Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Hiç demeee büyük konuşmamın sonuçları sana kızdğm günü unutamıyorummmm insan hissetmeyince anlamıyormş bebeğim bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen kuzum neymis psikolojkms al sana psikolojik hahahhaaaa yerim seni tatlimmmm bak ben duzeliorm ufaktan simdide bulanmio die tedirgn oluom bazen persembe doktora gitcem asiri heycanliyim uc ayi doldurcaz az kaldi teyzesiii gobikimzde cikti maasallah bizeee nazar degmesin :)

Aminn bitanemm ztn diğerine hediye gönderemedm içimde kaldııı cinsiyetleri ne acaba :) hihiih çok merak edyrm :)

Esas bana teyzeligi tattircak kuzuya hediye varrr ama cinsiyet ogrensek diorum ben ona gore cicis planlrim varrr biz belkim ihtimal ogreniriz bu hafta canim cok heycanliyim bebislerimi gorucem

Esas bana teyzeligi tattircak kuzuya hediye varrr ama cinsiyet ogrensek diorum ben ona gore cicis planlrim varrr biz belkim ihtimal ogreniriz bu hafta canim cok heycanliyim bebislerimi gorucem

Ayyy acayip bşy iki tane olmasıı Allah gönlüne göre verdi kuzum:) hediye yollama teyzesi ozmn ne anlamı kalırkiii :) bu arada whatsupp yokmu sende cnm

Aaaa sanane beee sna mi sorcam kuzumla aramda benim ooo evet Rabbime binlerce sukurler olsun ne kadar sukretsm az kuzumm yok kocamcim bi ona kizio maalesef ama facem var eklesek kuzuuu

Tabiki kabul ettim senn cok cicisinn ayricaaa bayildim sanaaa umcacik cancazin var kusma artik

Dimi zaten kırılıom bide 1 kilo vermşm bnde göbiş çıksn istyrmmm :) sende çok tatlsnnn doğumdan sonra kilolarını verirsn inşallah kuzummm

Öle demedim kızarm bn gencecik ve çok güzelsinnn doğumdan sonra başına belayım o kilolar gidecekk! :)

Tesekkur edrm tabiki ahh o kilolar ne diyetsyen ne diyet gordu hem astim hem pko gecit vermedi yoksa bende istiom citir olmayi ama iste olmuo ama dogumdan sonra olcak ancak bebelerle ugrascam zayflarim

Tesekkur edrm tabiki ahh o kilolar ne diyetsyen ne diyet gordu hem astim hem pko gecit vermedi yoksa bende istiom citir olmayi ama iste olmuo ama dogumdan sonra olcak ancak bebelerle ugrascam zayflarim

Aynen pko etkiliyo biliyorm kuzum maalesef Allah inşallah bidaha yaşatmazzz verirsn inanıyrm bn sanaaa

Bebeğim zor olcak senin için annelik hakkn ödenmezz Allah yardmcn olsn cnm

Allah razi olsun canimm amann ne zoru kizzz ben cok istedim ikizlerimi Rabbim gonlume gore verdii ikisi buyucek ayni anda kardes yap yalnz kalmasn derdi yok arkadasa gerek yok ikisi oyun oynar kucuklkten buyugene kadar ders yaparlar ooo daha sayim mi annesinin birtanesi onlar teyzesiiii onlar saglikli olsn ben herseye raziyimmm

Cnm bulantilar basladi uyku had safhada kafam kalkmiyo sanirim 18 saatin uykuyla geçiyor. Sen nasilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canimm demek en yogun donem.start verdi sendede bende bulantilar azaldi ama agrilarm var cok depresifim surekli bagira bgira aglayasim varrr izne ciksamda rahatlasam die bekliorum yarin doktora gidicem cok heycanli cok stresliyim canim

Cnm bulantilar basladi uyku had safhada kafam kalkmiyo sanirim 18 saatin uykuyla geçiyor. Sen nasilsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnmmm Allahtan uyuyorsn bn uyuyamıyorumda 1 haftadan fazladır. inşallah bu durumları bi an önce atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…