Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Âmin inşallh canım benımde ilişkiden sonra başladı ağrılarım ama işte iğneden mi başka bişeyden mi anlayamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belkideee bebisler gelmistirr canimm insallahh sen dikkat et kendine tamam.mi guzel haberini aliriz insallah[/QUOTE]

Ay inşallh canım ya bu kadar sıkıntı ağrı cektım inşallh olur olmassa da daha denemicem bi yıl sonra falan direk tüp bebek yapıcam rahhmimin üstünde küçük bi yer tam orta kısmı sert inşallh tutmuştur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Insallah canim ne kadarlik evlisin kac yasndasn

Son düzenleme:
26yasındayım 1yıllık evliyiz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off off hic yiemicegm yemek varms kuzum icim almio hic dusundkcede patates haslicak yine abla bana napsn kadncagzda peynrde mi alsam yanina napsam bilemedm kuzum ofsss

Off off hic yiemicegm yemek varms kuzum icim almio hic dusundkcede patates haslicak yine abla bana napsn kadncagzda peynrde mi alsam yanina napsam bilemedm kuzum ofsss

Evet peynir al icine guselce bari oradan vitamin al ama pizza da soyleyebilirsin kucuk :) benceee kati seyler kusturmazda sulular fenaaa :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Selam kızlar ben geldim.

Ya dün evi süpürdüm sildim ya akşam belim kasıklarım ağrıdı sabahta uyanamadım kociş kendi kahvaltı yaptı gitti.
saat 11.30tu uyandığımda :44: nie böle oldu ki çokta yormadan dinlene dinlene yapmıştım oysaki temizliğimi
bu gün biraz daha iyiyim kızlar ütü yapacaktım ama erteledim yine ağrım olur die.

Canim kizlarin dedigi medipolms acibademmis coookk cokkkk pahaliii bende sana cok yakn sayilmam gaziosmanpasada benim doktorum mesela ama sana uzak kalir arac yoksa ama arastrrz sana doktor ayip.ettin :)

doktorunun adı nedir canım hastanenin fln adı nedir.?

Yapmicaktin sekercim yorma kendini sen dinlen bak dha cok yenisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…