Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amınnnn aylıncıgımm...allah tum sevdıklerımızı korusun..oglusun tam ısırmalık olmus massalah...sende facebookta eklımısın...

maşallah canım çok tatlı ben onun o simiti yiyen ağzını yerim bümüşlerde havuzlara giriyolar valla Allahım korusun onu dövmende yakıyo yani çok hoşuma gitti yaa çok hoş olmuş eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimdi özendim valla...tü tü tü maşallah ikinizede...

yiğit efenin 5 . ayı hayırı olsun annesi maşallah kocaman adam olmuş...

nestle oğluna uygun simiti nereden buldunuz ayol var mı öyle, biz yok diye doğru düzgün sokmuyoruz kızı denize, varsa hemen bir araştırsak iyi olacak, nisa denize girmeyince ben de giremiyorum,

bu arada dövme süper olmuş ben de nisa yı düşünüyordum ama eşimi ikna edemedim, geçici yaptıralım diyor ama şimdi ben hint kınasını duydum onu araştırıyorum, hint kınası geçirgenmiş abdesti rahat tahat alabiliyormuşsun daa alanya da hint kınasını yapıyorlar mı bilemiyorum

--------------------------------------------------------------------------------

yiğit efenin 5 . ayı hayırı olsun annesi maşallah kocaman adam olmuş...

teşekkür ederiz .

ooh tatiller yapılmış gelinmiş
süpersiniz ana oğul aylincim :)
bu arada gölgelik rengi dışında sanırım çınarlarımızın simitleri de aynı :))
biz de haftasonu datçadaydık 3 gün arkadaşlarla
süper gledi valla eşim gelince resimleri ondan alayım ben de eklerim

sibel sizin simitin aynısını ben bugün gördüm, pembesiydi sindy resmi vardı üzerinde çok tatlıydı kızıma alayım diyorum...siz kaç paraya aldınız bakimm

belkısçım biz hemen lazım diye fethiyeden bebek eşyası aldığımız mağazadan aldık canım sanırım 15 falandı ama nette daha uygun olanları vardı
ant.da da bulursun bence

sağol asiye teyzesi

aman da aman bu çınar da pek bir yüzücü olmuş..maşallah annesi..simitlerimiz aynı evet...bizimki genelde önündeki topları yemeye uğraştığından suya girip çıktığını bile anlayamadı:)) bu arada demekki tüm erkek babaları aynı..illa bir direksiyon tutturuyorlar çocuğa:)) pozlarımız bile aynı valla sibelcim...

her boy simit var canım..ben erdekten deneyerek aldım...mağazalarda şişirilmiş oluyor çünkü..çocuğu soka çıkara uygun boyu edindik...benim dövmede hint kınası...gerçeği can yakar diye pek yanaşmadım...hem böylece deneme şansımızda oluyor...belki ilerde sadece çınar yazdırırım kalıcı dövmeyle...

ben ve oglum

Eklentiler

• $DSC_2582.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 17
ohh çınara maşallah
bizim kuzuyu denize sokamadık ya su çok soğuktu ve rüzgar çok fazlaydı biz bile zor girdik sahile nasıl indiğimzin resmini göndereyim size:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…