Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkolsun koskoca mudanyamız var lülülülülülü :)) burası güzelyalı annem istanbula gitmişti onu karşılamaya gitmiştik feribotta annem var dı opuyorumnanaktan

MASALLAH Ireme, cok guzel bir gulusu var , zaten kizin sana benziyo baya, guler yuzude sana benzemkis sanirim

sağol selincim
maşallah kızıma çok güler yüzlü gerçekten işallah hep böyle olur

Kızlar Şubat annelerinde favorim ırem'dir.

Bütün bebişlere kocaman bir maşallah.

kız makikoo bursada denizi nerde buldun hah

kız selma ömürsün valla makikoda nerden aklına çok güldüm

canım irem gittikçe güzelleşiyor yaw
maşallahhhhhhhhh

benimde favorim iremdir
derin ve irem a bide ülkünisamız varrrrrrrrrrr
bu kızların hepsi çok güzel anam

koy koy ben beğeniyorum.

Altunhancim bence gözden kacirmislardir snein kizi cunki surekli bebislerin resimleri ekleniyo bazen hepsini yazana kadar isimler arada unutuluyo, senin miniginde cok guzel bence gözden kacmistir.Öpuyorum kizisiniopuyorumnanaktan

allahım o ne kirazz yiyiş öyle maşallahhhh.
sorma canım ya,deliriyo yerken heryerimiz batıo:)
senin avatardaki minnoşta çok tatlı allah bağışlasın.

kız hülyaaa hane nerde efenin devamı ve senin devamın cok merak ettüümmmm koy hade kendinüdee
benim devamım sansürlü kız hep,buraya koyabileceğim foto pek çekilmemişim.ama görümcemin makinasıyla çekmiştik çoğunu o bi yollasın eklerim yine olan bi kaçtaneyi
masallah efecik te baya buyumus görmeyeli, cok tatli ya Allah nazarlardan saklasin
büyüdük teyzesi,tembel annesi sık sık ekliyemio böyle arada arada ekleyincede farkedilio azcıkta olsa büyüdüğü

irem kıza hasta olan bende varım yerim onun gülüşünü,peri kızı..

altunhan selinin dediği gibi fotolar arka arkaya eklendiği zaman gözden kaçıyor.beğenilmezmi hiç maşallahh.bunların hangisine beğenmedik der insan akıl alırmı hiç,maşallah şubat bebişlerine.bitane bile çikin bebişimiz yok

anammmmmmm kız gamzeyi beyenmez olurmuyuz aslında burdaki bebeklerin hepsi süper ama yazarken aklımıza gelmiyo
bizin nazik gamzemiz o
ama annesi asıl suç sende azcuk resim koyuyorsun sende
bol bol koy bakim

tüm bebişlere maşallah Tan sen çok tatlısın büyümüşsün.
Emek bebek sana da maşallah.Annesinin erkeke hali.
Benim canım berrrum seni allah korusun çok şekersin.

tüm bebeişlere maşallah hepsi birbirinden şık.
gamzede çok sportif annesi.çokta güzel poz vermiş. benim oğluş fotoğraf makinesini görür görmez almak için kollarını uzatıyor ne bulursa ağzına illaki sokacakya o yüzden fotoğraf çekmek bir sorunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…