Kumsal soylenisi guzel bende dusunmustum ama benim gibi anadolunun ic kesiminde yasayan biri icin anlamsiz.Tabi kunsalin iliskiniz icin ozel bi anlami varsa koymak cok daha guzel :)Bizimde KUMSAL
Irmak Nehir anlamlari ayni ama
Benim kizim olacak buyuk ihtimalle ama erkek olsaydi Asaf Kerem koyacaktim belki size fikur verir begendigim isimleri yazayim:Eymen,Asaf,Kerem,Emir,Kayra,Sencer%95 oğlum olucak. Ama isim bulamıyorummmmm. Hiç kafama yatan bir isim yok:/
Masallah o zaman:)kızıma da benzerse tadından yenmezyası kucuk olmasına ragmen çok olgun anlayışlı merhametli bir kızım var şükür. Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat nasip eder inşAllah.
Tesekkur ederim aslinda bende karar vermis degilim Umay diye dusunuyorum anlami devlet kusu bebegim bana sans bereket getirdi ondan bu isim anlamli geliyor bana.Emir ve kerem en çok beğendiklerim. Ama emir çok yaygınlaştı gibime geldi sanki eşim de istemiyor. Keremi beğendi ama hala o da net değil ben de.
Teşekkür ederim:) kızınız hayırlı olsun:) adı ne olucak?
Mehmet Kerem de cok gzel bence Keremler yakisikli olur geneldeEmir ve kerem en çok beğendiklerim. Ama emir çok yaygınlaştı gibime geldi sanki eşim de istemiyor. Keremi beğendi ama hala o da net değil ben de.
Teşekkür ederim:) kızınız hayırlı olsun:) adı ne olucak?
Umay güzelmiş. Kız ismi alternatif çok erkek pek yokTesekkur ederim aslinda bende karar vermis degilim Umay diye dusunuyorum anlami devlet kusu bebegim bana sans bereket getirdi ondan bu isim anlamli geliyor bana.
Bende erkek buluyorum kiz zor geliyo uyduruk olsun ostemiyorum herkesin koydugu ve benim pek hosuma gitmeyen alya erva liva mira gibi bi isimde olsun istemiyorumUmay güzelmiş. Kız ismi alternatif çok erkek pek yok
Mehmet Kerem de cok gzel bence Keremler yakisikli olur genelde
Insanlar isimleri sevdirebilirken nefret ettirebiliyo malesef cok haklisinizbende kerem ismini begenirdim
ama iş yerinde öyle karektersiz , yalancı ahlaksız......
biriyle çalışınca bu ismi telaffuzdan bile vazgeçtim
biz eşimle 4 yıldır evliyiz fakat 7 yıldır beraberiz. Taaaa sevgiliyken derdik ilerde oğlumuz olursa adı rüzgar olsun diye. Eşimin adı Eser. Babasıyla uyumlu olsun dedik Eser oğlu RüzgarRuzgar bende cok istiyodum ama deli dolu ruzgar gibi olur ruzgar isimlerinin karekteri dediler ben vazgectim
:)Cennet bahcesi canim
Allahin izniyle, Oglumuz olursa Ayaz koyacagiz esim taa bekarliginda ruya gormus ondan beri istiyor benimde hosuma gitti, tabi ilerde kardesleride olursa Aras, Poyraz diye secenek cok erkekde ::) Kizimiz olursada coook kararsiziz, Eyşan, Asmin, Armin, Helin, Hivda, Havin, gibi gibi isimler var aklimda
Allah bagislasin, Masallah :)Kizimin adi Havin Nur
Oglum oluyor bunuda Muhammed Fatih koycam
Allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?