Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy çok tatlı olmuş maşlallah yaa geçtinimi kışlıklara annesi..
bugün ev serindi gamzeye pijamasının üzerine yelek giydridim sinir oldu istemedi hiç sevmiyo giyinmeyi..
heleki şapka hiç takmadı :)

dışarı çıkıyorduk canım normalde evde uykudan kalkmadıysa yelek giydirmiyorum
ama uzun kollulara geçtik dışarısı oldukça serin oyüzden şapkamızı takıyoruz artık

örgü yelekte bugün ilk defa giyidrdim normalde penye giyidiryorum ama hepsi kirlenmiş :S

uzun süredir ekleyememiştim üşengeçlikten
tatil fotolarımızdan bunlar,bi ara yenilerdende eklerim inşallah

havuz keyfi:))

daha oturamıyordu o zamanlar tutmak zorunda kalıyordum:)

maşallah minik tosbağamız ne kadar büyümüş adam olmuş yahu...denizide çok sevmiş gibi..annesi arada resim koymayı unutma..bide aşı yeri niye o kadar büyük denizinki minicik...........

Selam kızlar

Buttun bebeklere masallah. cok tatlılar.

Beyazbulut arkadasım soylemesen dıkkatımı cekmezdı leke.. Kırmızı lekeler zamanla kayboluyormus. genelde 2 yasına kadar. Sanırım senınkıde gecer oyle gorunuyor.
Sepete koymak cok ıyı fıkır bak. Bende aynısını yapayım.tutamıyorum artık :)

Vidi arkadasım gercekten ası yerınız kocaman olmus. Ama oglumuz da tombık masallah o yuzdendır.

Subat bebeklerınde baya erkek bebegımız var. Mart da genelde kız bebek var.

Altunhan kızımız bıraz ınatcımı olacak ne saclar dımdık olmus. Boyu da uzun masallah.

gamyoncuiremsuaynen tatlım çok inatçı daha şimdiden 1 sene sonrasını düşünemiyorum delikafadulden
beyazbulut canım örgü yelek gamzeyi kaşındırıyo bende yeni penye yelek kışlık bişeyler almam lazım

kardelen çiçeğimiz bak bigün istanbula gelip hakketen ısıracam seni

oğluşumuzda deniz keyfi yaparmış ohhh
anası gibi biliyo keyfini valla
sırıtmayada baksana tosunumun

maşallah sevgi bu kız hiç te zayıf durmuyo bence gayet iyi ve çok ama çok tatlııııııııııııııııı

anam anam hayret gamze gülüyorrrrrrrr
gülerkende resmi varmış fıstığın
dişsiz damaklarıda çok şirin çıkmış

kardelen çiçeği bantını yirim senin
kız sevgi bu arada aklıma geldide senin hiç foton yok
bi foto eklede kızınla gül cemalini görelim
tanımıyoz kız seni

...........................................

Son düzenleme:
maşaalah bebşlerimize hızla büyüyolar gamzecim gülen yüzün hiç solmasın.........kardelen çiçeğim çok tatlı çıkmış yine...bide o beyaz hırkası el işimi çok şık...

sevgi maşallah pamuğunaaaa çok tatlı bencede hiç zayıf gibi durmuyo kardelen ana-kız fotonuzda çok güzel
gamze hep gül sen emi... sanada maşallah
aaa bu arada 7 aylık olmuşuz bizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…