maşallah canım çok tatlı oğluşun...
mAşallah özlemcim allah nazarlardan saklasın çok şeker olmuş oğluşun..... bu resimleri nasıl yapıyosun programın adını yollar mısın bana canım istersen özelden at :1hug:
Teşekkür ederiz teyzeleri Sevcan canım photoshine diye bi program var çok hoş ve çook kolay indirdideye maşlalah tam fıstuık olmuş annesi sen hasta die andırıyonmu biiizi hiç hasta görüntüsü yok didede baksna cin gibiiii eymede çok tatlı özlem duruşunu yesinler
anam buyumus bunnar beee ayakta durmaya baslamıslar bıle zaman ne cabuk gecıo masallah hepsıne
Kız sen ne tatlısın öylee yirim seni teyzemmmm elbisende yakıyooo hani maşallah
Canım maşallah bu kız çok tatlıı
Teşekkür ederiz Özlem teyzesi Derin in de resimlerini bekliyoruz b uarada kaşlarıma yaptığın iltifatt için ayrıca teşekkürler canım seninde kaşın gözün çok güzel öpüyorummOy maşşallah ya hepsine ya ayaklanmış bunların çoğu ne çabuk büyüdüler bile. Ama itiraf edeyim Eymenin eli yanağındaki pozuna ayrıca hasta oldum yaaa bayılıyorum kuzum sana anneninde kaşlarına çok isterdim böyle upuzun kaşlarım olsun maşşallah anneye de
Matrixxxx gibi olmuş annesi bi pardesüsü eksik maşallah kuzuya iii düşürmeden çekebilmişin resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?