Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardelen teyzoşum hakkatten bebiş olmuşsun sen ya:) annesi laf söyleme kızımın kulaklarına yoksa çekerim senin kulaklarını:) maşallah kızıma toparlanmaya da başladı

derin zaten topicin en şıkı canım Maşallahh

berrum boncuk gözlüm benim,tokada pek yakışmış, maşallah

bu kızların hepsi bi afet olmuş yaa :hihoyyyt:
efecik sanada maşallah tam bi delikanlı olmuşsun.

bugün hava güzeldi parka gittik gamzemin ilk salıncak keyfi...önce biraz korktu ama sonra eve gitmek için aldığımda ağladı azcık...
baktım böyle rahat değil sonra arkasına yastık koydum..

Ya rabbim cok guzeller bunlar yaaaaaaaa, berru, efe, kardelen, gamze ve derin ve sayamadigim adini atladigim butun bebisler, ne kadar masumlar ya hepside buyumus baya masallah.

bugün hava güzeldi parka gittik gamzemin ilk salıncak keyfi...önce biraz korktu ama sonra eve gitmek için aldığımda ağladı azcık...
baktım böyle rahat değil sonra arkasına yastık koydum..

kuzucuk sanada maşallah nasılda kasılmış salıncağa :ecrin_bebek:bizimde var öyle daha yazken çekmiştik bulabilirsem resmi ekleyeyim bende

berru kuzucum yerim senin o saçlarını ben maşallah sana :sm_cool:

Ay allahım maşallah kuzulara ben görmeyeli salıncak sefaları falan başlamış süperler 41 kere maşallah .
Berru senin annen de benim gibi olmayana saçları toka takma hefesiyle yoluyormu kuzum ay valla çıksada artık saçları hepimiz rahat etsek
Bizimde en son çekildiğimiz foto makinamız bozuldu 1 ay önceki halimiz daha da fazla olabilir hatta :))

Son düzenleme:
Aynı günün akşamı teyzesinin üzerini giydirdik hava serinleyince Emzikli rocker :)))

denizlerin prensesi gelmişşş
maşallah derincim sana
üstündeki cok yakısmıs :)
özlem özletiyon kız kendini

ay inanmıyorum derine maşallah ya çooook tatlıyerimseniben
gamze ve iremde büyümüşte parklara gidermiş yerim ben onları ya

MaŞallah kuzulara hepsı de Çok Şeker tam yemelık olmuŞ gamze derın berru ırem Çok tatlısınız

Özlem kız derının ÜsÜtndekı o Şeyın adı tulum dıye mı geÇıyor tam adını ve markasını yazsana bız de alalım bebıŞlere

zuhalcim sanırım o normal bir svetşört
bebiş için özel bişey değil yani :))

ya evet ya şimdi derinin fotosunun üstündeki yazıyı okudum teyzesininmiş ben sazan da tulum zannettim ay ne sazanım ya

Ahmetttttttt

kizim olursa damadim ol nolurrrrrrrrrrrr

yerim seni ben sirin seyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…