Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ranuna saol canım valla bende şimdi dicekitimki
artık resim eklemicem kimse benim oğluma iltifat etmiyo
teşekkürler

Tatlım bu kızlar varya kızlar erkekleri solluyo geçiyo açıkçası kızlara bayılıom daha çok dikkatimi çekiolar Alla bağışlasın senin bebişte çok tatlı sanki biraz benim oğluşa da benzettim kel oluşundan belkide:roflol:
Çiğdem senin kız da maşallah valla çok şeker ya bu bebişlerin çoğunun gözler renkli heralde

AYY nisann bu cicişe maşallah cok şeker maviş galibaa

hakkaten doğru sölüyon bende ilk baktığımda senin bebeğe çok benzettim benimkini
birde kızlar çok tatlı oluyor gerçekten
ranunanın ve demircoolun berrudan kimse bizim oğlanları görmüyor
kızlar hepsi çok güzel
allahım kötügünlerini göstermesin

bide bunu göndereyim bari fotoğraf makinesi bu sefer evde kaldı telefonla çektim o yüzden bulanık biraz

Isırabilirmiyim Emek bebeği ? uyurlarken ne kadar masum ve güzeller 41 kere
Yanlız kızlar benim kızım bu sayfaya bakmama izin vermiyor ne zaman açsam basıyor çığlığı kıskanıyor olabilirmi ?delikafadulden

amin işallah teyzesi
allah hepizin yavrularını korusun kötü günler göstermesin işallah

bunlarda bizden

bu mevlüt kıyafetimiz
buda mevlütümüzden

maşallah prensesim benim, ayy Allahıma şükürler olsun çok tatlı çok güzel evlatlar vermiş bizlere,
ayrıca kızının ilk resimdeki port bebesine bayıldım, ben burdan port bebe gibi görüyorum ama alt açmada olablir. bende istiyorum bundan kızıma aydınlatırsan sevinirim canım

canım sağ alttaki resim hem alt açma hem port bebe gibi sıcacık tutuyor yumuşaçık

canım sağ alttaki resim hem alt açma hem port bebe gibi sıcacık tutuyor yumuşaçık

hehe doğru tahmin etmişim desene hem port bebe hemde alt açma ama çok şık kullanışlı, güle güle kullansın prensesin , bende alt açma yedek alıcam ilk aldığım pek şık bişi değil aziz bebede gördüm seninkine benziyor onu alayım bende :)
prensesini kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…