- Konu Sahibi mnspapatya
-
Âmin inşallh canım benımde ilişkiden sonra başladı ağrılarım ama işte iğneden mi başka bişeyden mi anlayamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir prens ve prenses hissediorum kuzum
26yasındayım 1yıllık evliyiz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy insallahhh saglikli olsunlardaaaaa :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ayyy insallahhh saglikli olsunlardaaaaa :)
Elif yaaa ac kaldim ne yicem ben bugun aklima ne gelse midem kalkiooooo ufssss
Off off hic yiemicegm yemek varms kuzum icim almio hic dusundkcede patates haslicak yine abla bana napsn kadncagzda peynrde mi alsam yanina napsam bilemedm kuzum ofsss
Evet peynir al icine guselce bari oradan vitamin al ama pizza da soyleyebilirsin kucuk :) benceee kati seyler kusturmazda sulular fenaaa :)
Canim kizlarin dedigi medipolms acibademmis coookk cokkkk pahaliii bende sana cok yakn sayilmam gaziosmanpasada benim doktorum mesela ama sana uzak kalir arac yoksa ama arastrrz sana doktor ayip.ettin :)
Selam kızlar ben geldim.
Ya dün evi süpürdüm sildim ya akşam belim kasıklarım ağrıdı sabahta uyanamadım kociş kendi kahvaltı yaptı gitti.
saat 11.30tu uyandığımda :44: nie böle oldu ki çokta yormadan dinlene dinlene yapmıştım oysaki temizliğimi
bu gün biraz daha iyiyim kızlar ütü yapacaktım ama erteledim yine ağrım olur die.
doktorunun adı nedir canım hastanenin fln adı nedir.?
Nasil niyeki niye oyle oldu ne var menude yiyebileceginki kuzum ? Yaaa kendini motive et beynine komut veeerrr
Avrupa safak hastanesi akin varlik canim harika bir doktor gelebilirmsn sen bu taraflara
Muayene ucreti 30 tl canim
RAndevuyu telfonla mı alıyorsn .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?