Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgi senide gördük ya :)
canım şişko falan değilsin hem öle olsa neolcak 2 günlük dünyada hiçbirinin önemi yok
bende çok zayıfım gittikçede zayıflıyorum ve çok üzülüyorum
çok zayıflıkta çok kötü
neyse fotoyu istersen sil canım nasılsa gördüm
ama iyi oldu merak ediyordum seni

ayrıca ikinizde çok güzzel çıkmışsınız öpüyorum ikinizide

maşallah gamzeme yerim ben seni o gülen yüzünü yerim Allahım nazarlardan korusun tü tü tü..

kardelen nevam maşallah annesi kime benziyo bu sanada benziyo ama tam sen degil gibi güzeller güzeli kızlarımızda yakıyo valla hepsi ayrı güzel Allahım nazar degmesin...

maşaalah bebşlerimize hızla büyüyolar gamzecim gülen yüzün hiç solmasın.........kardelen çiçeğim çok tatlı çıkmış yine...bide o beyaz hırkası el işimi çok şık...
sağol canım hırka hediye tatlım
sevgi maşallah pamuğunaaaa çok tatlı bencede hiç zayıf gibi durmuyo kardelen ana-kız fotonuzda çok güzel
gamze hep gül sen emi... sanada maşallah
aaa bu arada 7 aylık olmuşuz bizzzzzz
a.s.a.s. sağol canım sizinde 7. aynız hayırlı olsun

teşekkürederim yelizcim ama zayıflamam lazım senin gibilere özeniyorum valla

babasınada benzetiyorlar canım göz kısmı ben burun babanın biraz kaynanama benziyor benneyaptımki dayıya benzetende oldu ortaya karışık bizim kız :)))

evet senide baya andırıyo baktıgımda senin yüzünüde gördüm ama tam degil benimkisi gibi karışık demekki herkesdeb bişey almış kuzum maşallah....

gamzeye gülmek çok yakışıyormuş ya,annesi gülerken bol bol foto yakalamaya çalış emi..

kardelen kuzum benim ya,maşallah çok can yakacak bu kız demedi deme bak sevgicim.

(bu arada efe için yorum yapan teyzoşlara çoook teşekkürler.ewet denizi çok sevdi bizim tosbaa, bide aşı yerini sormuşsunuz,gerçekten çok iltihaplanıp şişti ama doktor normal bazen böyle oluyor dedi,1 yaşına kadar bile sürebilir dedi.)

maşallah kızlar ya nerden nereye. ne çabuk büyüdü bu kuzular. hepsi de çok tatlı. çok mutlu olsunlar...

Gamze Kardelen ve diğer tüm bebeklere maşallah.

Kardelen bayramlıkları giymiş sanırm. Rep verecektim ama bugünlük hakkımı doldurmusum kızlar..optum kuzucuklarınızı.
Bız sunnet olduk hele ıyıleselım guzel resımlerımızı bızde eklerız.

ilk bayramlık görüntüler bizden olsun :))

bayramlığımız yok yakıştı kuzuma :asigim:

Son düzenleme:

neye bakmış öyle diye derseniz tabağımdaki balığa göz dikti hanfendi :))))

maşallah ya gerçekten çok tatlı bu kız ya bayramlığıda çok yakışmış ya bayıldım .
bir kız doğurmak şart oldu yerimseniben kızım olsun gece gündüz elbiese giydircem ya o kadar yakıştırıyorum kızlara elbiseyi kaydirigubbakcemile3

sevgi canım yürümeye başladımı yürüteçte?nasıl hoşuna gidiyormu içindeyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…