- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Bana ilk zamanlar oyle yapiordu ama artik uyku falan yok cok bulanti bas donmesi var kuzum yemek yiemiorm iste yesemde yemesemde cikariorm hersy rahatsz edio
Amin insallah canim
Gunaydin hamislerrr.kimsecikler yok yauu
Herkese hayirli olsun saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim. Bende hamile oldugumu cuma gunh ogrendim. 4+4 deyim daha cok yeni hafif bas donmesi basladi ama akintim var benim biraz normalmidir bu birde cok sorh sormus gibu olmayayim ama mide bulantisi ne zaman basliyor.
Cnm merhaba hşgldn Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsn mide bulantısı 6 haftada diyorlar %60 ı psikolojik mide bulantısının :) 5+4 bnde akkntı beyaz olduğu sürece normall :) rahat ol folik asit içiyormsn?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa tatlm nerelerdesnnsen merak ettk seni
Herkese hayirli olsun saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim. Bende hamile oldugumu cuma gunh ogrendim. 4+4 deyim daha cok yeni hafif bas donmesi basladi ama akintim var benim biraz normalmidir bu birde cok sorh sormus gibu olmayayim ama mide bulantisi ne zaman basliyor.
Cnm merhaba hşgldn Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsn mide bulantısı 6 haftada diyorlar %60 ı psikolojik mide bulantısının :) 5+4 bnde akkntı beyaz olduğu sürece normall :) rahat ol folik asit içiyormsn?
Merhaba hayirli olsn canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh benm bulantim mutamedyn vardi 8. Haftada asiri cogaldi 9. Haftaydaym hala berbat durumdaym umarim senn cok bulantin olmaz
Offf ben beterlerdeym kuzum mide bulantilari mahfetti benii yaaa su iciom cikariorum ben artik
Akintim beyaz canim. Zaten benim eskiye dayali bi mide rahatsizligim car normalde debulanir cogu seyi yiyemem ama suanbu konuda bir sıkintim yok. Folik asitde zaten bir ay once baslamistim gebelikten. Simdi devem ediyorum. Allahim ins saglikli kucagimiza almayi nasip eder. Peki kalp atisini ne kadar sonra ogrenebiliyoruz
Benimde midemde sorun oldugu icin surekli zaten bulanir bakalim ben ne durumda olucam. Herhalde artik hic yemek yiyemem
Benimde midemde sorun oldugu icin surekli zaten bulanir bakalim ben ne durumda olucam. Herhalde artik hic yemek yiyemem
Cnm bende kabızım ölüyorum
7. Haftada duyuluyor cnm yada 8 rahat ol :) inşallah duycaz pıt pıtları :)
Ben yemek yiemiorm artik ogurmekten bogazlarm paramparca yutkunamiorum bile artik insallah bulanmaz canim cok zor asiri zor birde benim bebisler ikiz daha cok bulantm vs var evlat sahibi olmaya dger ama hamilelik annelik zor isms vesselam
Üzüldm bnde bulantı yok kabızım bende onu çekyrm bebişler için değer
Zor ama cok guzel bir duydu. Allah ikisinide saglikli kucagina almayi nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?