Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamzecikte ne kadar ciddi poz vermis alltta, cok seker Allah bagislasin canim, benim oglusta tam tersine aslinda cok civitiyo poz verirken, ama yinede ben ciddi resimlerini ekliyorum buraya:)
Yagmur toprak neden hic eklemedin bu yakisiklinin resimlerini daha önce canim, ay ben bayildim senin oglusa , bakislari cok anlamli ve dudaklari da tam öpulmelik

Allahım hepsine maşallah nazar degmesin kocaman oldular yaa gamzem ben senin o yandan gülen yanaklarını ısırırım ayakkabılarıda yakıyo yani fıstık fıstık....efe sanada maşallah koca adam gibi olmuş kravatlı gömlekli gravat bukadarmı yakışır maşallah yakıcak annesi kızları şimdiden büyük adam gibi maşallah hepsine kocaman benden

bendende hepsine kocamannnnnnnnnnnnnn massallahlar
rabbim korusun o masumlarii

altunhan haklısın bazen benim kızı da atlıyorlar ben de siliyoommm, unutunca gene gönderiyotrum, boşver yaa

onların şirinlikleri bizim hayat kaynağımız, o yeter gülüşünü görmeden yaşamak imkansızz...

gamze ne güzel poz vermiş,nasıl büyümüş maşlaahhhhh, saçlar hala yok benim kız fark attıııı, bizimki yavaş yavaş çıkıyooo, daha dökülmedi maşallah, seninki de gelir artıkk, oğlan mı demelerinden bıkmıştım..

teşekkürler kızlar..
evet ya bende bıktım erkek zannetmelerinden doğduğunda ne kadarda çok saçı vardı toka takılacak kadardı neredeyse şimdi ise yeni yeni diplerden çıkıyo uzasa bi an önce..

oy oyy diğer efemizde koca adam olmuşta kravatlar takarmış:)

gamzişkoo kaprini ayakkabını yesinler senin,niye öyle diyonuz anneleri saçsızda olsa duruşlarındaki asalet belli ediyo prensesleri.

aybuke şu takvimindeki resmini eklesene bi çok tatlı görünüo orda yakından görelim

kirlar dün esim tuana dondurma almis tam tanlik aslinda minik minik.... bitane alip eline verip ffotograf cekicektimki benimki hemen agzina götürdü..............
dondurmanin yarisi yere düstü ve digerini hemen yalamaya basladi.....dondurmayi yalarken kendinden gecti resmenn kaydirigubbakcemile3
biraz fotograf cekip elindenn aldik tabi.... cigligi basti aninda ...

ıKRA GAMZE MAŞŞALLAH Size tatlı bebişler

EFE sen sıcaktan bayılmışsın bende sana bayıldım çok karizma bu çocuk yaa maaşallah.

dondurmamı tatlı sen mi tatlısın bilemedim (tabiki sen TAN) maaşallah sanada.

UNUTTUĞUM Bebişler varsa hepsine maaşallah.

Son düzenleme:
TESEKKÜR EDERIZ TEYZESI HEPSI BIRBIRINDEN TATLI BU MELEKLERINN opuyorumnanaktan

yağmur toprak oğlunla ne kadar benziyorsunuuzzz, inanılmazsınız...

tan ne kadar güzel poz vermişişi,, bayıldım, bziim kız da dondurma hastası canan teyzesiiii, mcdonaldsın dondurmasını veriyorum ben, yumuşacık oluyor yaa, ondan

hülya hangi resmini değiştiğimi mi, öncekini miii, hani elleri ağızda olanı mı, çarşaflıyı mı

tesekkür ederis teyzesii ben vermicektim aslinda fotograf icin eline verdim ama tann bey hemen agzina götürdü tadini begenincede kendini dondurmanin icine gömdü kaydirigubbakcemile3

dokt. sordunuzmu cnm ben inek sütü ve seker var diye istemiyorum aslinda isal faalan olmasinlar sonra bebisler :ecrin_bebek:

aslinda vermek isterim ama korkuyorum bisey olucak diye ya

aman amannnnnn gülüsünü yesinler onunnn
ne tatli gülüyor disleride yok süper yaaa opuyorumnanaktan

buarada oturdugunuz yer cok güzel cnm bayiliyorum böyle bahceli evlere ..karsidaki ev cok güzelmis hele bahcesiiiiiiii

ayyy belkıss o nasıl mama yediriş öyle kıssssssssss:roflol::roflol:
cok güldümm :roflol::roflol:
o komik hallerinide hatırlıyorum devamı aklıma geldi

GAMZENıN ayakkabıları çok yakışmış çok tatlı olmuş
bakışlar falanda süper çok kendinden emin bi kız bu
asla gamzeyi kandıramıcaklar gibime geliyor bu bakışlarla

TAN senin ağzını yalarım ben annen kızmazsa tabi
bu ne tatlılık yarapppppppimmmmmmmmmmm

YAĞMUR TOPRAK senin efede tosun gibi maşallahhh

ha bide tabiki ÜLKÜ NıSAYI atlamayalım lütfen
hakikaten ay parçası
hele boncuk concuk kara kara gözler
bu kız bu günlerde benim aklımı başımdan alıyor diyor emek çınar :))))) tamda alttaki resimle

emek çınar sadece öyle demiyor annesi
gelin benim şu tombiş kollarımı ısırın diyor
maaşallah sana kızımdan daha çok saçın var yakışıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…