Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler teyzeleri.. gamze şimdiden beni parmağında oynatıyo büyüdüğünü düşünemiyorum bile.. çok cadı kandırmasınlar kızımı zten yakar çıralarını meleğim klava:

Efeyi daha cok abisine benzetirler bana cok nadir benzeten oluyor ama cok seviniyorum benzetildigimizde tesekkür ederim opuyorumnanaktan
Subat bebeislerimizin hepside cok tatli gercektenden hepsine kocaman masallah

neeeeeemafoldumbenmafoldumben kız annesi olmak ne zorkaydirigubbakcemile3
emek çınar gibi deeellliganluuu bulmuşuuukk hayuurr mu diiceeezzz

kızlaar kızıma ay parçası demenize bayılıyoruuuummmm, ne güzel bir kelimee yaaa

teşekkürler deniz teyzesi bu adı taktığın içinnnnn....

aybuke işte bu enalttaki fotoya bayıldım,hepsindede çok güzel ay parçan ama onda bi başka tatlı çıkmış.

tan bey seni napmalı bilmiyorum Allahım ya,nasılda kendinden geçmiş dondurma için.

tosssuuunn emek mıncık mıncık yapıvercen bu çocuğu ya,künyemiz nazarlığımızda erkek bebeğe bu kadar yakışır yani.bende takayım diom ama kesin koparır ısırcam derken

canan ilk resimdeki bahçeli ev annemlerin evii, yazın 20 gün orada kaldık kızımla, anneannesi ağladığında direk bahçeye indirip kumla oynatıyordu, bir de keçiboynuzu ağacı var, onun altını çok seviyordu, uzanıp uzanıp yaprağını koparıyordu,,,

hülya o beğendiğin fotonun altında büyük bir yaramazlık yatıyor, görsen inanamazsın, kendi de şaşıyo zaten ben nasıl yuaptım bunu diye, şaşkın şaşkın bakıyooo

hepsi birbirinden güzel prens ve prenseslerin hepsine 41 kere maşalllahhhh...alllah nazarlardan korusunnn hepsiniii:asigim:

yesinler onu maşallah ömer yusufa artık istedikleri gibi uyuyorlar her baktığımda farklı posüzyonda görüyorum kardeleni :))

sağol canım buda öyle ya gece çoğu zaman yatağından gelen sesle irkiliyorum beşik sürekli sallanıyor kardeşim semazen olcak senin oğlun diyorkaydirigubbakcemile3

kız asiye ne güzel yatıyor o öle
yerim ben onun dötünü

bizimki hiç yatmıyor öle çığlık çığlığa öle yatınca anca yeni yeni yan yatıyor

çok büyümüş çok tatalı olmuş

ya sevesim geldi yanımda olsaydı şuan keşe allalhımmmmmmmmm

masallh ömer yusufa ne guzel yatis o öyle niye koymuyon kiz asiye oglusununun resimlerini cok yakisikliymis masallah
Canan cim Tan in donrumali resmini daha ilk bugun gördum, gözden kacirmisim demekki , ay ne guzel yiyo kiz, ben korkardim ama arwine vermeyi cunki bizimki hemen bogazina kacirirdi heralde masallah oglusuna tekrardan

ömer yusufa koooocaman maaşallah çok tatlı annesi başka resimlerinide koy yüzünüde görelim.

Gamzecim ne şekrsin kuzum sen
Tannn yerim teyzem senin donrurma yiyişini çok tatlııı
Ülkü Nisa maşallah ya sana tosun olmuşun bi saç eksik tatlımm
Ardacımm aslanında pek güzelmiş şu kırmızı bandanalı resmine de bayıldım valla
Emek Çınar ellerini boncuğunu yesinler senin
Ya bu kuzularin hepsi birbirinden tatlı bende bebişimin resimlerini ekliyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…