Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Iki lokma tost yedim.kuzucummm bunada sukur sen yaptn mi kahvaltini

Evet yaptim kuzum allahtan kahvaltimi gusel yapabiliyom sonrasinda sadece meyve yiyom zaten de ayy yoruldum utum birikmisti kocamin gomlekleri felan off yoruldum evi topla et eyle belim koptu yaaa kocamda anca tv izlesin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Afiyet olsnn guzel annissss amann utu deme bana yarin.kardesime.katlama ve utuleri kakalicam.kuzum senn kocada hep evde beaaaa

Evet yaaa hic sorma sinav haftasi yaklasiyo yaaa artik bizimki evde dersler yok oldurdu beni hayir evdede hicbir hayri yokk uyuzun bana bide utanmadan yoruluonmu dio iyyyyy benim yardim edecek kimsem yoookkk amaaa

Kiyamamm gel bana sennn gellll beraber hamilelkk yasariz benim.kocann maasallahi var nazar degmesin bnden temiz looo

Kiyamamm gel bana sennn gellll beraber hamilelkk yasariz benim.kocann maasallahi var nazar degmesin bnden temiz looo

Ayyy ne gusel olur boyle hamis evi olsa orada yasasak gusel olur temizlikci tutsak ohhh missss

Bennn geldimmmm kesemii gordukkk daha minicikmisss oyle dandik bir ultrasyonki daha bebegimin haftasini hesaplayamadi gec yumurtlamisim 4+6 dedi tahmini kesemde 8,5 mm normalmiii ya kizlaarrrr

Insan doktora gidiyrm der kizimmmm evet bazi usgler berbat yaa gayet iyidir canim bisi olsa solerdi doktor canimm o zaman kalp atisini ancak donuste duycan desene kuzum

Bennn geldimmmm kesemii gordukkk daha minicikmisss oyle dandik bir ultrasyonki daha bebegimin haftasini hesaplayamadi gec yumurtlamisim 4+6 dedi tahmini kesemde 8,5 mm normalmiii ya kizlaarrrr

Evet normal kuşum rahatlayabilirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Randevu verdimi kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapma stres bebisini dusun.kuzucum off istah deme zaten bende cok berbatim bak.calsmaya basla dha beter olcan mahf olcan kuzum insallah benm.kadar olmassn stresedr girme ne sinavydi bunlar senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…