilir

Hamile degilim ama erkek olursa atlas kiz olursa melisa, okyanus,yagmur,eylul , sare, :)

ya atlas hali markasi gibi degil mi . belki o zaman bebeginiz büyüyunce marka olmaz.
Erkek olursa alper koyucam kız olursa da babası koyucak adel dusunuyormus
sizinki de pastel boyaarkasi geldi aklima.

ne bileyim biz cocukken couklar dalga geçerdi isimlerle . bizim koydugumuz isim.yuzunden cocuklarimiz uzulmesin de. . .

kiz:sinem
erkek: mustafa

Bende henüz cinsiyet bilmiyorum ama kiz olursa sara erkek olursa sefa llucak insaallah rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…