Aynen bende sevmedim zaten koydurmam mümkün deilya atlas hali markasi gibi degil mi . belki o zaman bebeginiz büyüyunce marka olmaz.
sizinki de pastel boyaarkasi geldi aklima.
ne bileyim biz cocukken couklar dalga geçerdi isimlerle . bizim koydugumuz isim.yuzunden cocuklarimiz uzulmesin de. . .
Cok komiksin atlas sadece hali markasinimi cagristiritor sende :)ya atlas hali markasi gibi degil mi . belki o zaman bebeginiz büyüyunce marka olmaz.
sizinki de pastel boyaarkasi geldi aklima.
ne bileyim biz cocukken couklar dalga geçerdi isimlerle . bizim koydugumuz isim.yuzunden cocuklarimiz uzulmesin de. . .
canim benim icin neyi cagristirdigininne onemi var ki siz asil demek istedigimi anlamamissiniz . . . ne yazik ki .Cok komiksin atlas sadece hali markasinimi cagristiritor sende :)
bi dr Coğrafya tarih atlasi da var . atlas kumas var :/Cok komiksin atlas sadece hali markasinimi cagristiritor sende :)
Atlas dalga gecilecek bir isim degil kendi fikrinin kendine saklacanim benim icin neyi cagristirdigininne onemi var ki siz asil demek istedigimi anlamamissiniz . . . ne yazik ki .
kendiniz bilirsiniz . çocuklarıniza degisik isim koyacaz diye dalga gectirmeyin de . . beni ilgilendirmez .
Neva çok hoş :)Benim de kızım olursa Neva afra ya da sevde koymayı düşünüyorum erkek eşimin kararı bklm
burasi Umumî bir site oldugundan fikrimi kendime saklamak istemiyorum . aleni yazmissiniz hanimefendi . bana sen deme nezaketsizligini de size iadr ediyorum . kimsiniz ki bana sen diyorsunuz?????????Atlas dalga gecilecek bir isim degil kendi fikrinin kendine sakla
Bende bu ismi çok sevmistim..hz.zekeriyanin eşinin adi diye yayılmıştı ancak değil anlamina da cennet kapısında bekleyen melek demişler hıristiyanlar. .tevrat ve incilde geçiyor isim.. vazgeçtim bende, çocuklara konulan isimlerden bile sorguya cekilecegiz sonuçta. .Ben elisa düşünüyorum ama pek sıcak bakmıyor etraf " gavur" ismi gibiymiş:)
Ya haklısın Can'ım ama düşününce Meryem Hz İsa Yakup ( jacob) diye geçiyo herhalde bunlar da hristiyanlar arasında yaygın yani sonuçta bazı isimler ortak kalmış iyice araştırcam zaten öyle koycam . İyice emin olmadan koymamBende bu ismi çok sevmistim..hz.zekeriyanin eşinin adi diye yayılmıştı ancak değil anlamina da cennet kapısında bekleyen melek demişler hıristiyanlar. .tevrat ve incilde geçiyor isim.. vazgeçtim bende, çocuklara konulan isimlerden bile sorguya cekilecegiz sonuçta. .
Bence arya ve asrın koy :) hayırlısıyla cinsiyetiiii belli olsun daKız olursa Lavin, Hüma, Arya
Erkek olursa Asrın, Çınar, Doruk
Çok kararsız kalacağım kesin
Sende haklısın, güzel anlamını bulursan ne güzel: )Ya haklısın Can'ım ama düşününce Meryem Hz İsa Yakup ( jacob) diye geçiyo herhalde bunlar da hristiyanlar arasında yaygın yani sonuçta bazı isimler ortak kalmış iyice araştırcam zaten öyle koycam . İyice emin olmadan koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?