Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardelen Neva'ya kocaman bir maşallah. Bayramlıkları gerçekden de çok yakışmış. Yürüteçde çok tutma ama.. Zayıf bebekler daha hareketli tatlım benimkide öyle. tutabilene aşk olsun.
iyi bayramlar.

sağol melekçim evet çok haraketli olucak zaten gören bi gözlerine bide haraketliliğine şaşıyor :)))
çok tutmuyorum yürüteçte max 20 dakka kahvaltı filan hazırlarken iyi oluyor oyalanıyor

Allah bağışlasın maşallah beyaz bulut çok yakışmış kızına cicileriAllah hapimize daha nice mutlu bayramlar nasip etsin:Saruboceq:

maşallah kardelene çok tatlı olmuş,hele o tokaları yokmu..
Asiş valla bende çok özeniom kız bebeişlere,2.ye artık çok çalışıp kız yapalım:))

yok canım tay tay falan duramıyor oturamıyorki daha 1 dakika en fazla oturuyor sonra yatıyor üşengeç benim oğlum

bu yumoşa bayılıyor akannehir

erkek gibi çıkmış dimi arkası erkek heralde:roflol:

dünürüm süpersin sen yaaa afet olmuşsun resmen..ayakkabılarda bak ne güzel olmuş rahat ettin dimi?
elbise ne güzelde yakışmış...
erkinime gelince maşallah çok yakışıklı olmuş nasılda yakışmış bayramlıkları..
her pozu muhteşem maşallah

tşk ederim elifim benim sagolasın canım yaa valla hiç rahat edemedim alışmışım düz giymeye hamileligimden beri çok zor geldi bide etek oluncaa babası sagolsun baba taşısıyınca oğluşumu rahat ettim genede...:1hug::1hug::1hug:a.s.

ay bu ahmet erkin koca adam olmuş ya annesi...süveterini yerim ben onun..o ne güzel kirpikler öyle..maşallahhhhhh

tşk ederim elifim benim sagolasın canım yaa valla hiç rahat edemedim alışmışım düz giymeye hamileligimden beri çok zor geldi bide etek oluncaa babası sagolsun baba taşısıyınca oğluşumu rahat ettim genede...:1hug::1hug::1hug:a.s.

bütün bebişlere maaşallah çok tatlı olmuşlar.ayrıca Allah kurbanınızı kabul etsin aylin.bide bişey sormak istiyorum araba koltuğunu nasıl yerleştirdiniz güvenli mi?ben hala elim le tutuyorum anlatırsan sevinirim canım.

hayatım eşim bağladı arabaya onu..ama içinde kitapçığı vardı ona göre yaptı...ters bağlıyorsun arka cama doğru..emniyet kemerleriyle de sabitliyorsun...gayet güvenli...idi:))) artık küçük geliyor bizimkine...sağa sola uzanmak istiyor, dönmek istiyor artık..ama normal koltuklara da 9. aydan sonra geçiliyormuş...hem bebeğin kendi kendine tam oturması gerekiyormuş, hem de düz istikamet ancak 9. aydan sonra gidebilir diyorlar...biz de küçük filan idare ediyoruz hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…