- Konu Sahibi mnspapatya
-
Hiç demeee büyük konuşmamın sonuçları sana kızdğm günü unutamıyorummmm insan hissetmeyince anlamıyormş bebeğim bnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen kuzum neymis psikolojkms al sana psikolojik hahahhaaaa yerim seni tatlimmmm bak ben duzeliorm ufaktan simdide bulanmio die tedirgn oluom bazenpersembe doktora gitcem asiri heycanliyim uc ayi doldurcaz az kaldi teyzesiii gobikimzde cikti maasallah bizeee nazar degmesin :)
Esas bana teyzeligi tattircak kuzuya hediye varrr ama cinsiyet ogrensek diorum ben ona gore cicis planlrim varrrbiz belkim ihtimal ogreniriz bu hafta canim cok heycanliyim bebislerimi gorucem
Ayyy acayip bşy iki tane olmasıı Allah gönlüne göre verdi kuzum:) hediye yollama teyzesi ozmn ne anlamı kalırkiii :) bu arada whatsupp yokmu sende cnm
Aaaa sanane beee sna mi sorcam kuzumla aramda benim ooo evet Rabbime binlerce sukurler olsun ne kadar sukretsm az kuzumm yok kocamcim bi ona kizio maalesef ama facem var eklesek kuzuuu
Aaa hadi hadi :) nasl bulcam özeldennn maili at
Attim bak bakim olmadi sen.sole bana
Ekldm cnmmmmm
Tabiki kabul ettim senn cok cicisinn ayricaaa bayildim sanaaa umcacik cancazin var kusma artik
Dimi zaten kırılıom bide 1 kilo vermşm bnde göbiş çıksn istyrmmm :) sende çok tatlsnnn doğumdan sonra kilolarını verirsn inşallah kuzummm
Bana sisko mu diorsn sennnnnnn heee
Öle demedim kızarm bn gencecik ve çok güzelsinnn doğumdan sonra başına belayım o kilolar gidecekk! :)
Tesekkur edrm tabiki ahh o kilolar ne diyetsyen ne diyet gordu hem astim hem pko gecit vermedi yoksa bende istiom citir olmayi ama iste olmuo ama dogumdan sonra olcak ancak bebelerle ugrascam zayflarim
Aynen pko etkiliyo biliyorm kuzum maalesefAllah inşallah bidaha yaşatmazzz verirsn inanıyrm bn sanaaa
Insallah dogumdan sonra kurtulurum onlardan tatlim insallah bende bana inaniorumama daha ne kadar olcam bakalim yuvarlancam bayirlardab
Bebeğim zor olcak senin için annelik hakkn ödenmezzAllah yardmcn olsn cnm
Merhabaaaa canimmm nasilsinnn
Cnm bulantilar basladi uyku had safhada kafam kalkmiyo sanirim 18 saatin uykuyla geçiyor. Sen nasilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bulantilar basladi uyku had safhada kafam kalkmiyo sanirim 18 saatin uykuyla geçiyor. Sen nasilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?