benim oglum sabah dört bucuk beş gibi uyanıyor alıp salonna getiriyorum babası rahat uyusun diye neyse sabahları bi yarım saat kadar gaz sancısı oluyor birazda bana gülücükler atarak oyalanıyor altı buçuga kadar uyuyoruz sonra 45 dk bilemedin 1 saat sonra kaka yapmak için ugrasıyo da ugrasıyo bazen mızırdanır ama maşaallah öyle cığlık cığlığa aglaması yok.9 gibi yani birazdan bi meme daha ve bi saat daha uyku sonra ben kahvaltı o ana kucagı suanda da sessişzce duruyo battaniyesiyle boğuşuyo agzına felan alıyo.saat 11 gibi başlıyo bi saat uyuyup bi saat uyanık aksama kadar böyle uyanık kaldıgında da ii yani sizin dedikleriniz gibi değil inşallah nazar değmez ve hep böyle kalır.aksam da sekizbuçuk dokuzda bi emiyo uyuyo 11 de ben alıp kucama emziriyom gece 3 gibi mızırdanır emer 5 e kadar yine uyur ama benim oglumunda 3. aya kadar özellikle 2.ayında beni zombiye cevirip uyutmadıgıda cok dogru şöyle bi 3 haftadır biz böyleyiz.bu arada benimde kimsem yok hepsi şehir dışındalar ama annem haftaya geliyo ben de 13 gün sona işe başlıyorum bakalım nolcak cok özlücem onu.kızlar okuduktan sonra maşaalah deyin bende sizin bebişler için dua edim de size rahatlık versinler olur mu?biz şimdi uykuya gidiyoz.
sizleri okudukca korktum vallahi kizim benim aksam 10.30 gibi uyuyor sabah 6.30da kalkiyor hemde dakika sasmiyor saati bile oyle anliyorum saat 6.30da emiyor alti degisip 7de tekrar yatiyoruz 9.30 a kadar yatak keyfi yapiyor yarim saat agucuklar ben onlari yatakta birakiyorum camasirimi asiyorum bulasigimi yerlestiriyorum babasiyla salona geciyor o arada emziriyorum babamiz isine 3te gidiyor sagolsun o cok ilgileniyor bazen ben gezmeye gidiyorum o evi temizliyor bile yemek yapiyor zaten evde yemek yapmiyorum sayilir restoranimiz var kapadim mutfagi kullanima tek bulasik meyva tabaklari cay bardagi ama benim kizim gunduz uykusunu cok az yapiyor evimizin arkasi orman icindede gol var piknikalani benim gibi anne dolu bebegini getiren cayimi termosa koyuyorum ortumude aliyorum kizimi aldimmi dogru oraya ben yayiliyorum cime hanim birtek orda uyuyor uyaniyor altini alip karnini doyuruyorum kugulara ekmek atiyoruz biraz dolasip babamizin yanina gidiyoruz 1saat yaninda kalip tekrar eve geliyoruz dusu temizligi derken saat 10da memeye gomuluyor yarim saate kaymis bile Allahtan cok sakin bir cocuk gaz sorunu kolik yasamadik gecede uyuyan bir cocuk gunduzde kendi bebek kanalini izliyor reklam seyretmesine bende karsiyim baby einstien seti aldik ona bazen onlari seyrettiriyorum tavsiye ederim
canım maşallah bebişine 1 dakika bile uyanıkken yalnız bırakamıyorum kucagımda otursa yine iyi ama gezecek ayakta gezecek su an belim öyle cok agrıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?