- Konu Sahibi mnspapatya
-
Kızlaaar yardım edin ya... İmzanızdaki bebegin dogacagı tarihi haftasını resimle göstereni nasıl ayarladınız siz. Ben yapamadım hamilelik takvimi cıkıyor sadece
Tamam tamam kizmabide yani fuzuli sismesin sut olsunda gerisi muhim diil hem gunaydinnnnn minnosummmm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Günaydın kuzumm sen ne erken uyanmışsın böleeeolur Allah ın izni ile sütler
Dogan degisior kuzum hormonlar vs normal yaniii
Ayy evet dimi ondandir :) sen napiyon mama yedin mi
Iki lokma tost yedim.kuzucummm bunada sukur sen yaptn mi kahvaltini
Afiyet olsnn guzel annissss amann utu deme bana yarin.kardesime.katlama ve utuleri kakalicam.kuzumsenn kocada hep evde beaaaa
Evet yaaa hic sorma sinav haftasi yaklasiyo yaaa artik bizimki evde dersler yok oldurdu beni hayir evdede hicbir hayri yokk uyuzun bana bide utanmadan yoruluonmu dio iyyyyybenim yardim edecek kimsem yoookkk amaaa
Kiyamamm gel bana sennn gellll beraber hamilelkk yasariz benim.kocann maasallahi var nazar degmesin bnden temiz looo
Bennn geldimmmm kesemii gordukkk daha minicikmisss oyle dandik bir ultrasyonki daha bebegimin haftasini hesaplayamadi gec yumurtlamisim 4+6 dedi tahmini kesemde 8,5 mm normalmiii ya kizlaarrrr
Bennn geldimmmm kesemii gordukkk daha minicikmisss oyle dandik bir ultrasyonki daha bebegimin haftasini hesaplayamadi gec yumurtlamisim 4+6 dedi tahmini kesemde 8,5 mm normalmiii ya kizlaarrrr
Evet normal kuşum rahatlayabilirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Snada merhaba burcuuuu hnm
Cnm çok stresliyimders yüZnden çalışamıyrm iştahımda kesildii iyice bişi yiyemiyorum özür dilerm kuzum 28 inden sonra ancak keyfm yerine gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?