Doğuma Hazırlık bebislere ne isim düşünüyorsonuz(kizve erkek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Emir ve kerem en çok beğendiklerim. Ama emir çok yaygınlaştı gibime geldi sanki eşim de istemiyor. Keremi beğendi ama hala o da net değil ben de.
Teşekkür ederim:) kızınız hayırlı olsun:) adı ne olucak?

Tesekkur ederim aslinda bende karar vermis degilim Umay diye dusunuyorum anlami devlet kusu bebegim bana sans bereket getirdi ondan bu isim anlamli geliyor bana.

Ruzgar bende cok istiyodum ama deli dolu ruzgar gibi olur ruzgar isimlerinin karekteri dediler ben vazgectim
biz eşimle 4 yıldır evliyiz fakat 7 yıldır beraberiz. Taaaa sevgiliyken derdik ilerde oğlumuz olursa adı rüzgar olsun diye. Eşimin adı Eser. Babasıyla uyumlu olsun dedik Eser oğlu Rüzgar

Erkek : Samir, Sarp, Kayra, Doğu, Arın, Berk, Umut

Kız : Sare, Derin, Sahra, Seren, Sahil

Biz iki isim düşünüyruz Defne Lina

Bu sene Defne koyan çok oldu diye iki isim düşündük Lina nın anlamı hurma fidesi demek.

Allahin izniyle, Oglumuz olursa Ayaz koyacagiz esim taa bekarliginda ruya gormus ondan beri istiyor benimde hosuma gitti, tabi ilerde kardesleride olursa Aras, Poyraz diye secenek cok erkekde ::) Kizimiz olursada coook kararsiziz, Eyşan, Asmin, Armin, Helin, Hivda, Havin, gibi gibi isimler var aklimda

Benim oğlumun adı arda bunu da aras düşünüyoruz ama olumsuz yorum çok başına başka isim koyup yinede aras ismini vermek istiyorum ama bilemedim

Kizimin adi Havin Nur
Oglum oluyor bunuda Muhammed Fatih koycam
Allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…