Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bunlarin hangi birini yesem ya zemuszemus

Allahim bu melekleri nazarlardan korusun, hepsi birbirinden tatli masallah

Tam isirmalik var yaaa delikafadulden

Hepsini öpüyorum,yerim sizi bennnnnnnnnn

hepsi birbirinden tatlı masallah kuzularımıza...yerim totolarını varya hepsinin...

serçecik maşallah ya,allah nazarlardan saklasın çok tatlı..nasıl güzel bakıyor canım benim

Efenin üşengeç annesi sonunda bikaç foto yükledi

pijamalarımızla:)

buda bayram sabahımız

mısır yemeyi çok sevio oğluşum

Maşallah efeye.. görmeyeli delikanlı olmuş .nekadar çabuk büyüyor bu kuzular Allah esirgesin..gülen yüzün hiç solmasın kuzummm.. seni kocaman öpüyorum.

Maşallah efeye.. görmeyeli delikanlı olmuş .nekadar çabuk büyüyor bu kuzular Allah esirgesin..gülen yüzün hiç solmasın kuzummm.. seni kocaman öpüyorum.

teşekkürler teyzesi.hepsi birbirinden tatlı şubat kuzularının.bizde sizi öpüyoruz

Efeye kocaman maşallah Hülyacığım efenin kilosuna maşallah nasıl besliyosun emir çok zayıf yada bana çok az kilosu var gibi geliyor.

yaw şimdi hülyaa sanamı maşallah yazam efeyemi bilemedim valla
bu ne güsellik hataunnn

uzun aradan sonra bu da benim berruşum

bu da bayramda kayganamın evindeykene

Efeye kocaman maşallah Hülyacığım efenin kilosuna maşallah nasıl besliyosun emir çok zayıf yada bana çok az kilosu var gibi geliyor.
sağol dilekçim ama efe aslında öyle tombik falan değil fotolarda öyle görünüo 8150 idi geçen hafta.valla ne denk gelirse veriom yemekte hiç sakınmıom :)
yaw şimdi hülyaa sanamı maşallah yazam efeyemi bilemedim valla
bu ne güsellik hataunnn
teşekkürler hayatım, ikimizede kız nolcekkaydirigubbakcemile2
maşallah efeye ve annesine:)

:asigim::kedi:

hülya çok formdasın maşallah efede çok yakışıklı baya kilolu duruyo maşallah
berru zaten tatlısın bide o çikolatayı yeme ısırırım senicokacimcoook
kızzz sepette işin nee kaydirigubbakcemile selma bende kayınvalideme çıkınca koyuyoruz arada iyi oluyo zarar yapmıyo en azından yemek yerken falan

ya hülyacım maşallah yani..çok tatlı olmuş bizim efe cik....bu arada aynı pijamalardan benim oğluşunda var...büyük hevesle giydirip uyutuyorum ama nafile(uykusuz prens bizim ki...

kızz berruşş özledik teyzem seni ya,maşallah çok tatlı olmuş bu kız...

sabah sabah içim açıldı kuzuları görünce efeyde berruşada kocaman maşallah
hülya çıtır anne sanada maşallah çok tatlısınız oğluşunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…