- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Aynen canim ben daha cok tadini cikaramadm ama elbet o gunleride gorcez insallah canim Allah razi olsun insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi Amin
Cok kotuyum bu mide bulantisina bi care varmi ne olur yardimci olun
Canim alintila olmadi bole yaziorum biri 9+3 digeri 9+0 :) buyuoruz bakalim annecikleri eslenemesede buyuolar canim
Cnm çubuk kraker miş en iyisihç bilmyrm birde gece uyumadan bişeyler yemeliymişsin sabah bulanmaması için tek bildiğim bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yemekten sonra cok bulaniyor. Daha yeni gebeligim ama bu mide bulantisi fena yapti
Ayyy kuzum çok erken ama 6,haftada hcg nin yükselmesi ile başlıo bulantıpsikolojikmi acaba? Allah yardm etsn bnde henüz bişi yok
Canim zsten ben de reflu var normalde de bulaniyor ama bu hamilelikle galiba biraz daha hassaslasti midem ondan allahim yardim etsin. İlac kullaniyordum simdi onuda kullanamadigim icin cok etkiledi
Anldm cnm reflü kötüdür dikkat et :) inşallah şifa olur dua et bol bol
Oyy teyzesi yer onları yer :) :)
Bizde teyzosumuzuuu ve minnosuu yerizz amaaa tabikkii cokta uzak kaldk artik zatennn
Napion fistigim nasilsinnn nasil gidiyo kuzummm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Iyi sayilirim kuzum sen napion nerelerdesin kizzz ozlestik hee
Iyi sayilirim kuzum sen napion nerelerdesin kizzz ozlestik hee
Kızlar daha bu sabah az biraz mide bulantısı oldu o bile korkuttu bni, peki yaaa karnm ağrıo tuvaletimi yapamıyorumhüüü
Memleketten dondum annemlerle memleketteyken pek internete giremedim kuzumm dunde annemle hafiften temizlik yapmaya calistik annem saolsun evimi temizledi guzelce bende azcik ucundan destek olmaya calistim :) sen ve bebislerin nasil bakiyimmm miden nasil?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?