Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşaaaasıııınnnnn başardıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:

dideye maşlalah tam fıstuık olmuş annesi sen hasta die andırıyonmu biiizi hiç hasta görüntüsü yok didede baksna cin gibiiii eymede çok tatlı özlem duruşunu yesinler

Oy maşşallah ya hepsine ya ayaklanmış bunların çoğu ne çabuk büyüdüler bile. Ama itiraf edeyim Eymenin eli yanağındaki pozuna ayrıca hasta oldum yaaa bayılıyorum kuzum sana anneninde kaşlarına çok isterdim böyle upuzun kaşlarım olsun maşşallah anneye de

telefondan çekim idare edin canlar
fotoğraf makinamız yok artık malesef :çok üzgünüm:
aşkımın resmini çekemiyorum

ayy hepsi çok tatlı dido neva ve yakışıklı prens çok tatlısınız ne kadar büyümüşsünüz görmeyeli

maşallah canım çok tatlı oğluşun...

mAşallah özlemcim allah nazarlardan saklasın çok şeker olmuş oğluşun..... bu resimleri nasıl yapıyosun programın adını yollar mısın bana canım istersen özelden at :1hug:
dideye maşlalah tam fıstuık olmuş annesi sen hasta die andırıyonmu biiizi hiç hasta görüntüsü yok didede baksna cin gibiiii eymede çok tatlı özlem duruşunu yesinler
Teşekkür ederiz teyzeleri Sevcan canım photoshine diye bi program var çok hoş ve çook kolay indir

anam buyumus bunnar beee ayakta durmaya baslamıslar bıle zaman ne cabuk gecıo masallah hepsıne

Kız sen ne tatlısın öylee yirim seni teyzemmmm elbisende yakıyooo hani maşallah

Canım maşallah bu kız çok tatlıı

Teşekkür ederiz Özlem teyzesi Derin in de resimlerini bekliyoruz b uarada kaşlarıma yaptığın iltifatt için ayrıca teşekkürler canım seninde kaşın gözün çok güzel öpüyorumm

kızıma gözlük yakışmışmı teyzeleri :))
Matrixxxx gibi olmuş annesi bi pardesüsü eksik maşallah kuzuya iii düşürmeden çekebilmişin resmi

sevgiii yerim ben o gözlüklü şeyiiii
benim kızımında var öyle pozu daha 3 aylıken çekmiştik başka bir zaman yollarım

çiğdem senin bu dide kendi şahsına münhasır bir karakter yaaaww şimdiden küçük kadın oluvermişş bu kızın ayakları yere sağlam basıyoo yalnız bak bu sıcakta giydirme aykakkabı falan

diğer resimlere bakmadım kızmayın resim yollayan arkadaşlar

teşekkür ederiz ben çekmedim aslında dayısı çekmiş nasıl çekmiş bilmiyom valla

oyyyy gelinim gelmiş de haberim yok!!!!!!!!!!!!!!!11

çidoooo ben daha süzülmüş halsiz görürüm didoyu diye düşünüyordum ama maşallah fıstığıma yaa
serum sonrası mı bu poz
bayıldım valla elbisesi çok tatlı yakışmış

o bi küçük hanfendü olmuş bu daaaa

özlemcim eymenin fotolarına zaten facebooktan hasta olmuştum daha önce nasıl da büyümüş de küçülmüş karizma bi oğluş bu yaa

kardelen aman dikkat valla paparazzilere yakalanma :))
iyi olmuş gözlükleri taktığın
yerim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…