Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nisan dişmi o 3.fotodakiiii? yerim ben bu fındığı ve o küçük dişini cokacimcoook çok şeker yahuu

Oyyy kuzulara bak ya
Kumru Yiğit Efe maşallahı var 5. ayına göre tosuncuk
Aylin dövmen çok güzel olmuş ben de koluma yaptırmak istiyordum bileğimin içine bakalım seneye yaza artık:) Çınarlar deniz keyfi yapıyorlar ne güzel hem adaş hem simidaş :) bizim oğlana da sünger bob lu aldık ama kullanmadık daha sadece ayaklarını soktuğumuz için seneye kaldı deniz keyfimiz
Sibel Çınar havludan dşarı çıkmıştır kesin ya hareketli bıdık yerim onun mayo bezini
Dersu çok tatlısnız canım çok hoş çıkmışınız maşallah
Kız maviş ırem sen de benim oğlum gibi fotoğraf makinası aşığı mısın bakımm heralde bütün bebişlerde bu var gülüşünü sevsinler dişinde çok cici görünüyo ya Nisan ne çok sana benziyo bu kız nasıl becerdin aynayamı baktın hep hık demiş burnundan düşmüş misali

sağolun arkadaşlar
evett 2 tane dişimiz varr altta hemde çok keskin :) hava çok rüzgarlıydı ve serindi biraz iyiki o kapşonlu hırkasını götürmüşüm
walla sorma fotoraf makinasını görünce sanki poz veriyoyerimseniben

hareketler de aynı desene dişi olsa topların oradan patlatacak zaten :))

harika bir poz canım çok hoş görünüyorsunuz

ohh çınara maşallah
bizim kuzuyu denize sokamadık ya su çok soğuktu ve rüzgar çok fazlaydı biz bile zor girdik sahile nasıl indiğimzin resmini göndereyim size:roflol:

oralar ancak kıvama gelir canım biz bile ancak sokabildik fethiye gibi yerde
çok tatlı bu fıstık

sorma özlemcim ya kum plajlarda ağzından kumları temizledik
taş plajlarda ellerinden taşları zor aldık
anında fırlıyor havlu dışına eşek sıpası :))

bu çınarların ikiside harika ya maşallah,
dersucum çok şık bi foto olmuş çok tatlısınız.
nisan sizin fotoyu göremedim ben ya((

hafta içinde salı yada çarşamba bizde nihayet tatile çıkıyoruz. Dönüşte eklerim yiğit efe nin resimlerini. Bebişlerin hepsi çok şeker maşallah

teyzeleri benim "kabak osman" oğlum dün belgrad ormanındaydı...6 km lik yürüyüş parkurunda bize eşlik etti....

maşşllah size ana oğul orman havasını içinize çektiniz mis gibi ohh

ayy ne güzel yaa arabasında ole duruomu hemde 6 km ben 1 kere çıkıyım dedim yürüyüşe yok nerdeee bizimki pek yatmayı sevmediğinden araba ayrı yurudu kaan kucakta ben bitmiş halde off tam bi facia geri nası geldiğimi bilemedim hemşiresi buna boşuna hacı yatmaz demio,biere giderken bebek arabasını çıkarmıoruz pek artık arabanın bagajını kaplıo süs die,bırak dışarıda yürüyüşü evde koşu bandına bile çıkamıom ancak o uyurken valla imrendim ne yalan söliim aman maşallah çınara

aaa niye öyle hayatım?? benimki de yatar pozisyonda gezmiyor ama oturur pozisyonda sabaha kadar gezdir sèsi çıkmaz...kucakta devamlı çok zor valla...ağırlaştılar bir de iyice...gerçi 6 km yolu yürürken arabayı da itmek devamlı kolay değil ama babamızla bölüştük yolu..yolda çakıllıydı tıngır mıngır hem gezdi hem uyudu benim oğlan..hepsinin ayrı huyu var işte...

aylin canım çınarla ikiniz çok tatlı gözüküyorsunuz
benimkide kolayını bulsa arabasında yatacak hep.sallandıkça derin uykulara dalıyor sonra uyanıp bakınıyor etrafa tekrar uyuyor.

dersu çok güzel çıkmışsınız bebişinle,hele o bebişin bakışı var yaa, gel beni ye diyooo , o fona bayıldım nasıl yaptınız onu?

nestle, bebekle epey zor oluyor yüüryüş ben kendimden biliyorum, ama temiz hava gerçekten bbeeğe çok iyi geliyor, çok güel göünüyorsunuz

saçımız olmasada azcık topladık kaydirigubbakcemile3

yarında bu karpuzun kesilmiş halini önüne koycaz bakalım o zaman ne yapacak cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…