Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Kalsn.memnunm bn kuzisss bugn bendr bisiler asagiya dogru agri yapio.nedem acaba

Agri normalmis rahim buyuyoda bide senin 2 taneler cok normal sana asagi oluyo kuzum endiselenme bitanem cok ustelerse dr la gorusursun tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ben almicam ikiz benm ikiside cikabilr bende net sonc cikmaz kuzummmm hem bence para tuzagi sanki yorumlara alanlara baktn mi

Merhaba size bişey sormak istiyorum normal yollarla mı ikiz gebe kaldınız tedaviyle mi Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayın nasip etsın inşallh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim bende pko prolaktin vardi bu sebeple bircok tedavi gordum klomen ve catlatma ignesini denedik ve ilk denemede hamile.kaldim benimki biraz.kismetti ilk kese bile gormedk ikisini yani kalp atisinda iki ayri kese gorduk ve bircok kullananda aylarca hamile kalamams benim bebislerim.mucizemiz oldu Amin insallah sagolasin sen hamilemisn.hamile kalmak.mi istiyorsn :)

Maşallah Rabbim nazarlardan korusun bende pcos hastasım klomen kullandım hıc yumurtam gelişmeyince gonal f iğne tedavisine gectık bu seferde cok sayıda yumurtam gelişti 18mmlik 10 un üstünde yumurtam büyüdü sonra coğul gebelık olma riskine rağmen çoğul derken 2 den fazla yine çatlama iğnesi yaptı doktor inanılmaz ağrılarım oldu 5 gun geçit iğneden sonra ama rahhmimin üstü taş gibi hala kaç yumurtan oluşmuştu klomenle yumurta sayısı cok olunca kalıtesı mi oluyor ki tutar mı sence

Ohh ohh misss al.kilo bebis beslensin.kuzum bende pekmez alim bari yaaa.bulantilar duzelio benim sanki

Bende pekmezi tek yiyemiyom bali zati sevmem pek ama tahinle kristirip kahvaltid yiyom midenn duzeliyosa ye kuzum saglik icin iyi ileride kan ilaclari kullanmak istemiyosak saglikli beslenicez :)

Amin Allah razi olsun Canim benim iki yumurtam vardi ama inan boyutlarini cok hatirlamiorum insallah tutmustr canim iliskileri nasil dedi doktorun ne zaman olsn dedi yani kalitesnn duscegini sanmiorum ama canim hangi catlatma ignesini oldn sen

Bende pekmezi tek yiyemiyom bali zati sevmem pek ama tahinle kristirip kahvaltid yiyom midenn duzeliyosa ye kuzum saglik icin iyi ileride kan ilaclari kullanmak istemiyosak saglikli beslenicez :)

Bend tek yiemem tahinle.yine hic yiemem pekmezi bal yiom ama cok sukur su bulantilr bi gecse neler yicemde gecmesini bekliom.

[Q UOTE=mnspapatya;35613208]Amin Allah razi olsun Canim benim iki yumurtam vardi ama inan boyutlarini cok hatirlamiorum insallah tutmustr canim iliskileri nasil dedi doktorun ne zaman olsn dedi yani kalitesnn duscegini sanmiorum ama canim hangi catlatma ignesini oldn sen[/QUOTE]
Ovitrellee die bi iğneydi çok sancı yaptı heralde yumurtam cok olduğu içindi doktorumu aradım normal beklıoyordum dedi

Tamam kuzum.korkmicam birdr sadece sola dogru donk yan uyuyabiliorum ben bebislerde solda sanki zararli degldr insallah ayrica burcu hala uyuo sanirim yaaa

Ayyy bende ole bebisim snirim sagda bende saga donuk uyuyorum sol tarafa bende uyuyamiyom ama benim sol kasigimdanda bicak batiyo sagdada batiyo acaba saga sola gidip mi duruyo anlamiom :)

Ayyy bende ole bebisim snirim sagda bende saga donuk uyuyorum sol tarafa bende uyuyamiyom ama benim sol kasigimdanda bicak batiyo sagdada batiyo acaba saga sola gidip mi duruyo anlamiom :)

Allah senin kiz daha gitmes kolu bacagi oynamior zaten daha annesii minnak oooo sabit duruo sanki oralar bosmu kuzumm benm ikiside agrio bazen ama sol yogunlukta canikim

Ovitrellee die bi iğneydi çok sancı yaptı heralde yumurtam cok olduğu içindi doktorumu aradım normal beklıoyordum dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Bende ovitrelle oldum canim benm ilk iliskiden sonra kask agrm basladi ve bn hamileyim demstim kendimce ki oleymsm cok sukur bizim.igne oldgm gun dahil uc gun.ust uste iliski oldu birdahada olmadi canm.insallah senndd.tutmstuur

Allah senin kiz daha gitmes kolu bacagi oynamior zaten daha annesii minnak oooo sabit duruo sanki oralar bosmu kuzumm benm ikiside agrio bazen ama sol yogunlukta canikim

Himmm yok kendi diilde kese donuyodur diye ahahahahahaa :) yoksa evet daha bisi yok ama senin kiz olcak gibime cok geliyo sen bebislerini ne hissediyosunnn :)

[QUO TE=mnspapatya;35613599]Ovitrellee die bi iğneydi çok sancı yaptı heralde yumurtam cok olduğu içindi doktorumu aradım normal beklıoyordum dedi

Bende ovitrelle oldum canim benm ilk iliskiden sonra kask agrm basladi ve bn hamileyim demstim kendimce ki oleymsm cok sukur bizim.igne oldgm gun dahil uc gun.ust uste iliski oldu birdahada olmadi canm.insallah senndd.tutmstuur[/QUOTE]
Âmin inşallh canım benımde ilişkiden sonra başladı ağrılarım ama işte iğneden mi başka bişeyden mi anlayamıyorum

Bende ovitrelle oldum canim benm ilk iliskiden sonra kask agrm basladi ve bn hamileyim demstim kendimce ki oleymsm cok sukur bizim.igne oldgm gun dahil uc gun.ust uste iliski oldu birdahada olmadi canm.insallah senndd.tutmstuur[/QUOTE]
Âmin inşallh canım benımde ilişkiden sonra başladı ağrılarım ama işte iğneden mi başka bişeyden mi anlayamıyorum

Belkideee bebisler gelmistirr canimm insallahh sen dikkat et kendine tamam.mi guzel haberini aliriz insallah

Bende ovitrelle oldum canim benm ilk iliskiden sonra kask agrm basladi ve bn hamileyim demstim kendimce ki oleymsm cok sukur bizim.igne oldgm gun dahil uc gun.ust uste iliski oldu birdahada olmadi canm.insallah senndd.tutmstuur

Belkideee bebisler gelmistirr canimm insallahh sen dikkat et kendine tamam.mi guzel haberini aliriz insallah[/QUOTE]

Ay inşallh canım ya bu kadar sıkıntı ağrı cektım inşallh olur olmassa da daha denemicem bi yıl sonra falan direk tüp bebek yapıcam rahhmimin üstünde küçük bi yer tam orta kısmı sert inşallh tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…