Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Ayyy kuzum çok erken ama 6,haftada hcg nin yükselmesi ile başlıo bulantı psikolojikmi acaba? Allah yardm etsn bnde henüz bişi yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim zsten ben de reflu var normalde de bulaniyor ama bu hamilelikle galiba biraz daha hassaslasti midem ondan allahim yardim etsin. İlac kullaniyordum simdi onuda kullanamadigim icin cok etkiledi

Canim zsten ben de reflu var normalde de bulaniyor ama bu hamilelikle galiba biraz daha hassaslasti midem ondan allahim yardim etsin. İlac kullaniyordum simdi onuda kullanamadigim icin cok etkiledi

Anldm cnm reflü kötüdür dikkat et :) inşallah şifa olur dua et bol bol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin gusel anneler ve gobisteki bebislerr napiosunuz bakalimmmm :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Iyi sayilirim kuzum sen napion nerelerdesin kizzz ozlestik hee

Memleketten dondum annemlerle memleketteyken pek internete giremedim kuzumm dunde annemle hafiften temizlik yapmaya calistik annem saolsun evimi temizledi guzelce bende azcik ucundan destek olmaya calistim :) sen ve bebislerin nasil bakiyimmm miden nasil?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ohh gezdin geldn hemide anaciginlaaa ohh hayat sana guzell mide berbat artik eksimede var bebisler yaramazliklara devam :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…