- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Aaaanasil bir risk var canim Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsn
Düşük tehlikesiyatıyorum devamli..isteyen herkes kucağına alır inşallah
12+0 benmde :)) ama riskli gebelik
Gunaydinnn guzell hamislerrr
Gunaydinnnnnnnnnnn tatli annissss
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Gunaydinnnnnnnnnnn tatli annissss
Sor tabi canm sorun değil 5.haftada basladi hala devam ediyor amin canmAnladım canım olsun yat bir bardak bile taşıma Rabbimin izni ile inşallah sağlıklı olur kuzun başından beri mi var tehlike yoksa yeni mi canım soruyorum kusura bakma bende çok korkuyorum birde benim ikiz olunca dahada da çok korkuorum :18::18:
Sor tabi canm sorun değil 5.haftada basladi hala devam ediyor amin canm
Dikkat et kuzum Allahin izniyle saglikli bir sekilde kucagina alicaksin bitanem iyi beslennn :)
Anladim canim insalah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder Allah in izniyle onun mis kokusu sana bu yasadklrini unutturr Aminn
Amin amin canm hepimiz sağlıklı sekilde kucagimiza alırız inşallah
Amin amin canm hepimiz sağlıklı sekilde kucagimiza alırız inşallah
Amin canim benim insallah bende bugn ilaclarimi unutmsm evde sirkette klimayi actilar karnm agridi stresteyim bugun kahvaltida edemedm gune kotu basladim
Bende henüz yiyemedim bisey stres yapma canm bak en azından calisabiliyorsn..ne ilaci kullanıyosn
Dusuk tehlikem yok ama tedbir amacli progestan canim folbiol ve coraspirn kan.sulandirici calisiorm ama cok yoruluorm gerci isim oturarak ama oturmakta yoruo beymm yoruluo canim maalesef bugnde psikolojk sanrm kendimi iyi hissetmyrm
Bende kullanıyorum progestan 4 tane gunde benm düşük tehlikem de var yatıyorum devamli. .dün akşam dan beri benmde icimde sıkıntı var Allah hayir getirsin. .calismakda yorar seni tabiki
Ben sabah aksam.iciorm.200 mg olandan iste bugn unuttm maalesef servise yetiseyim die Amin hayirlara vesile olsn canim evet yoruo evimde cok uzak birde yoldada yoruluom sehrler arasi yolclk yapiom sanki
Progestan beni çok uyutuyor yaa..yolculukda zor servisle ben arabayla dr gidene kadar yoruluorm rabbim yardimcimiz olsun canm
Progestan beni çok uyutuyor yaa..yolculukda zor servisle ben arabayla dr gidene kadar yoruluorm rabbim yardimcimiz olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?