Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısss plaj güseli fıstık olmuşsun sen yaaa yerim seni ben maaşallah berruya.

buda benim fındık kurdum teyzeleriiii nasıl amaa biz her zaman her yerde her şartta güleriz delikafadulden öylede bir kuralımız var yaniii
Minik İKRA

oyy o emzikli resme bayıldımm
bu da mı subat bebegi ben bilemedim af buyrun
maşallah sacı da baya var

masallah Ya rabbim ne kadar guzel bu berrucuk yaaaaaaaaaa, pozlari harika özellikle kumda yattigi resimopuyorumnanaktan

cok teşekkür selincim o sizin güzelliginiz
kızım denizden cok hoşlanmadı ama
sıpa korktu dalgalardan

o sirin kiz seninmi cnm :1shok: :sm_confused: benziyorlard bide

ilk bebisin emir bey saniyordum ayy kafam karisti yeliz yaa :1rolleyes:

hakkaten kafan karışmış kızcanan
emir dilek yazarın çocuğu

benim 1 tane cocuuuuuuuum var oda emek çınar

nisada teyz<emin kızı
analadınmı kız :roflol:

Duru da pek bi şirin güleryüzünüz hiç solmasın
Kız Yeliz bu beben gerçekten sana çok benziyo ya büyümüşte küçülmüş adam yaa
Berruşum kuşum herzamanki gibi çok tatlısın biraz kızarmışmı annesi
Tan ne kadar büyümüşsün sen ya çok tatlısın ewet yıkanırkenki resminde benim de ısırasım geldi seni
Emir bebekte baya büyümüş maşallah
ıkra da çok şeker gülüyo canımm

tesekkürler özlem teyzesi bizim yakisikli capkinimiz nerelerde bakimm özledik onuuu

beg cn,m coook tatli bu bebis saclarida massallah baya uzun tam toka takmalik ne güzel gülüyor öyleeee

slm bebişler çok tatlı maşallah. Bizde 1 haftadır tatildeydik dün döndük. Malesef fotoğraf makinesini unutmuşum.Didim ve Kuşadası na gittik. Annemler oraya çok yakın onlarada uğradık. annemler cep telefonuyle birkaç resmini çektim . Bilgisayara yükleyince gösteririm. Denizden önce çok korktu sonra alıştı. Bacaklarını soktuk denize dalgalar geldikçe ağladı sonra hoşuna gitti gülmeye başladı

eveet teyzeleri çok şeker gülüşü varr benim kuşumda 10 şubat 2009 doğumlu..

kız hülyaaa hane nerde efenin devamı ve senin devamın cok merak ettüümmmm koy hade kendinüdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…