Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Fotoları istyrmm merak ettm seni nie mesj atmıosn bakıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiz ancak girdm senn msjida yeni gordm kocam bakms msja yeni msj olarak gormedm ki yauuu yaaaa video cekmem lazimdi varya bu kadar harika bisi olamaz yaaaaaaa burcuuu hep gormek istiorummm

Kiz ancak girdm senn msjida yeni gordm kocam bakms msja yeni msj olarak gormedm ki yauuu yaaaa video cekmem lazimdi varya bu kadar harika bisi olamaz yaaaaaaa burcuuu hep gormek istiorummm

Ayyy cnmmm maşallah olsn kuzularımaa darısı başımızaa bebeğim bak gördünmü sağlıklı büyüyolar :) kuzucuklar ayy teyzesi yer yer

Oy maşallah ne guzeldir tahmin ederim.ya maşallah. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Bende oğlana hamileyken Esim eve USG makinesi mi alsak derdi :) her an gözünün önüne geliyor. Sonra her Dr a gittiğimizde Esim cameraya çekti de öyle ce biraz rahatlamistik. Simdi oglanin 20. Haftadan sonra hep USG görüntülerini benim giruntumu camerada tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun canim Rabbim hepimize nasip eder insallah evlatlarimizi yaaa esime dedm artik kameraya cekelim dalga gecme benimle ayip olur dio yaaa ne ayibiii dimi amaaaaa

Darisi basina tatlim harika bir duygu Rabbim her isteyenr nasip etsn o hareketleri gozumn onunden gitmio insallah saglikla buyumeye devam ederler teyzesiii

Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir byn doktor buldum.

bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.

Dün bebeğimi gördüm kızlar
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim

kızlar ama ama beni de alın aranıza sohbete küseyim bak ama :26:

kızlar ama ama beni de alın aranıza sohbete küseyim bak ama :26:

hele sukur yazabilcem galiba.oncelikle iyi geceler.size daha ayrintili bir mesaj yazdim ama atamadim.sizi evlenmek icin hangi duayu okuduniz basliginda gormustum.evlendiniz mi die merak edip profilinize baktiginda hamilelikle ilgili mesajinizi gorumce uzulmustum cok..dua ettim size hep..son meaajinizda da bebeginizin saglikli falan oldugunu yazmistiniz cok sevindim.bunu soylicekyim.:) bide bu siteyi kullanmayi pek bilmiyorum..umarim yine yanlis yere yazmamisimdir. :)

Merhaba canimm bizimm sayfada kimse takilmio yaaaa geri kaldik cok sevindim senin adinaa guvenebilcegin doktor bulabilmssn kuzunada maasallah Rabbim hepimize saglikla dogum nasip etsn insallahhh Aminn

Ooo olmaz mi kuzucukk cok vardi hala oluo bak birde bu hafta senn mide bulantisi tavan yapicak dikkatli ol bol sivi al su kaybetme sakin ben bayilcak gibi olmstm

Ooo olmaz mi kuzucukk cok vardi hala oluo bak birde bu hafta senn mide bulantisi tavan yapicak dikkatli ol bol sivi al su kaybetme sakin ben bayilcak gibi olmstm

Aynen öyleym cnm gözlerim kararıo bebeğim hiç halim takatim yok kuzucukum annesini rahat bırakmıyo

Aynen öyleym cnm gözlerim kararıo bebeğim hiç halim takatim yok kuzucukum annesini rahat bırakmıyo

Onlar oyle maymus istee aman bakk iyi cekio snden hersyi sende yiemeyince kalion halsz ama su tuket karpuz falan ye tatlim su takviye et kendine dayan cok az kaldi en cok iki haftacik daha bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…