- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
Bu kadar benzerlik olurerkek olursa Ata, kız olursa Zeynep olacak kısmetse :)
:)) şaşırdım bende ,ikimiz içinde hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına alırsın insallah cnm oğlusunuBu kadar benzerlik olur
Ben de aynı isimleri düşünüyordum. .lakin erkek dedi doktorumuz iki kontrolde de
Hayirlisi olsun senin için de
Hz. Zekeriyanin hanımınin ismi ELİSA benim kız olsaydı bende ELiSa koymayı düşünüyordum. Etrafa bakma canım gönlünden geçeni koy bence gayet guzelBen elisa düşünüyorum ama pek sıcak bakmıyor etraf " gavur" ismi gibiymiş:)
Teşekkürler Can'ım desteğin için . Anlamı da çok hoş geldi cennet kapısında bekleyen melek . Şimdi herkes Zeynep Ayşe Fatma ya alışmış başka birşey söyleyince değişik geliyor kulaklarına herhalde.Ama böyle destek görünce koyarım ya nolcak diyorum gaza geliyorum bi :)Hz. Zekeriyanin hanımınin ismi ELİSA benim kız olsaydı bende ELiSa koymayı düşünüyordum. Etrafa bakma canım gönlünden geçeni koy bence gayet guzel
Senin bebeğin senin söz hakkın canım benimde ikizlerimden MİRAN ismine çook laf etti bazıları sonra aaa aslında çok güzel yakıştı fln dediler şimdide ASRIN isminde yaşıyorum aynı şeyi çokta takmıyorum ve asla değiştirmeyi düşünmedim babası beğendi anası beğendi çocukta bize ait kime ne isminden amaaanTeşekkürler Can'ım desteğin için . Anlamı da çok hoş geldi cennet kapısında bekleyen melek . Şimdi herkes Zeynep Ayşe Fatma ya alışmış başka birşey söyleyince değişik geliyor kulaklarına herhalde.Ama böyle destek görünce koyarım ya nolcak diyorum gaza geliyorum bi :)
Aynen öyle canım 9 ay taşıyan sensin bir ömür bakcak olan sen. Gayet güzel isimler düşünmüşsün. İnşallah sağ salim kucağına almakta nasip olur :)Senin bebeğin senin söz hakkın canım benimde ikizlerimden MİRAN ismine çook laf etti bazıları sonra aaa aslında çok güzel yakıştı fln dediler şimdide ASRIN isminde yaşıyorum aynı şeyi çokta takmıyorum ve asla değiştirmeyi düşünmedim babası beğendi anası beğendi çocukta bize ait kime ne isminden amaaan
Amin canım inşallah rabbim herkeze sağ salim kucaklamayi nasip etsin inşallah bebisleriniAynen öyle canım 9 ay taşıyan sensin bir ömür bakcak olan sen. Gayet güzel isimler düşünmüşsün. İnşallah sağ salim kucağına almakta nasip olur :)
Hamile degilim ama erkek olursa atlas kiz olursa melisa, okyanus,yagmur,eylul , sare, :)
sizinki de pastel boyaarkasi geldi aklima.Erkek olursa alper koyucam kız olursa da babası koyucak adel dusunuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?