zehpamı zigon mu? bebeye bişey oldumu.yürütecler kolay devrilmes
bide salıncagı seviyorlar ama etrafı keşfedene kadar :teselli:
yürütec de durdumu bari..
ya gözüm korkuyo yavas yavas:) ben diyorum ah eline oyuncak alsada oyalansa onunla ama yürüyünce hic yanlız bırakılmaz şimdi yine lavaboya falan gidebiliyorum en azından
kızlar sız sanslısınız yıne benımkı 2.5 aylık.oyalanmayı bılmıyor uyanıkken sureklı kucagımda yatırdıgım anda baslıyor aglamaya.belkı durur dıye slepper aldık.cocugu ıcınde yatıramıyorum.bazen kucakta bıle mızmızlanıyor.artık sınır krızı gecırmek uzereyım.cok yoruldum.uykuya hasretım valla.3.aydan sonra kendı kendıne durmaya baslarmı acaba
benim tüm ailem almanyada kayınvalidemlerde uzakta oturuyor yani yapayanlızım bidaha cocuk bile düşünmüyorum..
bakıcı tutmaya gerek yokta gercekten zorlanıyorum bügün ikinci defa kendim tek başıma yıkadım ama sırılsıklam oldum:) iş yapmak bile zevkli oldu bana:) valla biri gelsede zevkle silsem süpürsem diye bakıyorum yoksa oglum anakucagında taşıyorum peşimde ayagımlada sallıyorum
olurmu canım ya mahvolursun boyle ama cok zor bilirim valla yakın olsaydık yardımcı olurdum sana ama bence birini bul en azından genc bir kız falan unıverste oğrencisi yorgunluk cokertır ınsanı ben 48kıloya dustum uykusuzluktan
bende oyleyım bu cocuga bırı baksın ben ıs yapayım dıyorum.ev ısı yapmak bıle guzel gelıyor bana.bırde ben cok sabırsızım hemen sınırlenıyorum.
bende oyleyım bu cocuga bırı baksın ben ıs yapayım dıyorum.ev ısı yapmak bıle guzel gelıyor bana.bırde ben cok sabırsızım hemen sınırlenıyorum.
benim tüm ailem almanyada kayınvalidemlerde uzakta oturuyor yani yapayanlızım bidaha cocuk bile düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?