Doğuma Hazırlık bebislere ne isim düşünüyorsonuz(kizve erkek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen bende sevmedim zaten koydurmam mümkün deil

Cok komiksin atlas sadece hali markasinimi cagristiritor sende :)

Benim de kızım olursa Neva afra ya da sevde koymayı düşünüyorum erkek eşimin kararı bklm

Merhaba herkese,
Bizde de tam tersine erkek olursa ben, kız olursa eşim koyacak:) Erkek olursa, Mete veya Selim istiyorum- kız olursa, Eylül veya Yağmur düşünüyor eşim. Bakalım Allah sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin

Cok komiksin atlas sadece hali markasinimi cagristiritor sende :)
canim benim icin neyi cagristirdigininne onemi var ki siz asil demek istedigimi anlamamissiniz . . . ne yazik ki .

kendiniz bilirsiniz . çocuklarıniza degisik isim koyacaz diye dalga gectirmeyin de . . beni ilgilendirmez .

canim benim icin neyi cagristirdigininne onemi var ki siz asil demek istedigimi anlamamissiniz . . . ne yazik ki .

kendiniz bilirsiniz . çocuklarıniza degisik isim koyacaz diye dalga gectirmeyin de . . beni ilgilendirmez .
Atlas dalga gecilecek bir isim degil kendi fikrinin kendine sakla

Erkek ise yusuf ayaz kiz ise beril ada biz 12 haftaligiz cinsiyetimiz daha belli.degil

Hamile degilim ama Benim bir oglum var adı Kıvanç birdaha oglum olsa kesinlikle Gorkem koyacagim kizim olursa Ayşenil cok hosuma gidiyor

Atlas dalga gecilecek bir isim degil kendi fikrinin kendine sakla
burasi Umumî bir site oldugundan fikrimi kendime saklamak istemiyorum . aleni yazmissiniz hanimefendi . bana sen deme nezaketsizligini de size iadr ediyorum . kimsiniz ki bana sen diyorsunuz?????????

Bende kız olursa Eylül Su
Ama erkek olursa henüz karar veremedim Gurur ve Çınar yakın geliyor

Ben elisa düşünüyorum ama pek sıcak bakmıyor etraf " gavur" ismi gibiymiş :)
Bende bu ismi çok sevmistim..hz.zekeriyanin eşinin adi diye yayılmıştı ancak değil anlamina da cennet kapısında bekleyen melek demişler hıristiyanlar. .tevrat ve incilde geçiyor isim.. vazgeçtim bende, çocuklara konulan isimlerden bile sorguya cekilecegiz sonuçta. .

Ya haklısın Can'ım ama düşününce Meryem Hz İsa Yakup ( jacob) diye geçiyo herhalde bunlar da hristiyanlar arasında yaygın yani sonuçta bazı isimler ortak kalmış iyice araştırcam zaten öyle koycam . İyice emin olmadan koymam

Kız olursa Lavin, Hüma, Arya
Erkek olursa Asrın, Çınar, Doruk
Çok kararsız kalacağım kesin

Sende haklısın, güzel anlamını bulursan ne güzel: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…