ben ve oglum
aman da aman bu çınar da pek bir yüzücü olmuş..maşallah annesi..simitlerimiz aynı evet...bizimki genelde önündeki topları yemeye uğraştığından suya girip çıktığını bile anlayamadı:)) bu arada demekki tüm erkek babaları aynı..illa bir direksiyon tutturuyorlar çocuğa:)) pozlarımız bile aynı valla sibelcim...
ben ve oglum
ohh çınara maşallah
bizim kuzuyu denize sokamadık ya su çok soğuktu ve rüzgar çok fazlaydı biz bile zor girdik sahile nasıl indiğimzin resmini göndereyim size:roflol:
Oyyy kuzulara bak ya
Kumru Yiğit Efe maşallahı var 5. ayına göretosuncuk
Aylin dövmen çok güzel olmuş ben de koluma yaptırmak istiyordum bileğimin içine bakalım seneye yaza artık:) Çınarlar deniz keyfi yapıyorlar ne güzel hem adaş hem simidaş :) bizim oğlana da sünger bob lu aldık ama kullanmadık daha sadece ayaklarını soktuğumuz için seneye kaldı deniz keyfimiz
Sibel Çınar havludan dşarı çıkmıştır kesin ya hareketli bıdık yerim onun mayo bezini
Dersu çok tatlısnız canım çok hoş çıkmışınız maşallah
Kız maviş İrem sen de benim oğlum gibi fotoğraf makinası aşığı mısın bakımm heralde bütün bebişlerde bu var gülüşünü sevsinler dişinde çok cici görünüyo ya Nisan ne çok sana benziyo bu kız nasıl becerdin aynayamı baktın hep hık demiş burnundan düşmüş misali
ayy ne güzel yaa arabasında ole duruomu hemde 6 km ben 1 kere çıkıyım dedim yürüyüşe yok nerdeee bizimki pek yatmayı sevmediğinden araba ayrı yurudu kaan kucakta ben bitmiş halde off tam bi facia geri nası geldiğimi bilemedim hemşiresi buna boşuna hacı yatmaz demio,biere giderken bebek arabasını çıkarmıoruz pek artık arabanın bagajını kaplıo süs die,bırak dışarıda yürüyüşü evde koşu bandına bile çıkamıom ancak o uyurken valla imrendim ne yalan söliim aman maşallah çınara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?