Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elanaz çok tatlı maşallah bebğin kız songül seninkinede bayıldım ne tatlı şey öyle maşallah kaç aylık kilolu gibi duruyor saçlarına bayıldım Sevgi senini bir afet zaten yakıyor ortalığı hepsine maşalllah..

elanaz ve songül kırkbir kere maşallah çok tatlılar ya kız bebekleri çok beğeniyorum böyle güzel güzel giydiriyorsunuz içim gidiyor inş ikinci bebeğim kız olur

Son düzenleme:
ikra hanımda gelmiş vay yaramaza bak sen ömer ysuuf gibi buda saç baş yoluyor galibakaydirigubbakcemile3

saolun teyzeleri.rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın.

fatoşcum kızım 8,5 aylık ismi ECENAZ.

senin fıstıkda çok şeker yaa.maşallah saçlara bak hele sen.

Allahım cennetemi düştüm bu bebişler ne böylee ayy Allahım hepinizi yerim ben yaa kırkbinkere maşallah prenses dolmuş burası yaa yaaa diyorumm size bu şubat bebeklerinin kızlarıda erkekleride ayrı bir güzel hepsini yemek istiyorum verin anneleri hepsine bakıyım ben off maşallah Allahım hepsini korusun kaderlerini güzel yazsın hep saglıklı huzurlu ve mutlu olsunlar inş..çoştum gene :roflol::roflol: :teytey::teytey::teytey:

resimler cok birikmis o yuzden tek tek sayamiycam ama bebislerin her biri birbirinden tatli masallah, Allah nazarlardan saklasin hepsiniopuyorumnanaktan

kızlar bikaç sayfaya baktım şimdilik çınar nezle oldu durmuyor
baktığım bebeişler için bişeyler diyim
ahmet erkin herzamanki gibi karizma ayrıca serap badisine bayıldım bende istiyom:) nerden aldın

kardelende muhteşem kuzum benim çok masum bu kız yaw

fatoş 41 kere maşalllah diyipte yazıyorum böyle bir güzellik olamaz yarappim
nazar değmesin büyüdükçe güzelleşiyor böyle giderse işin zor

saol hayatım senin yakışıklıya ne demeli ama o da büyüsünde ne canlar yakar kimbilir maşallah vallaha ama 2 -3 sayfa geriye gidersen büyük kızımında resmi var sana bir şok daha yaşatayım birde ona bak bakalım ikisini bir birine benzetebilcekmisin bakalım

iyi akşamalr arkadaşlar bizde bayadır gelemiyorduk :)
geçen gün 6 ay kınamızı yapabildik çok şükür kızan 9 aylık oldu ama neysekaydirigubbakcemile3 birkaç foto göndereyim dedim sizeyerimseniben

kumru maşallah bebeğine çok tatlı olmuş
benim kızım kanapede bu şekilde bir kaç saniye durabiliyor ama elimle muhafız gibi bekliyorum o bir kaç saniyede bile bacakları kuzu gibi titriyor yığılıyor seninki ne kadar duruyor bu şekilde

Maşallah benimki uzun süre durabiliyor ve kalkmaya çalışıyor köprü yapıyor belini ayaklarının üzerine basıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…