Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selmacim senin kizin buranin modeli oldu artik
bizlere moda sov yapiyor
dilekcim yerim ben onuu nekadarda rahat uyuyor
burcucum 41 kere massallah durumuza ...agzindaki memesi sanki zar zor tikilmis gibi geliyor bana -tatlicadiarzu- cok yakismis

selincim oglusun cok yakisikli massallahhh
bakislari yakiyor ortaligi

emekbebek canim yaaa negüzel bu oglan böyle sapsari saclari var sana cok benziyor cnm

sibelcim kisss negüzel giydirmissin oglusunu öyle bebeklikten cikmis büyük adam olmus bu oglan yaa
heleki su yelekli olan resmine bayildim

burcucum 41 kere massallah durumuza ...agzindaki memesi sanki zar zor tikilmis gibi geliyor bana -tatlicadiarzu- cok yakismis [/QUOTE]

Aşı sonrası biri ağzında biri elinde olmak üzere 2 gün yaşadık bu keyfi daha sonrası gelmedi tabi :jeyyar:

ranunana sevocan nisancim cigdemcim denitz sercecim özlemcim hüvik
massallah bebislerinize ayy insan bakmaya doyamiyor yaa cok sekerler

arada unuttugum olabilir kizlar hepsine 41 kere massallahhh cok tatlilar hepsi ya

sonra koyarim bende kizlar fotofraf makinasinin sarjini bulamadim bende (

cimcime maşallah oğluşuna kime benziyor bence sana benziyor.Kızım olsaydı tan'a vermek isterdimkaydirigubbakcemile3

bütün bebişlere benden de maşallah
tek tek isimleini saymıyorum
hepsi birbirinden melekler yaaa. Şeniz

cimcimecim valla senin oglusununda asagi kalir yani yok , baksana cok yakici bakislari var, cok yakisikli masallh.

AY çok talı bunlar yaa tam ısırmalık hele BURCU seninki birde NıSAN maşalllah canım ne kadar güzel gözleri boncuk boncuk .Tan bebeğe de maşallah büyümüşte kazaklar giymeye başlamış

canan bu tan çok fotojenik her resmi kartpostal gibi valla
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

tesekkürler teyzeleri gamyoncuiremsu

Esencen canim oglusun cok seker masallah , saclarda benim Arwin iminki gibi gurler

Demircool cum kizin cok seker ya sabahtan beri ona bakiyorum , masallah , aynen Twity e benziyo dimi ama

esencen hayatim negüzel bi bebegin var öyle bakakaliyor insan bebeklere bakarken
41 kere massallahhhhhhh

kizlarrr özellikle erkek annelerine lafim
yasakkelime
selmanin berrusu benim gelinim olucak hicc yanasmayin berruma kaydirigubbakcemile3
41 kere massallah
rabbim bahtlarini acik etsin hepsininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cimcime maşallah oğluşuna kime benziyor bence sana benziyor.Kızım olsaydı tan'a vermek isterdimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 saol cnm bende bilmiyorum kime benzedigini kimileri bana benzetiyor kimileri hic benzetmiyor a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…