Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demircool, Masallah masallah hemde 41 kere.Cok seker yavs , insan inanamiyor daha dun karnimizin icinde olan seylerin bukadar masum ve tatli olabileceklerini degilmi?

yaaa beni kıskandıyonuz hasetimden çatlıciiiim şimdi ben fotoraf koyamyom :dilcikar: gelsin şu makina bende koycam çirkin kızımın resmleriniilaelaelaelaelae

yaaa beni kıskandıyonuz hasetimden çatlıciiiim şimdi ben fotoraf koyamyom :dilcikar: gelsin şu makina bende koycam çirkin kızımın resmleriniilaelaelaelaelae

sakinnnnnnnnnnnnnnnnn-tatlicadiarzu-
bende koyamıyordum fazla bizimde makinanın şarj aleti bozuktu bugün geldi daha.1 aydır makinasızdım

kızlar nasıl koyuluyo sıteye bu fotolar bende bebegımın fotolarını koymak ıstıyorum ama bılmıyorum nasıl koyuldugunu....

ayy kizlarrr aman allahim hepsi birbirinden tatli massallahhhhhhhhhhhhhh
ayy keske ayni sehirde yasasaydikda onlarda beraber büyüselerdi düsünsenize topluca oyun parkina gittimizi ne güzel olurdu :))
massallah onlara tütütüüü massallahhhhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:

Masalah deyin kizlar

allahım yarappim al bitane daha güzellik işte
bu arada bence biz erkek anneleri olarak kızlara yasak koyalım
yoksa seneye kalmadan birer tane doğurmak isticez

birde kaynanalar kötü olur bizler geleceğin kaynanaları olarak nasıl iyi olalım böyle güzel kızlar varken kıskanmamak mümkünmü:)
allahım her yavrunun rabbim ömrünü uzun etsin anasına babasına bağışlasın

Son düzenleyen: Moderatör:
ay başım döndü resimlere bakarken
hepsi birbirinden güzel
nisan kızın çok şirin çıkmış

oğluşumun adaşına da beyaz tulum çok yakışmış

berru hanıma zaten laf yok artistik pozlar veriyor :)

burcucum durunun resmi çok küçük büyütürsen prensesi daha iyi görürüz

ben bugünlerde çok tembelim ne resim çekiyor ne de ekliyorum
kısmetse birkaç güne

bu arada emekbebek selinin Arwini erkek değil mi ya ??

Hepsine maşallah çok tatlılar bayıldım valla. Allah nazarlardan saklasın. En güzelleri de kızlar demircool bayıldık kızına maşallah.

ay ben senin yanaklarını yerim
ne de güzel uyuyor maşallah

Sagol canim iyi dualarin icin , Allah hepimizin meleklerini korusun.Ayrica benim Arwinim oglan, sanirim sen kiz sanmissin kaydirigubbakcemile3

kız berruuuu heççç anasına cekmemıs -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaemasallah guzellığe bak yavrumun:ecrin_bebek:allah uzun omur versın hepsıne bı resme bakınca bı oncekını unutur olduk heycandan hepımızın bebeklerının masallahı var yada sole ozetlıyelım sanırım cırkın bebek yok hepsı bırer melek talıhlerı guzel olsun miniklerimizin

bucuuuu duruyuda unutmadım yanee teyzelerı kurban olsun hpsıneeeeeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…