Erkek olursa daha şimdiden babası Yavuz Selim düşünüyorbende o kadar alıştım ki hiç başka isim aramadım hoşumada gitti kız olursa Nida, Miray düşünüyodum bide bi arkadaş yazmış burda Ayşenil diye çok hoşuma gitti
Kizsa Bade erkekse Gurur dusunuyorum cinsiyeti ogrenelim babasiyla karar vericez :)
Katiliyorum size. :)
Ki bence içinde bulunduğumuz zamandaki isimler daha saçma bir hal aldı...
Internette yazan yalan dolan anlamlardan dolayı.
Eskiden oğluna Azgın ismini veren 3-5 insan vardır.
Günümüzde ise Buğlem, Ecrin gibi isimler en popüler kız isimleri arasında.
Yazık gerçekten...
Bu arada... Sizin düşündüğünüz kız isimlerinden Leyla çok güzel.
Erkek isimleri de güzel.
Canim Badenin anlami neymis detayli arastirdiginda ne ogrendinAaa ben de bekarlığımdan beri çok severim yavuz selim ismini ben de düşünüyorum bu ismi :) eşim iki isim taraftarı değil olmazsa tek selim ini alacağım ben de :)))
Canım bade ismini ben de çok severdim ama biraz detaylı araştırınca internette yazan anlama gelmediğini gördüm malesef ama sen bilirsin tabi
Evet malesef durum hiç iyiye gitmiyor.... internet yalan yanlış bilgilerle dolu ve bütün isimler sanki islama uygunmuş gibi gösteriliyor ya da farklı olmak adına herkes aynı isimleri koyuyor.... Bir sınıfımda 3 tane birden emirhan vardı... elif ve ece nin farklı kombinasyonları yapılıyor böylece çocukları ve isimlerini öğrenmek içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Canim Badenin anlami neymis detayli arastirdiginda ne ogrendin
Gerci artik pek onemi kalmadi benim icin dr buyuk ihtimal erkek dedi 2 hafta sonrada kesinlestirir 2.oglum yolda yani :)
Oglumun ismi Yusuf Bora kimliginde Bora yaziyor bakalim simdilik 2.ye Gurur diyoruz Ali Gurur olabilir
Amin canim insallah sizinkide saglikla gelsinFarsça'da şarap, içki anlamına geliyormuş yani çocuğu şarap diye çağırmak tuhaf birşey
Tasavvuf edebiyatında farklı anlamları da var diyorlar ama bilemiyorum şüpheli yani...hayırlı olsun oğluşunuz sağlıcakla gelsin inşallah
Eşimin ismi Ali, benim ismim Leyla. Bence çok güzel isimler :)Ben de yazayim bari. Erkek için Ali Levent dusunuyorum kiz icin Leyla veya İnci
İsim enerjisine inanırım da sessiz hanım hanımcık, sessiz gülen biri misin? Leyla, Bahar, Yasemin, Melisa ismini bugünlerde düşünüyorum.Eşimin ismi Ali, benim ismim Leyla. Bence çok güzel isimler :)
Kesinlikle öyle.. Şirin ve tatlılığı da ekleyelim :) Eşimin anne babası bile beni küçük bir kızmışım gibi sever :)İsim enerjisine inanırım da sessiz hanım hanımcık, sessiz gülen biri misin? Leyla, Bahar, Yasemin, Melisa ismini bugünlerde düşünüyorum.
E sen Meltem koy ben de Leyla mademKesinlikle öyle.. Şirin ve tatlılığı da ekleyelim :) Eşimin anne babası bile beni küçük bir kızmışım gibi sever :)
Alperen bi dönemin favori ismiydi herkes o ismi koyuyodu hatırlarsan, Eren Alp in de söylemesi kulağıma pek hoş gelmedi açıkçası ama bi tavsiyem olabilir yıllar evvel gittiğim diş doktorumun adıydı Eralp, kaynımın adı alper olduğu için düşünmüyorum yoksa favori isim adayım olabilirdi.Bende eren alp diye düşünüyorum ama çok kararsızım kızlar bana fikir verin
Alperi bende düşündümde eşim istemiyor Eralp te fena değil tavsiyen için sağolAlperen bi dönemin favori ismiydi herkes o ismi koyuyodu hatırlarsan, Eren Alp in de söylemesi kulağıma pek hoş gelmedi açıkçası ama bi tavsiyem olabilir yıllar evvel gittiğim diş doktorumun adıydı Eralp, kaynımın adı alper olduğu için düşünmüyorum yoksa favori isim adayım olabilirdi.
hehehe cinsiyet belli değil oğlan olursa meltem gitmez pekE sen Meltem koy ben de Leyla madem
Ahahaha o da doğru.hehehe cinsiyet belli değil oğlan olursa meltem gitmez pek
Kız: eslem, elif, hale, Saliha, NesibeHerkes yazsin düşündüklerini
hakkaten vermek istediginiz mesaji anlamayip gereksiz tribe girmis arkadas :) halbuki siz cocugun yararina bise solemissiniz.canim benim icin neyi cagristirdigininne onemi var ki siz asil demek istedigimi anlamamissiniz . . . ne yazik ki .
kendiniz bilirsiniz . çocuklarıniza degisik isim koyacaz diye dalga gectirmeyin de . . beni ilgilendirmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?