- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Gunaydin canimm demek en yogun donem.start verdi sendede bende bulantilar azaldi ama agrilarm var cok depresifim surekli bagira bgira aglayasim varrr izne ciksamda rahatlasam die bekliorum yarin doktora gidicem cok heycanli cok stresliyim canim
Günaydn kuşum dmeek yarın gidiosn :) bnmde normaldeee yarın varda ctesi gidecğim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ben hic uyuyamiorm sola don yok duz yat yok napsam yaramio dun aksamda sivrinn biri beni sisleyip durdu mahf oldm kasin kasin agladmda cok deprsifm tatlisss
Ahaha bnide yemiş sinek kanı bol buldularrr :)
Allah yardimcin olsun tatlim çok zor sende bi de iki tane minnaklar :)Gunaydin canimm demek en yogun donem.start verdi sendede bende bulantilar azaldi ama agrilarm var cok depresifim surekli bagira bgira aglayasim varrr izne ciksamda rahatlasam die bekliorum yarin doktora gidicem cok heycanli cok stresliyim canim
Cnmmm Allahtan uyuyorsn bn uyuyamıyorumda 1 haftadan fazladır.inşallah bu durumları bi an önce atlatırız
Allah yardimcin olsun tatlim çok zor sende bi de iki tane minnaklar :)
Hamile olduğumdan beri en çok uyudugum donemdeyim sanirim cnm. İnşallah sende uyu tatlim yaa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardimcin olsun tatlim çok zor sende bi de iki tane minnaklar :)
Hamile olduğumdan beri en çok uyudugum donemdeyim sanirim cnm. İnşallah sende uyu tatlim yaa.
Evet teyzesii arada hissettiorlar kendilerini zor geccek ama dadindanda yenmicekler
Ayyy yerim ya cinsiyetlerini öğrensek bi çok heycanlıııııı
Evet yauu ama beklicez sanirim bu sefer belli olmasi cok dusuk ihtimal sekercim bir dha ki gidisi beklemekte cok zorrrr ufsss
Yarinkileri atarim tatlim digerleri evde aksmda giremiom biliorsn kii bakalim ne kadr buyymsler :)
Çok büyümüşlerdir inşallahhh :)
Insallahh artik sute baslamam lazim napcam bilmiorum yaaa
Folik asit içiyon dimi kzuum ben çok aksatıom midemi bulandırıyo
Evet teyzesii arada hissettiorlar kendilerini zor geccek ama dadindanda yenmicekler
Yenmexmi yaa oyyyy saglikls gelsinlerde. Ben grip oldum yatak döşek yatiyorum valla.
Gecmis olsun tatlim yaaaa bende kuzularimi gordum geldim ama biri o kadr yaramaz ki kipir kipir durmuo birde ben tatli bisiler yedim aman bildgn yernde durmuo maymuskoo gozumden gitmior o halii gerilir gibi bacaklarini kollarini itioo Allah im sen nelere kadirsin darisi basiniza tatlimm cinsiyet solemedi 14 temmuzda gel o zman kesin solicem dedi gordude demedi sanirim :) ense kalinliklarini olctu ikiside harika dedi minick kucuk enseleri var dedi nasil anliorsa artk ben anlamiorm harika resmimizde varrr ayy hep gormek istiorum kuzularimiiii
Gecmis olsun tatlim yaaaa bende kuzularimi gordum geldim ama biri o kadr yaramaz ki kipir kipir durmuo birde ben tatli bisiler yedim aman bildgn yernde durmuo maymuskoo gozumden gitmior o halii gerilir gibi bacaklarini kollarini itioo Allah im sen nelere kadirsin darisi basiniza tatlimm cinsiyet solemedi 14 temmuzda gel o zman kesin solicem dedi gordude demedi sanirim :) ense kalinliklarini olctu ikiside harika dedi minick kucuk enseleri var dedi nasil anliorsa artk ben anlamiorm harika resmimizde varrr ayy hep gormek istiorum kuzularimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?