Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah derine gerçekten kartpostal gibi allah nazarlardan saklasın maşallah subanallah

maşallah kardelene kilo aldığıda belli sevgi kulakları biraz açık ama bant tak bi süre yatışır sağlıklı olsunda canım onlar geçici şeyler

ay ben bunu yerim....derin e kocamannnnnnn bir maşallah....kartpostal gibi kuzum....kızına talibiz hayatım..gerçi bizimki 1 hafta kadar küçük ama :)))zemuszemus

nayııııııııııııııır ..........nolamaaaaaaaaaaaz.......... DERİN BENİM GELİNİM..O BENİM DENİZİMİN AŞKI tabi benimde..klava:

sevgi kız çok yakışmış pembe kıyafet kardelene niye hiç pembe giydirmiyorsun?

maşallah kardelene nasılda toplamış kuzucuk...kulaklarında da abartı bişi yok be hayatım..saçlar uzadı mı tamamdır...

kardelen maşallah sana kızz tulum giyince minik bebişlikleri aklıma geldi

sağolun kızlar asiş hiç dikkat etmemiştim kız var aslında pembe kıayfeti ama pek fazla değil
biz zaten cinsiyetini öğrendiğimizden beri nedense pembe kıyafetlerden kaçtık
pembe bir tek eşyası yok hatta anakucağı mavi
kız çocuklarının herşeyi pembedir ya bizimkininde tam tersi :))

çok teşekkür ederiz teyzeleri öptük sizi kocaman.....maşallah kuzucuğuma ........
bakalım kısmet herşey meleğim kimi isterse banada evet demek düşer:)))
taliplerimiz cogaldı :))))

kardelene berruya ve derine kocaman maşallah hepsi de çok tatlı olmuş ben de kızımın fotolarını koyacağım yarım yetti artık bebek büyüdü ben hala foto koyacağım kızdım şimdi kendime

bencede koy zuhalcim ya görelim zeynep kızımızıda

olmayan sacımızı baglamaya çalıştık

Son düzenleme:
olmayan sacımızı baglamaya çalıştık

Gülüsüne,güzel gözlerine,gamzene kurban olurum bennnnnnnn:kedi::kedi::kedi::kedi:
bu ne sirinlik allahim,yerim seni yerimmmmŞenizŞenizŞeniz
Saci az oldugu gülüsü ve bakisi kapatiyor zaten,hic görmedim ben o gözleri görünce

Masallah sana melegim,tam isirmalik :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…